Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #7049 üzenetére
Ez szomorú, nálam a nagy átlag amikor ránézek 70 körül van most, ezt gondoltam feljebbtornászni egy 1060-al. Így viszont nem sietem el a dolgot..
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #7155 üzenetére
Pedig a feladat rém egyszerű mutatom
kép[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
saen
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #7412 üzenetére
Persze már régóta, crate-ből esik csak, házakban nincs.
-
core i7
addikt
válasz Mr.Csizmás #7613 üzenetére
csak kipróbáltad akkor amit ajánlottam
-
spanglee001
addikt
válasz Mr.Csizmás #7910 üzenetére
már nem. laposon tolom. csak a fejes, egér és pad van meg
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
yozsee11
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #8049 üzenetére
Én ezt a két oldalt szoktam használni, bár a második link még nem mutatja a season 5 eredményeit
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
xtro
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #8061 üzenetére
Volt hogy cirka 30mp alatt 5öt öltem endgameben ritka nagy botok voltak szóval simán elképzelhető főleg ha olyan a terep
-
Dendytv
senior tag
válasz Mr.Csizmás #8065 üzenetére
Én mar azóta fel sem teszem a 4x csak ha valaki messze van, addig meg ott csücsül a táskában
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
kisza25
félisten
válasz Mr.Csizmás #8082 üzenetére
Múltkor kiszálltam a bugyból, elgurult előre, majd vissza, előre, majd vissza, mindezt a sík mezőn szép lassan
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Dendytv
senior tag
válasz Mr.Csizmás #8160 üzenetére
Velem ugyan ez történt csak ő tényleg serpenyővel jött azt nem mellém ütött az UZI meg adta a fejébe a 9mm
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Zoli54213
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #8178 üzenetére
Csak az utolsó 2-3 kört kellene így büntetni, nem lenne hülyeség szerintem. Mert aki a végén már a kékben van, szinte majdnem biztos, hogy direkt csinálja.
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
LLKobe
veterán
válasz Mr.Csizmás #8178 üzenetére
Nem igazán értem amit mondasz, fejtsd ki egy kicsit jobban. Én ezzel csak arra referáltam, hogy utálom az olyan játékosokat, akik körön kívülről kempelnek befelé, főleg az end game-ben, erre lenne megoldás.
(#8177) la_cc: Őőő ez nem egy értelmes vagy kulturált megnyilvánulás. Majd ha lesz olyanod, arra reagálok érdemben.
(#8179) Zoli54213: így van, erre gondolok én is.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
kisza25
félisten
válasz Mr.Csizmás #8244 üzenetére
Én egy s12k val indultam neki, mert semmi mást nem találtam, 3. lettem, de végére ak+scar-l scope-al, eszement mennyiségű kötszerel és mindezt mások lootolták nekem.
Kör végén fülelek hol a másik kettő, erre behúztak egy TS szobába ahol mindenki pofázott, 5 másodpercel késöbb meghaltam, innen is thx mackó[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
KisTücsök
addikt
válasz Mr.Csizmás #8447 üzenetére
dat advice.
___Pedig ha azért hal meg folyton, mert szarul lő, akkor azt csak úgy tudja gyakorolni, hogy olyan helyre ugrik ahol van kit lőni. Javaslom tutorial videók nézését is, melyik fegyverrel hogyan kell. Lobbyban is fel kell kapni egyet és lőni vele. School kissé zsúfolt, tényleg az nyer, akinek előbb van fegyvere, előbb ér le, stb. Nagyobb város, military talán jobb választás.
-
KisTücsök
addikt
válasz Mr.Csizmás #8535 üzenetére
Nagyon erős. Fejre 3-as sisakkal is 1 shot. Viszont fél év mire betölt, nagyon nagy az esése, és nem is látni, hogy hova csapódik be, nehéz korrigálni. Változtathatnának rajta, bár nem könnyű eset.
-
X Factor
addikt
Trial and error esete. Ugrás után marha mókás, mert erős, egyből öl, de ha elsőre nem találod el, akkor valszeg véged van
Make things work
-
tepenzed
őstag
nagyon durva, ha nincs sniperem, squadban elhozom mindig 4x scopeal Persze csak ha egyhelyben állnak, akkor érdemes, 4x-el elég könnyen kezelhető, ebből lehet tanulni: [link]
-
core i7
addikt
válasz Mr.Csizmás #10009 üzenetére
nemtudok eladni nincs 30 napos vásárlásom
-
saen
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #10962 üzenetére
Utolsó patch jött a teszt szerverre, ez még nem az éles: frissített patch notes
-
Årpi
őstag
válasz Mr.Csizmás #11123 üzenetére
"nem, a game kiadása miatt nincs trade & price history. gyk. reseteli a piaci előzményeket ilyenkor a steam."
ez így nem igaz, a pioneer láda mától lett csak tradelhető
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
ReFleXx
addikt
válasz Mr.Csizmás #11123 üzenetére
akkor a tobbi lada miert nincs resetelve a marketen?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
dugo_
veterán
válasz Mr.Csizmás #11412 üzenetére
Nap kommentje.
Berakhatnák már a választható mapot.
-
Hauptmann
addikt
válasz Mr.Csizmás #11412 üzenetére
Na, az a film volt azon kevesek egyike, amikor felálltam, és kijöttem a moziból. Történelemhamisitó fos. Mint egyébként a világháborús filmek többsége.
-
Hauptmann
addikt
válasz Mr.Csizmás #11421 üzenetére
Meg a Das Boot.
A Dunkirk-et már nem szoptam be. A hős, önfeláldozó, csodás angolok. Hát, persze. Veletlenül sem azért jöttek ki élve, mert Hitler nem azt akarta, reménykedve egy jó tárgyalási alapban az alkoholista Churchill-el...
Azétt is zavar a II. vh-s történelemhamisítás, mert anno a családom egy részének azért kellett elmenekülnie Dél-Amerikába, mert egy rokon olyan helyen szolgált, ami nem néztek jó szemmel a szovjetek, pedig csak harckocsizó volt... Ilyesmikről nem készül film, mint ahogy Budapest ostromáról sem, bezzeg az n+1 holokauszt film...
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz Mr.Csizmás #11533 üzenetére
talán nem kéne mindig rámenni az afkokra es ugy kezdeni a kört
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #11536 üzenetére
-
Jinxb1rd
addikt
1) Ki tudod kapcsolni a voice-ot, ha nagyon zavar.
2) Ha nincs full hp-d, akkor igen, bárki kilőhet a kocsiból. Ha fullan egyenesen mész (ami squadban nagyon fel szokott kúrni), akkor ez még könnyebb.
We are only Stardust...
-
Segal
veterán
A macskaknak 9 elete van hasznald a kovetkezot es szallj vissza a kocsiba puffogas helyett
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #11958 üzenetére
En is max az elejen lelovok 1 embert aki a kozvetlen kozelembe ugrik aztan en sem szoktam nagyon masba botlani csak boven a jatek masodik felebe.
Mondjuk en nem is ugy jatszom hogy meglatok egy alig latszo jatekost 6-700 meterre de mar erzem a kesztetest hogy lojjek ra...
Aztan meg bevackolom magam valahova es varom a masodik delikvensemet. Ez meg az esetek tobbsegebe osszejon de aztan jon a harmadik az mar a gyilkosom szokott lenni"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #11966 üzenetére
Igazan az airdrop az ami osze tudja csalni a jonepet.
Parszor tamad az a hulye otletem hogy ramegyek amikor a kozelebe vagyok de baromi ritka amikor meg a ladabol valo kipakolaszas kozbe ne simagatna mar valaki a tavolbol
Persze valamikor en is pont ezt teszem valami jo fedezekbol.
Mondjuk en csak 2 max 3 fegyvert szeretek a dropbol mert awm-el ritka szarul lovok igy nekem nem mindig kifizetodo. Na meg altalaba kar98 van benne..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Dyingsoul
veterán
válasz Mr.Csizmás #12044 üzenetére
Ez volt a témaindító hsz. Mégis milyen tanácsot adnál erre? Folytasd csak, így tovább? Középút nem nagyon van, vagy az elején sűrű helyre ugrasz, vagy a géptől messzebb, kevésbé népszerű helyekre. A kettő között kb a szerencsefaktor áll csak: vagy ugranak egy szomszédos helyre vagy nem.
