Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vm93hun
aktív tag
Előtte számos játékot végigvittem minden komolyabb probléma nélkül (közöttük lemezes PS2-eseket it).
Ráguglizva a problémára annyival okosabb lettem, hogy nem egyedi (ugyanakkor nem is gyakori) eset, viszont a megoldáshoz nem jutottam közelebb:
Itt is fel van tüntetve, mint known issue, (lásd: Game breaking bug/ glitch during introduction on PS3 version) de workaround nincs hozzá ajánlva.
[link]Az itt olvasottaktól nagyon nem vagyok megnyugodva, mert két lehetséges javítást sikerült kinyerni az információkból:
1) Szar a lemez (megkérdeztem a lemez előző tulaját ő azt mondta, Slim gépen nem volt semmilyen problémája vele)
2) Újra kell formázni a konzolt... háthaSajnos az írottak nem terjednek ki arra, hogy milyen gépen és milyen edition-nel jelentkezik a probléma. Olvastam már olyat is, hogy valakinek a legutolsó patch előtt hibátlan volt és utána jött elő ez a probléma.
Kicsit szomorú vagyok amiatt, hogy ezt kell lássam egy olyan játékból, amit anno mindenki agyonistenített, ugyanakkor mérges is amiért egy ilyen hibát a Rockstar Games azóta sem javított ki.Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Kontroller
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Eladó PlayStation VR szett (PSVR1 + PS kamera v2 + 2 darab Move controller + PS5 adapter)
- Eladó Lenovo Legion Go
- Eladó Újszerű PS5 SLIM 1TB Digital // Doboz- 1 Kontroller-Összes tart // 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest