Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sdi
addikt
válasz SkyS1gn #8797 üzenetére
Valóban ? Én még " totál csendes " 14-es ventivel nem találkoztam, főleg nem 1300-as fordulaton , ellenben láttam már szinte teljesen hangtalan 9-est, magas fordulaton. Egyébként hűtési megoldás szempontjából, én is jobban húzok a kevesebb, de nagyobb ventik felé.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sdi
addikt
Na ez már ok , ha személyesen hallottad mindkettőt, úgy már elfogadható a viszonyítás , de itt olyan emberek írják frankóságnak a dolgot, akik még egyikkel sem rendelkeztek soha.
A Thermaright egyébként sem szokott gagyi dolgokat gyártani, csak pöttyet túl van árazva, bár ventivel 15K-ért még nem is annyira vészes.[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Nem mondod , ezért van az AC-n 3 darab belőle, egyébként azt sem nevezném gagyinak.
Gagyi a Thermaltake és társai, talákoztam olyan 12-es ventivel amire 21 dB-t adtak meg és a porszívómnak kisebb hangja volt
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Az már komolyabb probléma lesz neki
Xaels
Most is van 4 darab 12-es AC a házamban, tudom milyenek , de én sem egy-két darab ventivel találkoztam az elmúlt tizen év alatt, amióta a gépekkel foglalkozom.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Ilyen hűtőkkel millen kártyát építesz már , olyan lesz mint ha legóból tetted volna össze .
Állítólag a 480-as nagyon fűtős karesz, nekem "csak" 470 SOC kártyám volt, de azon elég jól teljesített a giga 3 ventis hűtője, csak lehetett volna halkabb.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Nekem nem gyárilag volt feltéve, én vettem rá külön, de a típusszámára már nem emlékszem. Arra viszont igen, hogy az újabb kiadáshoz már lehetett venni külön ventit a hűtőre, amit a kártya "tetejére" lehetett ráapplikálni.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Húúú, az a gyári hűtő elég gáz , én még a 6600Gt-re is tettem egy Zalmi VF-700-at, 6800-ra egy kicsit kevés lehetett.
Egyébként a Giga kinőtte magát passzív hűtés terén, nem mondom hogy elegek voltak a hűtői, de egy ventivel megtámogatva, már egészen jó hőfokokat lehetett velők elérni.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
-
Sdi
addikt
válasz ZetorGumi #9303 üzenetére
Jó pár éve ez a hobbim , ha elhalálozott cuccokból ítélnék, egyik nagy gyártó sem jöhetne számba nálam / legalábbis alaplap szempontjából /, vidkaresz csak egy halt meg, az is Sapphire volt, de nézd meg az adatlapom
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz ZetorGumi #9310 üzenetére
Az bizony , pont az előítéletek feleslegessége miatt. Ritka az a gyártó, amelyre egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy gyenge minőségű cuccokat csinál / árul, legalábbis tartóság / nem tudás / szempontjából. Ki lehet fogni a drága cuccok közül is szart, és az olcsó / esetleg még noname-k közül is /, hihetetlen hosszú ideig meglévő és működő cuccokat is. Persze, általában a név és az ár jelent valamit, de csak arra építeni nem lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1