Kezdőknek szerintem kiváló célpont Yasnaya, Mylta város, Pochinki, Rozhok, Georgopol, Severny, Novo. Ezekre a helyekre sokan ugranak, de van annyi épület, hogy egy üresbe be tudj ugrani és találj fegyvert mielőtt találkozol másokkal. Az már a játékosra van bízva, hogy mit kezd a szomszéd házban még lootoló, vagy a szomszéd házban már fellootolt-rá rusholó játékossal.
(#12048) RazoR: +1. Mi is csak a linkelt hozzászólás miatt ajánlottuk ezt a taktikát.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
RazoR
veterán
válasz Mr.Csizmás #12044 üzenetére
Nem tudom kior játszottál utoljára de a kezdeti lagok és ebből adodó szívás már egy ideje nincsenek!
-
NandorHUN
addikt
válasz Mr.Csizmás #12346 üzenetére
Ha steam acc.jukat jelentjük innen jópáran, akkor szerintem abból még lehet is valami.
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
sagem
addikt
válasz Mr.Csizmás #12346 üzenetére
Ezen a profilján már van egy kitiltás de itt nincs meg neki a PUBG..úgy látszik mégsem annyira biztos abban, hogy nem bannolják, mert nem merte a fő profilján csinálni..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
scabi78
senior tag
válasz Mr.Csizmás #12362 üzenetére
Spam vagy félrevezetőnél található a megtévesztés / csalás fül.
(én már jelentettem)
[ Szerkesztve ]
Tiszta Windows, rendes ház!
-
protegum
aktív tag
Felnőtt tartalom, csalás, sértő tartalom, szexuális zaklatás, jogsértő zenei tartalom etc. A képzelet határtalan.
-
BITBOYS
addikt
Én is felnyomtam a videót yt-on.
-
BITBOYS
addikt
válasz Mr.Csizmás #12369 üzenetére
Már eleve attól kirázott a hideg ahogy nyávogva beszélnek, simán beletoltam volna az arcukat a tasztatúrába
-
Kelvin
őstag
válasz Mr.Csizmás #12396 üzenetére
Hát igen, ez egy magasabb foka a csalinak
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Viper26
nagyúr
-
scabi78
senior tag
válasz Mr.Csizmás #12413 üzenetére
Random...
Nem vagyok, csináltam butaságot, pl. a vége felé jártunk, 10-en voltunk már csak, akkor rálőttem egy 200 méterre lévőre... nem kellett volna, ledaráltak minket...de szívesen tolnék jó játékosokkal
steam: scabiii
Tiszta Windows, rendes ház!
-
ReFleXx
addikt
-
jkrisztian
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #12562 üzenetére
Ha igen akkor ott is van az egyik ok. Bár a vas sem túl erős a srácnak.
-
Aventador91
őstag
válasz Mr.Csizmás #12662 üzenetére
pedig tényleg gamel, van egy rakás gaming videója
-
CHIPman
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #12783 üzenetére
Letörlöd a reshadet.
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
Ga3rieL
senior tag
válasz Mr.Csizmás #12797 üzenetére
de gec*ik XD . a pontokér mér adnak bant? avval csak ruhákat tudok venni, meg ha ládába plusz skin vagy valami van. attól erősebb nemleszek,és halhatatlan se? akkor mi értelme a pontok végett is bant adniuk?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #12783 üzenetére
nem kaptam választ, de meglett a megoldás a zöldes villogásra:
Nvidia control planel -> change resolution -> le kell görgetni, és átállítani erre: "use Nvidia colour settings"
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Grave_444
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #12970 üzenetére
Vagy reshade óra és fps mutató kikapcsolása, ha van.
-
Prosector
addikt
válasz Mr.Csizmás #13067 üzenetére
Konnyen lehet, h szutyok lesz...talan a kesobbi gameplay vidikbol tobb minden kiderul.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Mr.Csizmás #13067 üzenetére
"ez egy nyomi klón, tipikus chinese szutyok"
Annyira klon, hogy ugyanaz adja ki, mint aki Kinaban a PUBG-t.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest