Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Griff55 #106691 üzenetére
Játsz egy kicsit az app EQ beállításaival, kevésbé lesz fájó a csalódás (nekem is ilyen van, nincs vele bajom, de ilyet nem illik itt mondani, hájperkláudx a menő azt hiszem, meg Astro, Arctis - majd kijavítanak)
Sok fejhallgatóm van, nyilván a hifi fülesek alázzák, de ahogy beállítottam magamnak, a Pulse is megfelel a célnak - szerintem...[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Gaben92
őstag
válasz Griff55 #106691 üzenetére
Akkor végül is jól jártál, ha más nem ár szempontjából. Ettől még lehet visszaküldött amúgy de 0 használatból eredendő nyommal kit izgat? Én nemrég kormányt vettem 30k-val olcsóbban mint a bolti ár mert "visszavitt termék", kibontottam és full új, egy ujjlenyomat sehol, az összes gyári fólia a helyén. Az ilyen jó deal.
Hogy (hang)minőségben jó vétel volt-e arról nem tudok nyilatkozni. Az utóbbi 15 évben (ha a céges meeting fülesektől és az Apple EarPod'stól eltekintünk) semmi nem járt a fejemen/fülemben csak Sennheiser.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Gyúrósok ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest