Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
Hy
Hogy lehet a naruto ult ninja storm 2-t futtatni vita-n?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
ez komoly, milyen árak ezek? boltba olcsóbb
[link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
tehát, hol a legolcsóbbak a vita címek?
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
ennyire kihalt a topik, vagy van más ahol lehet hozzá szólni?
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
megjött a VITA majd írom a tesztet
-
whited
addikt
nekem abszolút bejön a gép , már nyúzom 2 órája és semmit nem merült
viszont wifi-n elég lassan tölt lefele, ötlet?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
ami van memkártya, amin a játékokat meglehetne venni, azt nem lehet felmásolni a vita-ra valahogy?
-
whited
addikt
bocs, kicsit érthetetlen lett. szóval ami van memóriakártyán játék, amit megveszek a boltban, arra nincs lehetőség hogy a tartalmát felmásoljam a psv-n lévő sony kártyára?
-
whited
addikt
sziasztok
vettem 1 ps vita-t de nem tudom a saját store accountomat használni mert benne maradt az előző, hogy tudom eltülteni, reset esetleg vagy valami ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Qbász:de kér hozzá kódot , jelentkezzek be a store-ba és úgy
[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
sziasztok
anno volt itt hír, hogy jönni fog egy szürke új kiadású ps vita is, lehet arról valamit már tudni?
Rá gondolok[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
Sziasztok
Ad hoc módban elvileg tudok játszani egy adott gammával psp ellen?
És lesz itthon valaha fehér vita, melyiket érdemes venni mert olvastam a slimről de félek a kijelzőtől, viszont ez az ultimate mega pack wifi only + 10 game + 16gb mem kártya jó vételnek tűnik, mit gondoltok?[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
sziasztok
ha most akarok venni vita-t, melyik helyre érdemes csinálom az account-t?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
anno olvastam fehér/ezüst vita-ról, valamit tudtok esetleg mikor lesz és mennyiért?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz tomee007007 #5397 üzenetére
külföldön megvett vita-ra nincs itthon garancia, igaz ?
-
whited
addikt
576 nem tudja mikor várható egyáltalán fehér vita ide hazára
-
whited
addikt
Van értelme/lehet-e Japánból venni vita-t ?
Mert ha igen, én szeretnék onnan, mivel sehol se találok csak fekete vita-t.
Mit tudtok erről ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
-
whited
addikt
-
whited
addikt
sziasztok
egymás ellen ps vita-n is lehet úgy ad-hoc játszani mint anno psp-n?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
és a régebbi psp-s játékok közül, hogy melyik megy azt hol találom?
érdemes új vita-t venni, vagy jobban megéri a használt ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
-
whited
addikt
Sziasztok
PS VITA-val lehet PsP játékokkal is játszani?
Lehet-e Wifi-n keresztül psp és vita egymás ellen játszani ugyanazon játékkal ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest