Hirdetés
Aktív témák
-
rdi
veterán
Hibát követett el, különösen azért, mert pl.az én ismerőseim már akkor figyelmeztették a 100 napos programok (+ lakáshiteltámogatás felfutása) "eredményeire".
Akkor berzenkedtem ellen, de ugye mára már megcáfolhatatlan, hogy nem érdemes az általános (de minimum az európai) mozgásokkal szembe menni.
Belegondolsz, ha 2001 -ben de akár még 2003 -ban is elkezdjük a szlovák utat (ahogy késve de a lengyelek is belevágtak).
Ahogy így elnézem, mi magyarok (teljes egészünkben) nem vagyunk hajlandók se egészségügyi-, se szociális-, se adóreformot végrehajtani. Vagy amit akarunk azt meg nem tudjuk normálisan bevezetni.Fej! Tor! Potroh!
-
rdi
veterán
Nem rossz, bár szerintem 10 milla nem különösebben sok egy biztonságos és jó autóért.
Mégsem mehet WV Golffal mint egyik nagy pártvezérünk.Viszont amikor meg megírtam, hogy a parlamenter polgármesterek pártállás nélkül önkormányzati autóval járnak Pestre a Parlamentbe, mégis felveszik a teljes költségtérítést az valahogy senkit nem érdekelt....
Fej! Tor! Potroh!
-
rdi
veterán
De miért kellett titokban ? Szégyellték vagy mi?
Szíjjártó biztos mondta róluk is, hogy >>szégyen és gyalázat, hogy a miniszterek jutalmakat osztogatnak saját maguknak, miközben a nyugdíjasok nem kapják meg törvényileg előírt nyugdíjemelésüket és 3 millió ember él a létminimum határán<<.
Csak azt is titkosították. ahogy a kormányülések jegyzőkönyveit is.HÁ reformpolitikáját én sem tartom nem is tartottam tehetséges dolognak. Attól függetlenül, hogy amit akartak az szerintem helyes dolog volt.
De erről már annyiszor írtam.
(Egyszer olvasnám már Tőletek, vezető (ál)jobbosoktól hasonló kritikát saját vezéreitekről...)Salesman: a furulyázásról beszélsz?
[ Szerkesztve ]
Fej! Tor! Potroh!
-
lúzer
veterán
MSZP - magyar szélhámosok pártja
[ Szerkesztve ]
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Don Vittorio
őstag
Javasolnám _ismét_ a topik színvonalának visszanyerése érdekében, hogy mindenki adjon linket a hírértékű állításaihoz.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
lúzer
veterán
válasz Don Vittorio #26877 üzenetére
kezdjük a titkos jutalmakkal.
ui: rdi-nek szól
[ Szerkesztve ]
-
lúzer
veterán
ki akarok szállni a TB-ból
Népszava 2008. március 28. 13:14
Felháborító terv - 85 éves kor alatt nincs nyugdíj!?Kormányzati megrendelésre hosszú távon is fenntartható nyugdíjrendszeren dolgoznak a szakemberek. Az egyik változat szerint az idősek nem kapnának életjáradékot, 85 éves koráig mindenkinek saját magának kellene gondoskodnia a nyugdíjáról banki járadék formájában.
[ Szerkesztve ]
-
ovecs
senior tag
válasz salesman #26880 üzenetére
A szocik a kékekkel karöltve hazudtak az ország valós gazdasági helyzetét illetően(mondjuk ezt csak a birkák és a vérszocik nem látták vagy nem akarták látni), gyakorlatilag csalással nyerték meg a választásokat... Ezek ellen nem suttogni kéne, hanem mindet Szibériába kényszermunkára a Jukosz vezér mellé
Nem vagyok Orbán fan, de a 2 szarkupac közül akkor már a kisebbe hadd lépjek...
Egyébként a propagandára csak annyit mondanék, hogy "Új magyarország" mert benned, bennem, meg Zuschlag ban
Egy ilyen fostalicska kormányt minden eszközzel meg kell buktatni... Hogy idézzek Feritől: "Én szentül meg vagyok róla győződve, hogy amit teszek az ennek az országnak nagyon jó"
Rákosi is azt hitte
Caucescu is azt hitte
De én nem gondolom így, sőt biztos vagyok benne, hogy az emberek többsége sem ezért fosnak az előre hozott választástól[ Szerkesztve ]
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
lúzer
veterán
válasz salesman #26882 üzenetére
ha erről se hallottál, akkor nem tudok mit mondani
a mocskok még fel is akarták jelenteni OV. feleségét, mert kiállt a nyilvánosság elé:
tessék nem ver a férjem!
A mocsok maszop meg kampánycsend megsértésével vádolta ezért, mert megmutatta az arcát - nincs rajta verésnyommielőtt rihiröhiznél, hogy nem az arcán verte OV, ezt állítottátok, kérdezd meg az amőba-szekcióvezetődet
-
prmcsk
addikt
válasz salesman #26882 üzenetére
Neked link ? Egy "médiahekk fizetett vakegérnek" ? Minek ?
Írd már be a gugliba, hogy : "Orbán veri a feleségét", és olvasgass.
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Don Vittorio
őstag
válasz prmcsk #26886 üzenetére
Mindenki mindenkinek küldjön linket, a minősítgetést meg felejtsétek el.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
kymco
veterán
Ezt a költségtérítéses dolgot a magyar politika állatorvosi lovának tartom...
Kevés a fizetésük szociális demagógiából, és mivel a politikusi élet költséges, beszedik a hiányt a költségtérítésen....
De az a politikus, aki 2-szeresére akarná emelni a képviselői fizetést (eltörölve a költségtérítést) bár kevesebbet juttatna a képviselőknek, de mégis aláírta a politikai halálos ítéletét...
Ez egy ördögi kör...www.refujvaros.hu
-
viharhozo
addikt
válasz Don Vittorio #26811 üzenetére
Akkor mar csak azt kell eldontenunk, mi a prioritas.
1. Legyen olyan, aki kommunikal avval a sok, magyarul nem beszelo cigannyal.
2. A lovet le kell nyulni.Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Füge007
senior tag
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz Füge007 #26894 üzenetére
Olvastam én is, ehhez annyit tudok hozzáfűzni,hogy nem most kell sírni..
Ahogy egyszer torrent mondta,jó nézni a különböző elemzéseket mert magyarországot megtalálni rajta a legkönnyebb: vagy legfölül vagy legalul van
Ami baj hogy ezt a szakszervezetek,értelmiségek és vállalkozók mind hagyták.Rég kellett volna egy teljeskörű adómegtagadás
[ Szerkesztve ]
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
Don Vittorio
őstag
válasz viharhozo #26893 üzenetére
A párhuzamosok a végbelemben találkoznak...
-
Füge007
senior tag
válasz N4r4ncs #26895 üzenetére
A probléma a következő:
- Túl elszaporodtak az Orkok nálunk
- Hatalmas probléma van az emberek fejében
- Politukusaink a saját zseb tömésén kívül mással nem foglalkoznakHiába hívod orkoknak őket, attól az még cigányozás. 1 nap ban. Don
[ Módosította: Don Vittorio ]
Füge
-
luciferk
senior tag
"Hiába hívod orkoknak őket, attól az még cigányozás. 1 nap ban. Don"
Igaza van Don kollegának, főképp az alanti jellemzést olvasva ......
Az ork faj reneszánsza (RPG-cikk)
irta: D`aoldinTolkien leírásában egy ork alacsony, füstösszürke bőrű,nem sokkal többek az állatnál, de jóval kevesebbek az embernél. Mocskosak és büdösek, hitványak és ostobák.....
-
ovecs
senior tag
válasz Füge007 #26898 üzenetére
Don érdekes a te logikád....
Fontosabb, hogy beszéljenek a hivatalban beás nyelven, mint a mentőhelikopter....
Ha azt vesszük, hogy x(kövezzetek meg, de nem tudom mennyi) éve kötelező az általános iskolai oktatás, akkor valószínű, hogy az általad említett ezrek olyan 30 év felettiek akik magyar nyelv tudása híján nem igen tudnak dolgozni, tehát ahogy mondtad olyanok mint a nyugdíjasok, vagyis nem hoznak hasznot az országnak(csak mínuszt ).... Ennek fényében a mentőhelikopternek nagyobb az értelme, mert egy esetleg dolgozó, adófizető állampolgárt is meg lehet megmenteni egy ilyen járművel...
Azt hiszem ezek után, hogy egy kis ellentmondás van az érveidben
Mellesleg az én személyes véleményem, hogy egy emberélet esetleges megmentése fontosabb annál, mint, hogy egy olyan magyarul nem beszélő személlyel tudjanak kommunikálni( a szavaidat idézve aki=nyugdíjasok, akik csak lehúzzák a dolgozókat ) aki amúgy nincs életveszélyben... Gondolj csak bele ha ne adj isten valamelyik szeretted szenvedne autóbalesetet, te nem adnál hálát az égnek a mentőhelikopterért
Ez az én véleményem
A bannal pedig nem értek egyet... A cigányság egy súlyos probléma, de igen, azt elismerem, hogy érdemben még egyik párt sem foglalkozott a témávalAquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest