Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
ovecs
senior tag
válasz Don Vittorio #26647 üzenetére
Én meg Mátészalkai lakos vagyok, a szüleim még most is ott élnek...(Szabolcs megye)
Azt ajánlom menj el oda egy hétre egy kis társadalomkutatásra, tanulságos lesz, van saját cigánytelepünk is Nekem van egy kis szeméyles tapasztalatom is "szociálpszichológiával" kapcsolatban
Egyébként én eddig azt hittem, hogy az általános iskolában mindenki magyarul "tanul"
Egyébként nem tartom magam rasszistának, mert van olyan roma család akit megbecsülök, mert normális életet élnek, dolgoznak, a gyerekek tanulnak, építik a jövőt(sajnos ez az 1%)és van magyar alkoholista szomszédom, aki soha nem dolgozott, és legszívesebben elküldeném szibériába egy kis kényszermunkára.[ Szerkesztve ]
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest