Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szasanyi #6218 üzenetére
Ahogy nézem majdnem azonos a konfigunk, úgyhogy tudom, hogy nálad hogy néz ki a játék. Osztom a véleményed, miszerint a grafika viszi föl igazán a Crysis-t, amúgy engem például kifejezetten zavart, hogy a katonák olyan segghülyék, hogy az már fáj. Szóval én sem azért várom, mert olyan hatalmas játékélményt nyújtana (bár hozzáteszem, hogy a rombolható, dinamikusan változó környezet azért nagyon tetszett), hanem mert szeretném, hogy igazán leessen az állam egy PS3-as játék grafikájától. Mert a PC-s verzióétól itt-ott igencsak leesett.
Nem olyan biztos az, hogy sokat le kell adni a részletezettségből, azért ne felejtsük el, hogy a PS3 célhardver és a sokmagos proci azért erősen be tud segíteni a GPU-nak számítási potenciál terén.
A Warhead-et már ki sem próbáltam, annyira nem jött be maga az alapjáték sem, 5 eFt-nál többet pedig biztos nem adnék a PS3-as verzióért sem. Sokkal inkább egy Bioshock-ra fáj a fogam.
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest