Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz ricogsm #11552 üzenetére
4K-s filmhez már kell a nagyobb sávszélesség. Nekem tévén volt, hogy fhd film is "gondolkodott" lejátszás közben.
Elegem lett a tévé wifi-jéből és beiktattam egy "tévéokosítót" , független attól, hogy a tévé smart...
Most nincs gondom, ráadásul a hangcsatornákat is korrekten kapja az erősítő.Sőt, a streaming csatornát (pl disney) az okosítón keresztül nézzük.
Aztán lehet van olyan beállítás, ami orvosolja a problémát és itt valaki ezt tudja, de nem bántam meg, hogy beiktattam egy közbenső kütyüt.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz ricogsm #11995 üzenetére
még nem jöttem rá, hogy lehet kikapcsolni
Ráböksz a jobb felső sarokban a felhasználódara, és ott a kikapcsolás lehetősége
A másik lehetőség, ha nem férsz hozzá a WEB-es felülethez, 1-2 mp-ig nyomva tartod a power gombot.shteer
Tedd bele egy PC-be, és futass egy teljes (felület) tesztet, pl. a HDSentinellel.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Építő/felújító topik
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest