Hirdetés
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
powered
tag
válasz yakuza.tora #6257 üzenetére
Most tesztelem alap bios-al a Trixx nevezetű sapphire progival automatice-re állítva a ventit felengedi 90 fokra , most viszont 55% -ra tettem a ventit fix-re és 73 fokig megy fel. viszont így már hangos nagyon. De ha meg vissza 6970 bios-t, akkor megint más lesz a helyzet plusz voltokkal számolni kell
szerk : Megfagynál a házamban, olyan zord hőmérsékletek vannak odabent[ Szerkesztve ]
-
powered
tag
Asszem szétszedem a hűtést hétfőn és megnézem mi a helyzet.
Pasztát milyet ajánlotok a gpu-ra?
üdv[ Szerkesztve ]
-
powered
tag
válasz Varázslóó #6278 üzenetére
Itt nálam nem a mod a baj. Hiszen próbáltam full alapon is 80+os volt a hömérséklet. ,mindenféle venti beállítással(ami még türhető zajt produkál) egy 90 fok maxxal megelégednék, de láttam már alt-tab után 102-őt is trixx-be az már zúzás Egyenlőre vissza tettem 6950 biosra.
Ha valakinek van ref sapphire 6950 2gb ,mondhatna egy full terheléses hőmérsékletet.
üdv -
powered
tag
válasz lordjancso #6309 üzenetére
65? 56ot akartál írni nem? én annyiért vettem 6950-et 2 év garival. sapphire 2gb
Szerintem vegyél 6950-et . -
powered
tag
válasz Tökmindegy #6311 üzenetére
pl.- VGA Sapphire ATi Radeon HD 6950 2Gb DDR5: 56.500,- @6970 ref
ha érdekel kinél, leírom nem akarok reklámoznide még biztos van sok ilyen árban.
2 vagy 3 év garit ad rá.
Azért van a ph hogy körbe nézz, ne nekem keljen
Egyértelmű hogy a legjobb áron veszel vmit. és a 6870 és 6950 közt van kemény 13 ezer forint szóval egyértelmű melyiket vedd!
üdv[ Szerkesztve ]
-
powered
tag
válasz Lethal Gene #6315 üzenetére
a lényeg hogy a házba beférjen (akkora mint egy ló)
4 ghz elég neki szvsz -
powered
tag
válasz lordjancso #6317 üzenetére
Találtam 54ért is
-
powered
tag
válasz Tökmindegy #6319 üzenetére
-
powered
tag
válasz Tökmindegy #6321 üzenetére
Már rég elküldtem privátba neki. De ne zavarjon ,csipkelődj még.
-
powered
tag
válasz XIII Ramses #6324 üzenetére
Szia! Pont ilyenem van (ref) én kifogtam egy nagyon melegedőt... 85 fok játéknál,moddolva 6970-nél meg 100 felé is megy, viszont lehet csak én voltam balszerencsés... nem tudom. Elvileg mind1iket lehet moddolni. 2 perces mutatvány volt sapp 2gb refnél
-
powered
tag
válasz lordjancso #6332 üzenetére
bios edit-el tudsz okoskodni. De ahhoz meg én nem konyítok.
-
powered
tag
válasz lordjancso #6335 üzenetére
Szép lassan elfognak fogyni , mind egyforma téglák. De ha ott veszed, ahol mondtam, akkor említsd meg hogy moddolható kéne és akkor azt fogsz kapni.
-
powered
tag
válasz Tökmindegy #6336 üzenetére
6970.et hova moddolod már?
-
powered
tag
válasz Stanchore #6372 üzenetére
bizti tuning akkor ne is emelj fesz-t! probálgass 850/1350-et bizti elviszi.
fesz emeléssel meg 6970 órajelet (880/1375)@1.150 ha nem jó 1.175.
Nézz hőmérsékletet is folyamatosan játék alatt.
80-ig elmegy, felette ne legyen.
De ha rám hallgatsz még ne tuningold.. ha nem 3dmark eredményekhez kell xD[ Szerkesztve ]
-
powered
tag
válasz Stanchore #6374 üzenetére
Nos nem tudom nekem mennyi lenne online, viszont tudom mennyi van single-be full hd-ban!
Gamer beállításnál 1920x1080ba van 80+ fps-em stabil. viszont én átmoddoltam 6970-re.
És van mellette egy i5 2500k 2x2 2133mhz ram 7200-as vinyo. De online az más...mivel nincs origim nem tudom megnézniSzerintem húzd fel 880/1400-ra. felbontás mehet feljebb. 2 gb-os a kari amúgy? vonalsimítást ne tegyél rá.
Megnézem mennyi nekem az átlag fps- 6950 biossal tuning nélkül! -
powered
tag
-
powered
tag
válasz Tökmindegy #6457 üzenetére
CM elite 430 elöl 12 fújja be oldal plexi 12 fújja be , alul 8 fújja be , felül 12 szívja ki hátul a proci venti fújja ki. Elcsesztem valamit ? Te lecserélted a ref ventit egy arcitra igaz? Mennyit javult?
-
powered
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem ,hogy mennyi a max megengedett hőmérséklet egy 6950/6970-nél full terhelésnél?
90-re felmegy nálam 6950@6970 ref kari -
powered
tag
válasz Skimaster #18500 üzenetére
Köszi az infot! Tehát akkor a 6970-re moddolva 90 fok az normális... kicsit idegesítő az automatikus ventillátor, ezért be kéne lőnöm fix-re, 40% köré. Ahol még nem annyira idegesítő a zaj.
Amúgy milyen hűtésre lehet lecserélni ? Mit ajánlasz. Rég foglalkoztam a kártyával még 1 éve talán.üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest