Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
kymco
veterán
[link]
"Az egyik kormányközeli napilap információi szerint a Fiatal Baloldal hétvégi kongresszusa kimondja a szervezet jogutód nélküli megszüntetését a Zuschlag-ügy és a belső rivalizálások miatt. Ezzel párhuzamosan az MSZP ifjúsági szervezetének delegált tagjai magánszemélyként még ugyanaznap megalakítanák az új szervezetet - írja a Népszava. Ezzel azt szeretnék elérni, hogy formálisan már ne lehessen rajtuk számonkérni a FIB viselt dolgait."
Amikor a kutyából szalonnát akarnak csinálni...
Ugyanazok egy új szervezetben is ugyanolyanok maradnak....[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
viharhozo
addikt
válasz Dalai Láma #26504 üzenetére
- Szia, Akos! Dedikalnad?!
- Persze! Amugy nem a zsidok![ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Don Vittorio
őstag
válasz viharhozo #26603 üzenetére
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
lajafix
addikt
sikeresek vagyunk
magyar negyedéves növekedés 1.8%
szlovák 8.7%
cseh 5.6%Rock'n Roll
-
whitezo88
nagyúr
válasz lajafix #26616 üzenetére
erről eszembejut mit "ígért" vezetőnk 2006ban. azt, hogy 2007 nehéz év lesz, de nem félni, utána már jó lesz!
csak én látom úgy hogy rosszabban állnak a dolgok mint tavaly? semmi lazítás, adócsökkentésről nem is álmodunk, sőt újabbakat fognak bevezetni.
és még sokan hisznek abban, hogy majd jólesz, majd Ferencünk megoldja! -
N4r4ncs
aktív tag
-
lúzer
veterán
polgárháborús helyzet jön?
csak azért nem csinálnak blokádot a fuvarozók mert akkor valóban az lenne
(coclibsik MOST sírnának, nem úgy mint a taxisblokádnál)mindenesetre ÉN felkészülök, euró megvan
jön még:
2 havi vízkészlet, konzerv
önvédelmi fegyver beszerzése, golyóálló mellény
acélajtóra lecserélni a lakásajtótmajd mikor megindul az mszp-ingyenélők siserehada mert a "világgazdaság pénzbősége" kifogyóban van, még jól jöhet akkor is!
[ Szerkesztve ]
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
lúzer
veterán
válasz Dalai Láma #26622 üzenetére
na és akkor mi lenne?
-
prmcsk
addikt
válasz Dalai Láma #26622 üzenetére
Én is vállalom, hogy adót "finomítok", pármillió honfitársammal együtt, amiben val'szeg te is benne vagy....Mielőtt csípőből visszautasítod gondolkodj, hogy valóban minden után fizettél e ?
Egyszerű önvédelem ez és még mindíg jobb, mint adót egyáltalán nem fizetni, mert az adócsalás nem azt jelenti, hogy nem fizetsz adót, hanem azt, hogy kevesebbet...Így fejtem ki a saját önvédelmem és gyurcsányellenes tevékenységem, mint anno D-209, aki azért lett KGB ügynök, hogy belülről, ellenük harcoljon.Szerintem neked értened kell ezt....
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Dalai Láma
őstag
válasz prmcsk #26625 üzenetére
Csak akkor nem tudom, hogy miért vársz el bármit is. Majd ha befizeted rendesen az adót, lehet hőbölögni, hogy hogyan kótyavetyélik el, meg milyen szarul áll az ország. Amíg nem így van, nincs erkölcsi alap fikázni.
Ha adót csalsz, ugyanolyanná válsz, mint akiket fikázol. Ő is kb így kezte, most sem csal többet arányaiban mint te, csak nagyobb pénz felett ül. Ha az országban többmillió adócsaló van, akkor mit várunk? Hogy pont a politiusaink ne ebből az átlagmagír rétegből kerüljenek ki, hanem abból a párszázezer becsületesből?
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
lúzer
veterán
válasz Dalai Láma #26626 üzenetére
1. nem várunk mi semmit, csak ne vegyék el amink van
2. coci előbb volt mint adó, de már akkor elkúrás alatt volt az ország - de ehhez képest lófütyi voltui: ott bukik a dolog hogy én csak nem adom oda ami az enyém (ha..), ők meg a közös, előző generációk által összedolgozott országvagyont kúrják el.
[ Szerkesztve ]
-
ovecs
senior tag
Én odaadnám, ha nem osztogatnák jobbra-balra, meg az orkoknak segélyre... Addig meg azt mondom, h a kis emberek amíg tudnak csaljanak
Fletó és bandája is megbundázza... Te flenyúlsz 100k-t, nagy nehezen valahogy , hogy a gyereknek legyen új ruhára, ők meg behúznak 60 millert, hogy a gyereknek legyen új mercije....
Te megbukhatsz de ők soha... " az ügyészség nem vizsgálja, hogy Zuschlag nak honnan volt 50 miliója pengetni" Úgy látszik csak azt vizsgálnak amit mondanak nekik... Én azért még ráengednék gyorsan az ürgére egy vagyonosodásit, mert valaki nem fizette be az ajándékozási adót -megalapozott gyanúja miatt, ahogy mondani szokták XD
Kispályások vagyunk....[ Szerkesztve ]
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
Don Vittorio
őstag
Fejezd be a szaloncigányozást, kérlek!
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
divot
veterán
Egyébként ez az egyik nagy rákfenéje Magyarországnak. Itt az a menő, aki totálisan át tudja baszni az államot. És ennek sajna történelmi gyökerei vannak, amire aztán még ráerősített az összekacsintós, kiskapus, vidd, amit érsz Kádár-rendszer, aztán vagyunk, ahol vagyunk.
-
-
lajafix
addikt
-
prmcsk
addikt
Nem voltam mindig ilyen "adófinomító", de egyszerűen rákényszerültem, mivel nincs három életem, mert a jelenlegi elvonások mellett, kb. ennyi időmnek kéne lennie ahhoz, hogy elérjem azt, amit egy normális adózás mellett egy élet alatt el lehet és ebben nem gondolok semmiféle luxusra.
Nem szoktam ez ügyben fikázni, csupán súlyszámok alapján itélkezem. Abban igazad van, hogy sok embert nem csak a kényszer vezérel adócsalás ügyben, hanem csak hobby szinten űzi, de ezeket az alakokat ne keverd az olyanokkal, mint én is vagyok.
Megélhetési adócsalónak tartom magam... A szadesznak anno, ezt a fogalmat is magáévá kelett volna tennie. Még mindig jobb, mint a megélhetési bűnöző fogalma, mert én azért csalom el adóm egy részét, hogy ne legyek a másik...Vezéreink nem igazán mutatnak jó példát és már ne haragudj, de ha a pap a pulpituson hazudik és ki is derül, milyen alapon várja el a híveitől, hogy azt tegyék, amit ő nem ?
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
lajafix
addikt
-
ovecs
senior tag
Na mit olvastam ma a Metroban???(2. oldal)
"Öt éven belül az összes magyarországi közintézményben lennie kell olyan munkatársnak, aki beszéli a beás és a romani nyelvet. A két cigány nyelv használatának kiterjesztéséről törvépnyjavaslatot nyújt be a kormány - mondta Gémesi Ferenc, a Miniszterelnöki Hivatal szakállamtitkára csütörtökön budapesten"
Erre van pénz, mentőhelikopterre, meg fűtött hangárra nincs... Hánynom kell
-
Don Vittorio
őstag
Őszintén szólva legalább olyan fontos, de tán fontosabb és prioritásosabb, hogy egy teljes értékű magyar állampolgárral beszélni tudjanak, mint az, hogy legyen helikopter. Minek megmenteni a 2-300 km-re haldoklót, ha a szomszéd utcában lakó százakat, ezreket nem tudják, mert nem értik, mi baja?
-
dabadab
titán
válasz Don Vittorio #26645 üzenetére
Most ironizalsz?...
Mert imitt-amott meg elofordul, hogy pl zart kozossegben elo, oreg falusi horvatok nem beszelnek magyarul, de mennyire realis az az elkepzeles, hogy ezrevel elnek itt magyarul nem beszelo ciganyok?
DRM is theft
-
Don Vittorio
őstag
válasz dabadab #26646 üzenetére
Nem ironizálok, szociológiával, szociálpszichológiával foglalkozó társadalomkutató vagyok, tudom, hogy mit beszélek.
-
dabadab
titán
-
Don Vittorio
őstag
válasz dabadab #26648 üzenetére
Egyértelműen igen.
-
ovecs
senior tag
válasz Don Vittorio #26647 üzenetére
Én meg Mátészalkai lakos vagyok, a szüleim még most is ott élnek...(Szabolcs megye)
Azt ajánlom menj el oda egy hétre egy kis társadalomkutatásra, tanulságos lesz, van saját cigánytelepünk is Nekem van egy kis szeméyles tapasztalatom is "szociálpszichológiával" kapcsolatban
Egyébként én eddig azt hittem, hogy az általános iskolában mindenki magyarul "tanul"
Egyébként nem tartom magam rasszistának, mert van olyan roma család akit megbecsülök, mert normális életet élnek, dolgoznak, a gyerekek tanulnak, építik a jövőt(sajnos ez az 1%)és van magyar alkoholista szomszédom, aki soha nem dolgozott, és legszívesebben elküldeném szibériába egy kis kényszermunkára.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest