Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gurubefree
senior tag
válasz ZetorGumi #9109 üzenetére
Ugy ahogy mondod ........ egyszeruen kihasznalatlan lenne. Vannak nagyon jo peldak az 5xxx szeriabol. HD5850 CF olcsobb volt mint a HD5970 es hozta a teljesitmenyet. A HD5770 alacsony fogyasztassal kivalo teljesitment produkal 3as setup-ban alazza a gtx285 sli-t :-) 1920x szurokkel. De lehet sorolni vegtelensegig.
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
gurubefree
senior tag
válasz ZetorGumi #9176 üzenetére
Mint irtam azt lenne jo tudni hogy lesz e eleg hely a masodik hutonek ..... ha nem otletem sincs.
Az elso az foglalt ... a huto miatt a 2.dik kiesik. A kerdes hogy ha a 3.dikba kerul akkor a huto tulmegy e az alaplap also szeletol vagy nem ...
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
Sontir Fel
őstag
válasz ZetorGumi #9253 üzenetére
Gyári, referencia. Kicsit azért barkácsoltam -inkább kókányoltam- és a merevlemezek és a VGA-k közé beállítottam egy 14 centis noctuát + a ház elejébe is barkácsoltam egy 12 centis akármit. Ésss, hogy megnyugodjon a lelkem tettem egy 8 centis noctuát a kártyák fölé.
A hőmérséklet nem is itt sok, hanem amikor ütöm-vágom a Battlefieldet, akkor AIDA-val nézem a hőfokokat és az egyik -3 ponton mér kártyánként ha jól értem- 90 fokot mutat, a shadernél. Bízom benne, hogy ez mér az elfogadható paraméterek közt van.
(#9252) Wukiwo : ez semmi, ha jól láttam akkor Szlobinál 950 fodinál 1050 ez az érték
Amúgy a békés hétköznapokban annyin mennek amit a catalyst enged, 840/1325. Vannak gondjaim a trixxel és az ABvel is Viszont ma sikerült rendesen megcsinálnom mind a két kártyát: [link][ Szerkesztve ]
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
kasa85
őstag
-
Sdi
addikt
-
kasa85
őstag
válasz ZetorGumi #9300 üzenetére
Pedig a Giga az ami meg bízható,de az relatív hogy egy két hibás termék előfordulhat.
Egy hibás lap,vga miatt nem érdemes le húzni a gyártókat,mivel ez benne van minden oldalról a pakliban.
Giga is tuningolható annyira mint az Asus pl,arról nem is beszélek hogy sokkal hűvösebb a Chipset a Gigán mint az Asuson.
Biztos másik oldalról is vannak hibák,de tiszteletben tartom a véleményedet,így mindennek van némi hibája,és gyengesége.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
Sdi
addikt
válasz ZetorGumi #9303 üzenetére
Jó pár éve ez a hobbim , ha elhalálozott cuccokból ítélnék, egyik nagy gyártó sem jöhetne számba nálam / legalábbis alaplap szempontjából /, vidkaresz csak egy halt meg, az is Sapphire volt, de nézd meg az adatlapom
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
kasa85
őstag
válasz ZetorGumi #9307 üzenetére
Akkor szeresd
Én nekem is legfőképpen Giga volt,és soha nem volt bajom vele talán egyszer kétszer.
Más oldalról Asus és a többikkel kapcsolatban még több a negatívumom,de azok között is meg lehet találni a legjobb választást.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
válasz ZetorGumi #9310 üzenetére
Már megint ezek a negatív hullámok.
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
Sdi
addikt
válasz ZetorGumi #9310 üzenetére
Az bizony , pont az előítéletek feleslegessége miatt. Ritka az a gyártó, amelyre egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy gyenge minőségű cuccokat csinál / árul, legalábbis tartóság / nem tudás / szempontjából. Ki lehet fogni a drága cuccok közül is szart, és az olcsó / esetleg még noname-k közül is /, hihetetlen hosszú ideig meglévő és működő cuccokat is. Persze, általában a név és az ár jelent valamit, de csak arra építeni nem lehet
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
-Rahan-
tag
válasz ZetorGumi #9298 üzenetére
Az általad megadott gyártók honlapjait megtekintve az XFX jónak tűnik specifikációk szempontjából. Lehet valamit tudni a kártyán lévő hűtés hatékonyságáról, hangerejéről és a kártya melegedéséről? Még nem volt szerencsém ehhez a gyártóhoz, mennyire megbízhatóak ezen gyártó ezen termékei?
-
kissz84
tag
válasz ZetorGumi #9399 üzenetére
Nem tudom őszintén szólva féltem is hogy vékony lesz a táp neki, de azt gondoltam hogy ez ilyen problémákat nem okozhat. A kártyát 5teve-től vásároltam ma délután jött meg Oem volt 6 hó garival remélem semmi nagy szopi nem lesz és rájövök mi a baja:-/
Jobb tűzben égni mint húgyban ázni...
-
kissz84
tag
válasz ZetorGumi #9447 üzenetére
Megjöttem urak! Beletettük egy kis am3-as gépbe és hibátlanúl működik!
Nem tudom sírjak vagy nevessek most...
Akkor nálam mi lehet? sokkal komolyabb a gépem mint amibe bele tettük és nem jó valami össze akad valamivel softweresen és nem tom mi:S
Mielőtt bele tettem volna le pucoltam mindent be WD40 eztem lepucoltam, nem lehet hogy a wd40 adott neki? Mert elvileg az kontakt javító és már csomó mindent pl pc kormányt is megjavítottam vele. Ötletek még ?
Köszönöm a segítséget Zsömi és Zetor!Jobb tűzben égni mint húgyban ázni...
-
zack
nagyúr
válasz ZetorGumi #9454 üzenetére
A WD40 az elsősorban kontakt spray elektromossághoz. Általában korrodálódott, elektromos érintkezőket javít, nagyon jó hatásfokkal.
Elvileg a VGA ventijébe jó, csak ugye az nem derült ki eddig, hogy hova lett fújva.
Bár nem értem, ha most lett véve a kártya, minek kell fújkálni a ventijét...
Ha baja van a ventinek vissza kell vinni. Kb. ennyi.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
mpierre
veterán
válasz ZetorGumi #9638 üzenetére
Korrektség ide, vagy oda a gép többi részének se tesz jót, hogy odabent izzad egy kártya 100°C körül...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Óra topik
- Crypto Trade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest