Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kiskokó
veterán
válasz Doki16 #169408 üzenetére
Hát ez sajnos ilyen.
A régebbi Q5 amúgy se volt sose egy "nagyszám" Audi. A beleseje az akkori szériákhoz képest is "elavult" volt.
Kívülről dettó. Valahogy nem állt össze az a Q5.. mellé jó drága volt.Talán a mostani legújabb Q5 ami azt mondom hogy nem rossz..
Tudom mert anno fateréknak a Shanran helyett nézegettük... de gyász volt a választék. 7-8 milláért vezetett szervizkönyves 140ezer Km-es DE már többször váltóhibás volt az egyetlen példány amin elgondolkoztunk... a többi említésre méltó se volt... se panoráma se S-line.. a 4 hengerről nem is beszélve..| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz bitpork #169431 üzenetére
A lényeg szerintem még mindig az hogy a Q5 nagyon nem futott be.
Nekem egy magasított A4 sok pénzé.Mizujs amúgy?
Én holnap megyek két első felső lengőkar cserére a szerelőhöz, meg kimossuk a hűtővíz rendszert meg tartály csere.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz focvis #169435 üzenetére
Ha tényleg komolyan gondolod akkor fogadd meg a tanácsom.
Csak 3.0 Bitdi 320Ló rendes Tiptronic váltóval!
DSG-t felejtsd el.
A sima 245Le motor is teli van tipushibákkal... a lánc már 100ezer km után csörög azokon is. Az olaj szeret erősen folyni belőlük... stbHidd el utána néztem és a szerelőm is ezt mondja. Ezekből a szériákból csak 320Le duplaturbó és csak tiptronic.
Igaz az FL-es motor még elég friss volt akkoriban mikor ezt mondták de a 272Le- egy turbós 3.0 állítólag sokkal jobb.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz focvis #169443 üzenetére
Nem tudom melyik A7 fér bele, de az első szériás VFL A7 "híresen" nyűgös széria lett. Sok elektronikai meg bizbasz hibával állítólag... Miért nem A6 avant mondjuk?
Újholdfény :
Muti csak képet
Jól fogyasztanak nagyon, te mennyivel jársz el ?
Nekem a 4F után szerintem a 4G már kimarad és vagy legújabb lesz egyszer vagy TeslaHaragszok amúgy az egész VW konszernre... 2014-ig nincs egy rendes benzines motorjuk. Na meg ezek a DSG váltók... hát no comment...
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz focvis #169449 üzenetére
Hát annyiért még nincs FL. Pedig annak sokkal szebbek az első/hátsó lámpái.
Igaz ez benzin, de ez elégé bejövős nekem. Nem idióta Alu betét (sorry de ilyen Prémiumokban hányok az a ALu berakástól) külső S -line.
Ez elég faja! Cserébe csak 2011-esDurván fel vannak árazva azért..
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Na tegnap megvolt a "műtét".
2 első felső lengőkarok cserélve, hűtővízrendszer átmosva, új tartály.
165K kompletten3.0 Tdi 4F A6 2006 300.e km
Még gyári volt a lengőkar.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz Runner_fxr #169705 üzenetére
Ez ilyen.
Vitted az alkatrészt is stb...
Nem mondom hogy nincs túlárazva, de azért az "átbasztak"-tól elég messzi van a dolog.Az a baj mindenki le van maradva a szocializmusban a lada szerelés árainál...
Pláne ha nem maszekhoz viszed hanem akinek rendes szervize van... mert ott ugye még a fáradt olaj elszállítása után is keményen fizet stb stb...Szóval a lényeg SZERINTEM, hogy nem volt olcsó de nem is basztak át azért. Ez ennyi. Máshol lehet még több lett volna vagy, lehet olcsóbb csak szarul csinálják meg stb.
A szaktudást és az időt meg kell fizetni... a lehúzást én sem szeretem, de azt se amikor valakinek minden drága!
(Most ezt nem rád mondom, csak megjegyzem.)Mert hogy, nálam kijöttek a hivatalos BWT szerelők hogy élő garancia miatt be kell üzemelniük a gépet az még oké 30 ezeré (1 óra se), de mikor megkérem, hogy a fél méteres csövet rakjam már rá ha már itt van (2 hollandert meghúzni) ez 5 ezer.. na ez már nekem is sok.
Én inkább azt nem szeretem még az autó szerelésben, hogy dolgozzon valaki drágán, mert szaktudás meg idő stb... de hogy ha az alkatrészt hozza a szerelő és még abból se enged pedig unix stb volnalon mindnehol van 40-50% engedmény... mert keressen rajta basszus de legalább egy rohadt 20-30%ot adjon már át a kedvezményből.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Runner_fxr #169717 üzenetére
Helló
"Tudom, hogy mennyi sz@rrágó van, ez az én szakmában sincs másként, fillérekért akarnak mindent és nem feltétlen azért, mert nincs pénzük, hanem mert totális tévedésben vannak a kerékpár árakkal kapcsolatban, sokaknak a tesco, obi és praktiker a kiindulási alap, ahhoz képest persze, hogy minden drága."
Nincs miről beszélni, leírtad amit akartam mondani.
Ez mindenben így van, te azzal foglalkozol abban vagy otthon, van aki az autókhoz ért jobban van aki egyikhez sem.
Az a baj, hogy tájékozatlanok az emberek, én ha akarok bármit is napokig olvasok utána a neten pl.
A másik lényeg a kinek "mi éri meg" azaz mennyit szán rá.
Arra akartam célozni amúgy, hogy tényleg drága volt, csak ez a mai világban sajnos megszokott.
Most, mindenben ez van. Mindenki teli van munkával annyit kér amennyit bír a pofa. így még nagyobb összeg kéne ahhoz már hogy valóban átba..ás legyen. Viszont szomorú, hogy manapság azok az átlag árak sok mindenben, amit cirka pár éve még tényleg lehúzásnak lehetett volna hinni.Na örülök ha ténylegesen is jobb lett a kocsi.
Stét| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz Runner_fxr #169813 üzenetére
Azért ezzel csak tényleg akkor állj elő, ha a visszajött hiba azonos vagy köthető az előző hibához.
Mert ha teljesen más hibát ír a kocsi, akkor valójában tényleg jogosan kérheti el az új javítás költségeit..
Tudod mintha az orvos felírna megfázásra gyógyszert te meg 2 hét múlva visszamész, hogy fáj a fejed a gyógyszer nem hatott...Reméljük azért nem lesz probléma. Sok sikert de nehéz lesz :S
Ezért ér aranyat egy jó szerelő még ha drágább is.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
hy
Előreláthatólag mennyien lesznek a talin ? kb
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Költői kérdés
Bitporkból lehet kérni a pulled porkot ?
Ha nem akkor nem is megyek| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Áhh szerelmes vagyok!!!!
A lóerők is arra utalnak hogy ez az én autóm!!!
09.11.én születtem (most lettem 30 mellesleg )| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz Lacess #171710 üzenetére
Faceliftes hátulja amennyire nem tettszet régen, már annyira bejön. De amúgy Avant ja, nekem is Avant van.
Isten éltessen akkor téged is!
én már a nyakamra tettem a kötelet , na jó neeemJa keress valami verdát aztán vedd meg és majd gyorsulunk
A hummer H2 Mellet egy ilyen 4f RS6 még ami jó lenne ha "bakancslistát kocsi lenne"
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz salesman #171714 üzenetére
Aztán mikor már kívülről látod hogy szép színes a belseje az visz mindent .
Hehe
Lacess - Köszi
Mit nézegetsz amúgy?Nekem amúgy bejön a C5 kifejezetten viszont az erről "másolt" akkori A4 sedánban az már nekem se. Abból csak az Avant.
4F sima sedan se rossz de a FL az nagyon megtetszett pedig az elején nagyon nem szívleltem.
Avantban meg hát minden szép ezen nincs is mit beszélni.
Pár kivételt leszámítva, nagy számban szép kombit csak az Audi tud csinálni szvsz!amúgy ON :
nem is tudom írtam e azóta ide.
Nemrég átfordult az óra 300.000 km-en.
Előtte voltam szervizen, kapott 4 új felső lengőkart mind két oldalra.
Kitakaríttattam a hűtővíz rendszert meg kapott egy új tartályt is.
160ezer volt kompletten ez a szerviz.Még mindig imádom, egyre jobban úgy látom hogy ez a kocsi már megmarad, ha más nem jó lesz a leendő asszonynak 2. kocsinak.
Addig meg álmodozok a Teslarol vagy egy RS6-ról
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Lacess #171728 üzenetére
Fú hát nem tudom de nálam az A7 hátulját leszámítva az új Audik designja kívül-belül nagyon betalált most.
Sokkal sokkal durvábbak mint a 4G volt.
Arra lennék már kíváncsi hogy VW konszern Nagy benzines motort gyárt e végre ezekbe már a gyár ?Bár ha már Tesla akkor az Audi Etron GT az nagyon fap fap fap!!
-
Kiskokó
veterán
válasz i-sti #171743 üzenetére
Bocsi az kimaradt meló közben, hogy "rendes" nagy benzinest.
Gondolok itt egy normális nem minden típushibától küszködő 2.0 FSI vagy 3.0 FSI-re. (tudom a 2.0 nem nagy... de a mai 1,2-1,4 világban azért már belépő)
5.2v10 elég jó konstrukció 1-2 baja van csak de azé még a szomszéd zsebébe is átnyúlszValamiért engem anno minidig lebeszéltek ezekről a motorokról pedig a 3.0 TFSI még egyik nagy vágyam de hogy 4G A6-ot már nem veszek az is biztos.
Csak szerintem vannak túlárazva évek óta a használtautó piacon a prémiumok?Akkoriban az én A6-omat 5.5 millióért vettük 5 évesen full full extrásan (nem kamu ,meg 125x S -line) 200e km-el.
Most egy kevésbé felszerelt 5 éves A6 ugyan ennyi km-el ha már 7 millió körül találsz össze teszed a kezed...[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Helló
Segítsetek pls.
Adott egy 2014.06. VW Jetta 1,4Tsi hybrid dsg.
Ha minden igaz HIB váltókód.
Ez a váltó száraz vagy olajos kuplungos ?
Ha száraz kuplungos, van e értelme olajat cserélni csak a váltóban ? azt mondták az valami fél liter olaj azt csá ez igaz ? (lehet 2L csak úgy mondták "nagyon kevés megy bele egy sima váltóhoz képest. 8L hez képest a 2L is nagyon kevés meg a fél is...)
Az autó hidegben azt csinálja hogy R-be kapcsoláskor check enginet dob és a hiba valami "fogaskerék összezárás szorulás" vagy valami ilyesmi. De dobott már hibát 1ből -2be váltáskor is de ritka és nem történik semmi. a Check Engine magától eltűnik és 1-2hétig van hogy ki sem jön.
valami ötlet?Köszönöm
-
Kiskokó
veterán
válasz Kiskokó #174235 üzenetére
Helló
Új infó
Már azt csinálja a kocsi hogy menet közben vissza dobja D-ben a fokozatot 1-esbe és jobb felül a Boardon elkezd villogni a szervízkulcs jel is.
:SVáltófelújítás lesz ez szerintem... érdekes mondjuk.
Vajon váltó olaj csere segíthet?Ha kell egyáltalán?Köszi
-
Kiskokó
veterán
Helló
Segítséget szeretnék kérni.
Haverom vett egy 1,6 benga A3 2003 kézit.
Nincs hibakód.
A jelenség,az alapjárat álló helyben 1000nél megáll majd úgy ejti le 800ra. Illetve bemelegedve 1200-1400 között ugrál az alapjárat. Nem esik le.
Bemásolom amít írt infókat :"Cserélve lett: 4 befecskendező 4 gyertya 1 üzemanyag nyomás szabályzó 1üzemanyag szűrő ,szívósor tömítés , légtömegmérő, fojtószelep , termosztát házzal és érzékelőkkel együtt. Ingadozó alapjárat és melegen fordulat ingadozás gáz elvételnél 1200-1500 között"
Mi lehet a probléma ? nem jön rá, hibakód (amit VCDs nem mutatott hibakód de Vas PC igen) " külső hőmérséklet kijelző hiba"
Köszi előre is| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Előtte ilyen hiba volt még
P0171| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz Mágus2 #174539 üzenetére
Helló
köszi szépen Mági, átadom az infót.
Nem tudom a motorkódot és a bolond haverom se mondta meg pedig elmondtam neki hogy az kelleni fog De igen 8szelepes talán BQE de nem akarok hülyeséget mondani.Köszi még egyszer!
-
Kiskokó
veterán
válasz MurdR #174587 üzenetére
Haverom most vett egy szervízkönyves S8-at D2.
670ezer Km van benne...
nem tudni mit cseréltek eddig vagy hogy smint volt, de semmi baja.
Ne próbáld ki mert akkor ha kéken füstöl is megveszed...
7ezerig leforog... olyan hangja van beszarsz...
Nincs ilyen jó motorhangja a sima A8 4.2-nek esküszöm... (annak se rossz)(Ja és nem tudom mi van de D2 A8-ból a 4,2 benga meg az S8 az olyan mintha kezdene kihalni... S8ból van fent kb 3 db hahun.)
De amúgy ja hétköznapra tök felesleges.
Nekem is nagy álmom második autónak egy 5.0/5.2 V10 RS6 vagy S8
Egyszer eljön biztos az ideje[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Köszi mindenkinek.
Elfelejtettem írni, hogy ilyen térdelős dolog vagy bármi más tuti nem volt.
Én használom csak és sehol se volt a kocsi. Ezért is reménykedek abban hogy nem az ülésben ment szét a fűtőszál.Bár én mindig 6-oson főzőm a golyókat lehet elégett valami csatlakozás az évek alatt
Francba...
Majd a csatira ránézek de érdekes hogy az egész nem megy nem csak részekben. Illetve a kapcsolóval ha bekapcsolom nem kapcsolja ki magát az ülésfűtés csak nem megy.
A hőfok se emelkedett mikor bekapcsoltam sajna VAS pedig mutatja hogy az ülésfűtésnek is van hőmérője.Köszi
-
Kiskokó
veterán
válasz newmoonlight #174735 üzenetére
Én egy 2012-es A6 Allroad-ot néztem nemrég 313Lovas 3.0 BITDI-vel.
Sajnos az Allroadsága miatt rohadt drágán adják, pedig hasonlóan Full Full mint a mostani 4F A6-om.
15 ezrenként olajcserés végig vezetett szervizkönyves.
Kár az áráért :S annyit nem ér.Szerk : Grat, nagyon szép az FL-es 4G. Irigyellek, ilyet keresek egy ideje csak nem 10 milláért (kabbbbee )
BMW001
Totalcaron pont most írtak egy ahhoz képest elég jó cikket az A7-esekről.
Őszintén szólva én már annó is azt hallottam hogy az A7 nyűgösebb, mint egy A6 például.
De ha a cikkben elolvasod ott is elég sok gyári visszahívás van felsorolva.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz newmoonlight #174759 üzenetére
Nem ragaszkodok én hozzá sőt kifejezetten én se akarok ilyet (elég ha sima A6 légrugós, mint a mostanim is)
De sokkal drágább. Hasonló A6-ot ennyi pénzért 2-3 évvel fiatalabbat is kapni.
Ezt csak azért néztem, mert felszereltségben olyan amilyet keresek és ez sima A6 ban is ritka. Viszont nagyon nagyon max 6 millát adnék most "új kocsiért." (Kivéve ha Tesla)
(Amihez ragaszkodok, Led lámpa, Légrugó, panoráma, rendes bőr ülés nem az alap, nagy navi)Molnarpeter jól írja, amúgy meg még mindig inkább ez mint bármilyen Suv...
Egyszerűen röhelyes hogy minden második "barom" veszi a Crossovert/SUV-ot gyereket hordani az iskolába, meg 4km-ert munkába járni.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz newmoonlight #174762 üzenetére
Ez a szép benne, hogy nem vagyunk egyformák.
Én szeretem a Sedánokat is de valahogy a kombi nekem jobban bejön (Audiban)
Szép kombit csak az Audi tud csinálni (pár kivételt persze van más márkában de nem sok)
De például a 4F A6 sima sedan kifejezetten öreges hátulról abból csak az Avant.
A 4F FL az már fasza.
Viszont 4G is szebb hátulról FL-ben (bár itt szinte csak a sötétített búrás lámpa a más)Szegény 4F-em meg jó ha ér 2 millát...
Eddig is úgy gondoltam meg most is hogy ez a 4G kimarad nálam és vagy az új A6 ami belülről is úriistennn nekem. Ültem már Új A7 és A6-ban is nekem kegyetlenül bejön az új belső.
Vagy TeslaAttila :
Mi a helyzet? Volt mostanság valami a kocsival ? Jólvagytok?
Ha gondolod és itt nem akarsz írj privátban.Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
-
Kiskokó
veterán
Szóval Újév.
Elkezdek edzeni, kell a mozgás meg az se baj ha meglátszik.Elmegyek nyaralni mert 2 éve nem voltam. Meg 3-4 napnál sose többet.Nem szokom le a heti 3 doboz cigiről.Mindent össze vissza fogok zabálni mint eddig.Gyümölcsöt viszont sokat kellene.Na jó térjünk a lényegre
Elkapott a láz... 52 fokos lázam lett!
A betegség neve : 5.2 V10
Évek óta mondom, hogy egy Lambo motor ugye RS6. De ezek elég húzósak, az S6 is jó lenne de abból sincs olyan amit megnéznék egyáltalán...
Illetve S8 ami olcsóbb szinte mint az S6.
Szóval a lényeg, idén keresgetnék, és ha lenne olyan ami megfog, akkor vennék egy S6 vagy S8-at.Bármi plusz infó jól jöhet, nem igazán volt időm még utána nézni.
Azt tudom hogy a szívótorok az egyik legnagyobb és legdrágább hibája. Valami 600e/oldal az ára talán.
Meg valami apróságot még olvastam, persze azon kívül hogy bármi Audis baja lehetLehet tudni még valami gyakori típushibáról az 5.2-nél ?
Őszintén szólva kicsit reménykedek abban is, hogy mivel második autónak lenne kitudja meddig, ezért az évi km alatt nem is nagyon lenne baja remélhetőleg...
Évi 12-15E körül járok csak, ha 2 kocsi lenne valahogy eloszlana.Minden segítséget köszi!
Esetleg valaki nem tud ajánlott példányról?
A keret max 4 milla lenne. plusz vétel utáni alap karbantartások.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz grizlisandor #175276 üzenetére
"ismerem" ezt a videóst egyszer véletlen láttam bár nem fogott meg annyira.
Nem derült ki számomra, hogy ez 4.2 vagy 5.2 e amit a srác vett. (de erősen szanszos hogy 4.2 és mitn a videóban kiderült, olaj cserét nem sokat látott neki a motor.)
R8 nekem drága is meg túl kicsi.
Gondoltam, hogy nem lesz sok tapasztalat itt, de hogy ennyire
Mágusssss neked valami hozzáfűzni valód a "bolond vagy"-on kívül ?
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Richard #175359 üzenetére
Van ismerős körökben ilyen motorral, egy A6 3.0 BiTDI-t váltottak le vele.
Amúgy nem eszik az sokat ahhoz képest amit tud.
Igaz a szerelőmet mikor kérdeztem azt mondta Skoda szalonba múltkor 3 ilyen autó állt pár tízezer KM-el motorhibásan. Reméljük nem típushiba| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz newmoonlight #175374 üzenetére
Igen, tudom hogy nagyon jól esznek ezek a motorok, azért is akartam volna. De végül 5.2 v10 LESZ
A Skoda 2.0 TSI lehet gyengébb lóerőben de szinte jobban megy mint az Audi (gondolom újabb meg súly)
-
Kiskokó
veterán
válasz Speeedfire #175378 üzenetére
Én nem tudom ezek azok-e de ebben a korosztályban volt a legbetegebb a 2.0 Fsi
Ezek a dióhéjtakarítós, meg láncszakadós motorok nem ?
Van most egy jó videó a Dióhéjas csávóról a YT-on
"így hal meg az FSI" vagy valami ilyen címmel. Keress rá| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Hellóka!
Valaki esetleg nem tudna segíteni nekem abban, hogy az 5.2 V10 motorokból melyik a javított kiadású motorkód ?
Illetve ezek az 5.2-ők is igénylik a dióhéjas tisztítást ha minden igaz ugye ?
Illetve van e hivatalosan vezérléscsere periódusa ennek a motornak ?Köszönöm
(tudom elmebeteg vagyok de van 1 példány ami tettszik, viszont ha megnézés után nem jön be akkor elengedem a témát vagy max várok.
Az összes eladó a HAHU-n egy rakás szar 10 tulajdonos ...)| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz Mágus2 #175614 üzenetére
Köszi az infót.
Hát gondoltam hogy koszosodós .. éljen..
Ezt az égéskimaradást tudom azt hiszem.
Erre mondták hogy az összes gyújtógyertyát egybe illik cserélni viszonylag sűrűn...
(10-20ezer kmenként.
Hát majd meglátjuk
Egyetlen egy példány volt ami tetszett és bíztató volt az előélete erre kiderült hogy most cseréltek benne motort. :S FCK Yeah
Baszhatom a vezetett szervizkönyvet stb[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
-
Kiskokó
veterán
válasz Reggie0 #175631 üzenetére
Az meglehet. De nem vagyok híve az átépítgetéseknek. Én gyári párti vagyok mindenben.
Nekem gyári autó kell nem tákol meg üzemórás meg mit tudjam én.
Persze a gyári is "szar" ha azt nézzük én értem csak na.
De egy ötletnek jó volt KöszönömNagy dilemma ez. Mondjuk ha találnék olyan példányt akkor valószínűleg megtartanám mert ez mindig kuriózum lesz szerintem. "Lambo" motor meg V10.
Még egy reményem van, egy ismerősöm apósának van egy ilyen S8 és kb sose használja... hátha eladja
Mági :
Beszéltem egy sráccal aki S8-akat szervizel, kérdeztem tőle, ő még nem találkozott vezérműlánc problémával. De persze lehet, benne van. Mint minden más.Tudom hogy Bruttó szopás lenne az autó de hajt a vágy ...
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
-
Kiskokó
veterán
válasz salesman #175636 üzenetére
Még bármi lehet ........ jaaa nem .
Még jó hogy az Audi leszokott az ilyen belsőkről 2004 körül
Beszéltem ismerőssel
Az egy nagyon pöpec S8 lenne, 100 ezer Km van benne valós. 7 éve nála van, sötét lila/fekete metál... fúúú
Persze nem akarja eladni, pedig jó ha havonta előveszi 1 körre és csá.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Napelem
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Három db SONOFF Zigbee okos relé/kapcsoló eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest