Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Haok
tag
Az mér one, hogy már voltam TAg, és most kvázi-tag vagyok?
---===Győzelem a fontos, és ahhoz kell a részvét....Görbüljön a BOT===---
-
Haok
tag
válasz burgatshow #508 üzenetére
MOst azért ááhhh zol , mert nekem ezt tudni kéne vagy mi???
Vagy azért , mert neked lejjeb ment a rangod????
Azért köszi.---===Győzelem a fontos, és ahhoz kell a részvét....Görbüljön a BOT===---
-
Haok
tag
Hát akkor ne áhhzzzon , mert nemfogom mind az 500 addont elolvasni.
Vagyis áhhhzon, ha yool esik.---===Győzelem a fontos, és ahhoz kell a részvét....Görbüljön a BOT===---
-
Haok
tag
válasz burgatshow #513 üzenetére
Nah most meg én ááhh zok
Azt tom, el is olvastam, és meg is köszöntem.
csak mondom, hogy ne áhhzzzz , azért mert nemtom, mert nemfogom mind az 500 addont elolvasni.---===Győzelem a fontos, és ahhoz kell a részvét....Görbüljön a BOT===---
-
F-ECT$
titán
-
iguana
őstag
el nem tudtam képzelni, h miért van folyamatosan ''hot'' módban ez a topic. bekukkantottam. elnézést mindenkitől, de egyesek túl nagy jelentőséget adnak ennek a minősítési szabályoknak. ergo túl sok a hiszti...nem hinném, hogy vki azért jön a PH!-ra, hogy minél nagyobb rankra tegyen szert...ha meg mégis így van, akkor már rég elfelejtette, miért is jó idelátogatni...
[Szerkesztve]14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
VladimirR
nagyúr
Tisztel Haok:
ahhzzzzon csak mindenki kedvere nyugodtan, ugyanis a forum nem egyedeul a te keyelmed, es kivancsisagod szolgalja, hanem sokunket (szam szerint tobb, mint 20000 regisztralt tag van, s ki tudja, hany nev nelkuli olvaso), s mint amolyan tudastar, nem arrol kell szolnia, hogy huszan megkerdezik: ''de most mi van'', mert akkor a tudastar inkabb egy atlathatatlan keresztrejtvenyre fog hasonlitani, s ugye ezt Te sem akarod
ha turelmetlen vagy es neked azonnali valaszok kellenek (foleg oly jelentektelen dologrol, mint a rang), akkor javaslom a kulonfele csetetket, azok kozt is a Prohardver! sajat, hivatalos csetjet, a irc://#prohardver@ircnet.org cimen, ahol kerdeseidre azonnali, bar esetenkent ketsegbevonhato valaszt kapsz
a forum ezzel ellentetben lassabban, de biztosabban szolgaltat informaciot, ahol jo esetben egy kerdesre tobb - egymast rendre kiegeszito - valasz erkezik, igy bovitve az informaciok halmazat, s nem pedig forditva, ugyanarra (az ennyi valasz utan mar trivialis) dologra valo kerdes kell, hogy megtoltse a forumot
egyszoval tehat igeneis olvasd vegig azt az 500 addont, mert biztos hogy benne van a valasz
Udvozlettel, forumtarsad: VladimirR
iguana:
1. nem a rang miatt jonnek, viszont egyesek ha mar ittragadnak, szeretnenek minel nagyobb rangot
2. a topic azert van 7/24 hot modban, mert tul sokan kapcsoltak be a write only lock billentyut, mint azt a mellekelt abra is mutatja
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ez kesz
neked mi a halal f*sza bajod van? nem irtam le korrektul, hogy mit kellene tenned? beled kotottem valahol? akkor?
megmondta Bash (bar lehet, hogy O csak poennak szanta), hogy reszegen ne forumozz
de ilyen hulyen se
#521: hat ha ott is ilyen stilusban adod elo, akkor val'szeg kapsz egy akkora ban-t, hogy leesel a szekrol
[Szerkesztve] -
Haok
tag
yoovan bocs....nem fejtem ki , hogy miért vagyok paranoisás ilyen szempontból , de ezexerint a vádjaim alaptalanok
vagy nem
[Szerkesztve]---===Győzelem a fontos, és ahhoz kell a részvét....Görbüljön a BOT===---
-
iguana
őstag
válasz VladimirR #518 üzenetére
az 1-es pontra, amit nekem írtál:
az a baj, h nem szeretnének, hanem követelnek...mostanában mindenki csak akar vmit...mert úgy gondolja, h jár. mintha a tulajdona lenne...aztán meg kezdődik a duzzogás, a hiszti a szép szóból nem értés.
én nagyon szívesen felajánlom pontjaim(?) egy részét, akár hetenkénti sorsolásban, az adott hét ''legmegbántottab, leggyerekesebb, legszomorúbb szemű puffogójának.''
nőjük már ki ezt a komplexust.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz VladimirR #518 üzenetére
''a forum ezzel ellentetben lassabban, de biztosabban szolgaltat informaciot, ahol jo esetben egy kerdesre tobb - egymast rendre kiegeszito - valasz erkezik''
Lehet hogy az én megfigyeléseim rosszak, de én inkább ezt írtam volna:
''egy kerdesre tobb - egymasnak rendre ellentmondó - valasz erkezik''
És az IRC az tényleg nem hivatalos.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
DonLeo
senior tag
válasz burgatshow #526 üzenetére
Most már úgyis tudják a legtöbben, hogy te vagy az a ''harcművész''. A nem egyszerű karakterekből álló nevedből könnyű megjegyezni
Írd be aláírásnak: ''harcművészet rulez'' vagy vmi hasonlót.''Ez nem sörhas, hanem a szexgép üzemanyagtartálya.''
-
VladimirR
nagyúr
iguana: ez megy alairasba, kar, hogy Den mondata melle nem fer be, igy most kicsit azt kitorlom
Cathfaern: sebaj, abbol lehet a legtobbet tanulni - mg akkor is: kiegeszitik egymas hibait
thom: aki a rangod miatt tudja, mit ertel el ,az ugy sem szamit, aki meg miattad tudja, azt nem erdekli a rangod (nekem sokaig fel sem tunt a harcmuvesz megjeloles - egeszen a mult hetig ) -
Agyzuzo
addikt
Teszt hozzáböfögés. Elvileg őstag voltam, őstag maradtam.
Szerk: és lőn. Ha nem olvasom el ezt a topic-ot, fel se tűnik hogy van vmi új rendszer.
[Szerkesztve]Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
gozso
őstag
-
eddie303
őstag
Lássuk, mi maradtam én az atomkatasztrófa után? (Valyon cifet-cafat, mint ahogy a Csipet-csapat?)
Szerk. : Yeah, maradtam õstag...
[Szerkesztve]Linux.... The choice of a GNU generation.
-
Lala6
őstag
Még az a szvazást kéne megcsinálni amiről a hw piacon levő totyikban volt szó...
-
erdoke
titán
Én még kivenném a Hardver piacon és a Fáradt gőzben elkövetett hozzászólásokat, illetve a teljesen OFF hozzászólásokat is a számításból.
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Moderátor, moderátor, moderátor. A törölt hozzászólás pedig duplán kerüljön levonásra.
Mezei fórumozóként semmi kedvem nem lenne ítészt játszani. Egyébként pedig folyamatos időm nem lenne.
Szerk: Az ''off topic'' pötty alapján is lehetne számítani egyébként, ha ennek elmulasztása drasztikus büntetéssel járna.
[Szerkesztve]A legjobb aláírás a héten
-
Predator666
aktív tag
Hogyan is lehet az, hogy voltam kvázi-tag majd tag majd megint kvázi-tag 349 hsz-nél
És még mindig az vok
[Szerkesztve]Kivettem, mert volt, kit zavart.
-
Sick Boy
őstag
Én örülök, hogy így meg lett változtatva.
Majd egy év alatt sikerült összenyögnöm köbö 1400 hsz-t.
Persze, ez mind semmi.
Az értelmes hsz-ek számítanának bele, úgy lenne a fair.
Addig is: szvsz így most jó!Powered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!
-
erdoke
titán
válasz Predator666 #547 üzenetére
Keresni, keresni, keresni. Olvasni, olvasni, olvasni.
Bővebben: linkA legjobb aláírás a héten
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ford topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem