Hirdetés
Aktív témák
-
salesman
őstag
Meg ezt is:
A LEGNAGYOBB BŰN. Gazdaságpolitikai szempontból nézve tehát az elmúlt hét év kétségtelenül legnagyobb bűne a költségvetés felelőtlen túlköltekezése volt. Ez a 2001-es gazdaságpolitikai fordulattal - a fogyasztásra, importra építő mesterséges növekedésélénkítéssel - kezdődött meg...Türűűűdrááá!
-
lúzer
veterán
válasz salesman #25952 üzenetére
RÉSZHAZUGSÁG- pontosítok
megyó 2×100 napos baromságát próbálják finoman arrébbtolni!
meg kell nézni a költségvetési pénzkiáramlásokatA LEGNAGYOBB BŰN. Gazdaságpolitikai szempontból nézve tehát az elmúlt hét év kétségtelenül legnagyobb bűne a költségvetés felelőtlen túlköltekezése volt
igen, ez igaz[ Szerkesztve ]
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
lúzer
veterán
2002-ben 2006-os EURÓ bevezetésről volt szó
ezt a coci is elismerte, ezen tényleg kár vitázniMO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Róth
aktív tag
Budapesti vagyok, pesti,
sok a gyengém, de nem testi.
Nálam születési hiba a kádári nosztalgia.
Betonblokkom egy garázsa
cimboráim törzskocsmája,
hamis a bor, a sör meleg,
de erről a Fidesz tehet.
Hőzöng is a haveri kör,
lecsap majd a munkásököl.
Minimálbér? Ötvenezer?
Francba, hogyha dolgozni kell.
Tőlem ne várjanak melót,
fizessen a hülye adót.
Horn Gyula az eszményképem,
berúgok majd szocsegélyen.
Adják vissza azt a gyárat,
hol a melós alva járhat,
hol naphosszat álldogáltam,
munkásőrkék overállban.
Minek az agy, vezet a párt,Boldog volt, ki virslit zabált,
s tapsolta a majálison
vezérét a pulpituson.
Felmennek a gyógyszerárak?
"Lágy víz Kazincbarcikának!"
Úgysem jártam túl serényen
fogmegtartó kezelésen.
Szórakozni viszont jártam,
a tévében debütáltam.
Lila zakó, nadrág piros:
"Legyen ön is milliomos!"
Megfejtettem egy fordulót,
otthon néztem a Dáridót,
gyalog mentem, a busz nem jó,
máshol jár a négyes metró.
Diákhitel nem érdekel,
a gyerek füvet szív vagy vedel,
a tévében néha látom,
kinn a melegfesztiválon.
Nem sokat ér az iskola,
ott van az ukrán maffia.
Nem tud egy se jól magyarul,
de nálunk majd él és virul.
Nem kell ide Terror Háza,
jó nekem a Dunapláza.
Csürhe banda, alja tömeg,
nem áll sort, ha lesz ki lövet.
Új Nemzeti? Felesleges.
Ha szombat, az Heti hetes.
Vagy a közpénzekből telik,
hogy mulasson a burzsuj elit?
Na, én nem is vagyok polgár!
Nincs is otthon házioltár.
A kereszthez akkor jutok
legfeljebb, ha aláírok.
Nincsen szükségem papokra,
nincs Isten, ha Lenin mondta,
én leginkább abban hiszek,
amit zsebben hazaviszek.
Felvidéken nincsen komám,
az erdélyi nekem román,
nagypofájú státuszmagyar,
semmije nincs, mindent akar.
Még hogy hidat Esztergomba,
nem az kéne, szárnyas bomba!
Vackából ne bújjon elő
magyar ajkú munkaerő.
A külföldit nem szívelem,
ha pénze van, elviselem.
Magyar föld kell? Vegye, vigye!
Nekem nincs egy tenyérnyi se.
A szomszédot gyűlölni kell,
jár neki a lakáshitel.
A szemétnek van pofája
gyűjtenie új lakásra.
Na, de azért nincs elveszve,
Fidesz maszlagot nem vesz be,
akármilyen sunyi, ravasz,
ő is Medgyessyre szavaz.
Lehet, a Péterünk vagyonos,
az asszonynak így aranyos,
a zsebében az államkötvény,
érinti az ügynöktörvény.
Ha bankár is, baloldali,
mágnássá lett világproli,
segíti, mert nincs sok szava,
a pufajkás "demokrata".
Mit tudom én, mi lesz télen,
a számlákat úgysem értem.
Ha az utolsó sor vészes,
örül majd egy MOL-részvényes.
Mindegy, hogy a jövő mit hoz,
csak az Orbánnak legyen rossz.
Nemzeti hőst pont az játssza,
ki az adót kitalálta?
Ő most azért olyan lovag,
mert jó volt a Bokros-csomag.Azzal minket el nem szédít,
hogy Beregben újjáépít.
Meg hogy Tiszagátat emel,
Budapesten kit érdekel.
S míg a segélyem foghíjas,
sok a cigány ösztöndíjas.
Szent Korona semmit nem ér,
nem háromhatvan a kenyér,
számomra a Millennium
legfeljebb plusz két deci rum.
Széchenyi gróf ha élne ma,
a Lánchídról lemondana,
mert ha mégis építene,
utálná az ország fele.
Kicsi ország ne tervezzen!
Olimpiát ne rendezzen!
Ne is merjünk nagyok lenni,
örüljünk, hogy van mit enni!
Kossuth téren kokárdában
üvöltenek alig páran,
ria ria Hungária,
náci tömeghisztéria.
Legyen szerény minden ünnep,
tőlem akár mind megszűnhet.
Énszerintem az a hibás,
ki hiszi: kell országimázs.
A választás nem lesz bukás,
kék cédula, forró gulyás.
S ha a dolog így sem nyerő,
segít még a baseballütő.
Mivel Budapesten élek,
idő kell, míg észhez térek,
és hallgatok az okos szóra.
Rám még várhatsz, Európa.Tiit, tiit, tibadam, tibadam!
-
as_Rock
őstag
válasz Budaházy #25902 üzenetére
Azt azért ugye érzed, hogy ezzel a viccelődéssel hiába próbáljátok maszatolni a dolgot, attól még tény, hogy nemzeti jelképeket silányítottak pártjelképpé
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz as_Rock #25958 üzenetére
Ez nem azoknak a hibája, akik megijjednek a magyar zászló láttán, hanem azoké, akik aljas módon kisajátították maguknak országunk közös jelképét.Mert a zászló mindenkié,legyen az jobbos,balos,bármilyen vallású,ha Magyarországon született,az övé isEzA jelkép. Kizárólag azoknak a hitvány senkiháziaknak akiknek sikerült ezzel ellenséges képet teremteni a jobboldallal szemben hogy így nyerjen vele hasznot szavazáskor mert nemzeti jelképek mindenféleképpen forrdalmat jelent,újhortizmust,fidesznáci,el kell kerülni mindenképpen!!
[ Szerkesztve ]
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
lajafix
addikt
kemény kérdések kezelése máshol
ezekkel a békazabálókkal lehet reformot csinálni...
tényleg felesleges a parlamenti ellenzék, ha a kormányon belül is van, avagy mónika show .
[ Szerkesztve ]
Rock'n Roll
-
as_Rock
őstag
válasz N4r4ncs #25959 üzenetére
Kicsit mosod a dolgokat. Az első mondatodat olvasva azt hittem a törő-zúzó hülye huligánokról és maréknyi szélsőségesről beszélsz, de a végén kiderítetted, hogy nem miattuk alakult ki az emberekben egyfajta távolságtartás hanem azért, mert ezt a hivatalos média annak értékeli aminek
Tehát szerinted az emberek nem képesek saját tapasztalataik alapján megítélni dolgokat, sőt azzal nem is foglalkoznak, a lényeg amit a média szajkózlajafix: Mi abban a mellébeszélés, hogy az "aki magyar velünk van", meg "minden igaz magyar tűzze ki a kokárdát", és hasonló demagóg dumáktól sok embernek, aki nem csípi a baloldalt is tele lett a töke?
Sokan gondolják úgy, hogy semelyik pártocska ne akarja felnőtt embereknek megmondani, mitől lesznek ők magyarok"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
as_Rock
őstag
Veszteském mi lenne ha levennéd a szemellenződ, esetleg néha, csak 1-1 pillanatra elfelejtenéd az olyan sablonokat, mint "csak mi és ők vannak"
Attól, hogy valaki nem szereti viktort még kiütést kaphat ferikétől is, bár számodra ez biztos meglepő hír..."Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
salesman
őstag
-
fordfairlane
veterán
válasz salesman #25970 üzenetére
Hát lehet, de a gondokat nem a Fidesz okozta. Féltek, hogyha nemmel szavaznak, akkor népszerűtlenek lesznek, és megszavazták ezt az egyértelműen hibás intézkedés sorozatot, ez nagy hiba volt a részükről. De nem az a probléma, hogy a Fidesz akkor hogy szavazott, hanem hogy ezt egyáltalán beterjesztették. Medgyessy egy laza mozdulattal átment Kádárba.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
veterán
válasz N4r4ncs #25959 üzenetére
Ennél jobban már csak az Árpád sávos zászló sztorija tetszik, Honfoglaló őseink is biztos szemét szélsőjobbosok voltak
Nézzétek meg a hirtv.hu/media-n a legújabb Célpontot. Öreg bolsi odaver...
-Mit látott?
-Ráfogták a miniszterelnökre a pisztolyt... de milyen tv is maguk?
-Hír tv.
-Akkor nem láttam semmit.
-Miért?
-Mert maguk elferdítik a tényeket, és kiforgatják.
-Mit lehet kiforgatni azon, hogy rá fogták a pisztolyt, vagy sem?
-Nem láttam semmit.Azt hittem kifekszek a röhögéstől
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Jeti
csendes tag
Politikusi népszerűség: http://www.nol.hu/cikk/490876/
Node hova tűnt Daemon Hill? És Kósa Lajos? Sólyom elé ciki lenne berakni valakit?
[ Szerkesztve ]
Aquila non captat muscas!
-
biker
nagyúr
válasz lajafix #25926 üzenetére
az első ponttal nem értek egyet. a számolás alapja a felvett támogatások x 120.000Ft (anno 240.000Ft)
Ez így baromság, mivel bizonyított tény, hogy az intézkedés hatására 20-25%-al nőttek a lakáseladások.
ha azt vesszük alapul, hogy mindenki a 15.000.000Ft-os határon vett lakást, akkor ugye 99,9% hogy megkapta 5 évig az évi 240.000Ft támogatást, ez 1.200.000 Ft
íg évi 220 milliárdhoz kellene 183.300 eladott lakás, nem sok ez egy kicsit???de tegyük fel, hogy nem.
egy 15 milliós lakás után be kell fizetni 400.000Ft illetéket alapból, plusz ha nincs valami megoldásod a maradékra, még lehet több is, pl ha nem első lakás.a 15 millió eladási érték feltételez 10.000.000 anyagot, és 1-1.5millió munkabért.
10.000.000 anyag áfája akkor 25%-volt, vagyis 2.000.000 volt, amit befizettek.
a legyen 1millió munkabár, azután a munkavállaló befizetett 36%-ot, meg a munkáltató még többet, kb 4-500.000Fttehát lakásonként nyert az állam 3.000.000Ft-ot, és visszaadott 1.200.000Ft-ot, akkor minden egyes lakás eladása 1.800.000Ft pluszban van, 330milliárd pluszban van az állam, ha az elképesztő 183.000-es lakásszámmal számolunk, ami természetes baromság, ennek a tizede épült és vettek fel támogatást.
Így lehet meghülyíteni a népet, ha félinformációkat közlünk.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
lajafix
addikt
válasz salesman #25968 üzenetére
nem itt kezdődtek a gondok. A gondok ott kezdődtek, hogy a koala 2002 óta hagyta a folyamatok elszállását. 2002 óta minimum 1200 munkanap volt arra, hogy a 100 napos ökörséget a koala visszafordítsa., érdekes az adócsökkentés eltörléséhez nem kellett 100 munkanap sem. A felelősséget ezért a fideszre hárítani megmosolyogtató.
Nálad meg ott kezdődik a gond, hogy nem érted az esemény egyszeri és a folyamat folyamatos jellege közötti különbséget. Sem!
Rock'n Roll
-
as_Rock
őstag
válasz fordfairlane #25965 üzenetére
Ezt a reakciót meg demagógiának
Az eszedbe se jut, hogy van aki annó jobboldalra szavazott, majd csalódott ezért nem ment el legközelebb szavazni, de attól még továbbra sincs köze a baloldalhoz?
Sőőőt rossz hírem van, olyanok is vannak, akik sose mentek el szavazni, mert már 12 éve is hánytak attól amit nálunk politikának hívnaklúzer: Vesztes válasz, kérem a következőt
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
fordfairlane
veterán
válasz as_Rock #25981 üzenetére
Az eszedbe se jut, hogy van aki annó jobboldalra szavazott, majd csalódott ezért nem ment el legközelebb szavazni, de attól még továbbra sincs köze a baloldalhoz?
Voltak ilyen fajta kutatások, de ahogy elnézem, ez téged nem érdekel, mert nem az jön ki belőle, hogy az egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz, úgyhogy nem fejtem ki. Nem, dehogyis jutott az eszembe, a jobboldali szimpatizánsok egyike sem éri fel ésszel az ilyen dolgokat.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
as_Rock
őstag
válasz fordfairlane #25982 üzenetére
Szerintem te se érted mit akartál ezzel a hsz-el mondani
-
as_Rock
őstag
válasz fordfairlane #25984 üzenetére
Nézd az azért elég "1bites" feladat, hogy eldöntsd valaki csak sablonokban tud gondolkodni, vagy sem.
Pl. írsz egy hsz-t és megnézed a rá adott válaszokat"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
rdi
veterán
Na ezt se én mondtam én nem is nekem mondták:
[link]
Két olvasat.
1) Dajcs nemFürimmár Tamás kitagadva.
2) Nem kellenek már a forradalmárok a fidesznek.Igaz -e Ogre?
egy européer konzerv. pártnak kerékkötők a budapesti forradalmár fiatalok.Fej! Tor! Potroh!
-
rdi
veterán
válasz lajafix #25980 üzenetére
Nagyon nem hiszem el, hogy szerinted csak a kormány tehet bármit is egy elfuserált lépés felszámolásért. Szerintem meg az ellenzék szintén nagyon sokat tehet, pl. megfelelő és tisztességes ellenzéki programmal (és nem 14 havi nyugdíjjal).
Vagy lehetett volna népszavazni a gazdaság rendbetételéről.
Természetesen egy elvhű kormánykoalíció teheti a megfelelő dolgát az ellenzék és akár egyébként a nép pillanatnyi támogatása nélkül.
De azért az a tapasztalat, hogy azoknak az országoknak megy jobban, ahol hajlandóak a politikusok visszavonulni a populizmusból és bizonyos elengedhetetlen dolgokban meg tudnak egyezni.
Elképzelhetetlen a mai politikában, hogy ilyesmiről szó legyen, amire a legjobb példa a Kósa - titkosszolgálati. miniszter (hogyishívják?) csörte volt. A miniszter simán csúsztatott, Kósa meg olyasmi ellen hadakozott, amit előtte már csinált....
Amikor arról beszélsz, hogy a kormány miért nem tette meg a szükséges lépéseket, akkor azt kérdezed, hogy miért fullad bele a hajótörött a jeges vízben. Miért nem úszott ki kérdezed? Azért, mert abban a közegben ezt nem tehette meg.
Amit Te kérsz számon, csak nagyon ritkán és nagyon nagy államférfiak tudtak megtenni.
Te látsz mostanában ilyet?[ Szerkesztve ]
Fej! Tor! Potroh!
-
salesman
őstag
válasz fordfairlane #25971 üzenetére
Aki igennel szavaz az egyetért vele. És akkor most ne ossza az észt, még akkor sem,ha fideszes. Mondjuk ehhez gerinc kéne, nem pedig mohó hatalom vágy.
Türűűűdrááá!
-
fordfairlane
veterán
válasz salesman #25991 üzenetére
Nem mentem a Fideszt, hibának tartom, hogy megszavazták. A Fidesz "mohó hatalomvágyával" viszont egyetértek, és támogatom. Ha ez így néz ki a gyakorlatban (amit az MSZP csinál, az csak kényszer, hajótörött, jeges víz, amit a Fidesz, az az eredendő bűn) akkor én az eredendő bűnre voksolok.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
salesman
őstag
válasz fordfairlane #25994 üzenetére
Soha nem mondtam, hogy a koala nem hibázott. Csak ha valaki elindít egy lavinát, akkor a katasztrófa bekövetkeztekor ne ossza az észt! Főleg ne demagóg, populista módon.
Türűűűdrááá!
-
fordfairlane
veterán
válasz salesman #25995 üzenetére
Csakhogy a Fidesz nem indított be semmiféle lavinát, bár gondolom ez hülyeség, mert de, pedig nem. Ne is vesztegessünk szót rá, mert én nem foglak győzködni, azt hiszel erről, amit akarsz. Leírtam már a véleményemet a gazdaságpolitikával kapcsolatban, és ez nem változott.
x gon' give it to ya
-
lajafix
addikt
válasz salesman #25993 üzenetére
2001ben szimpla választási osztogatás folyt, a magyar hagyományok jegyében. ezen tranziensből csinált a hülye koala állandósult gondot a lavina sem a 100 napos megszavazása, hanem annak végigvitele volt.
Nem bízom benne, hogy ezt megérted, szemellenzős vagy ehhez. IS!
Szóval a jelenlegi helyzetben szerinted hány % felelősség a fideszé és mennyi a koaláé?
[ Szerkesztve ]
Rock'n Roll
-
salesman
őstag
válasz fordfairlane #25996 üzenetére
"1. Az új lakástámogatási rendszer bevezetése a Fidesz-kormány részéről, amely még az idén is 220 milliárd forintba kerül."
Erre vonatkozott a "lavina" hasonlat.Türűűűdrááá!
-
divot
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest