Hirdetés
Aktív témák
-
prmcsk
addikt
válasz philoxenia #16852 üzenetére
Ha már csalás...
Azért be kéne látnod, hogy a nagypályás csalók báljára orbán bármilyen frakkot felvehetne, nem engednék be, de gyurcsika, kókány meg az összes többi, forintért hazát áruló, meztelenül táncolhatna, adabent..
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
fordfairlane
veterán
Semmi nem motivál arra, hogy saját magamnak megszavazzak egy plussz kiadást a meglévők mellé, fentebb vázoltam azt, mi is volna, ha én is csak a saját közvetlen anyagi érdekemet és a saját személyes tapasztalatomat tartanám meghatározónak.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
Füge007
senior tag
Igazad van, én tudnék mondani neveket akiket át lehetne vizsgálni, láttam pár ember házát, már ha a hatalmas villákat annak lehet nevezni. És akárhogy osztottam szoroztam nem tudtam kiszámolni miből kuporgatta össze az elvtárs!
Bezzeg ezeknél nincs, vagy ha van is minden rendbe találtatik.
Füge
-
lúzer
veterán
válasz philoxenia #16852 üzenetére
értem, nem találtak semmit, ügyesen csal
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
viharhozo
addikt
A harcias kormanyellenessegerol ismert Figyeloben volt egy iras, miszerint a halapenz teljes osszege minden valoszinuseg szerint nott, koszonhetoen a rugalmas varolistaknak.
A haziorvosok ketsegkivul profitalnak belole, a nagy korhazak meg szarnak ra, nem tetel nekik.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
viharhozo
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
Akkor azt mondtam volna... Ügyesek, a törvények hasznot hozó betartásában. Sőt az összes politikus aki a törvényeket alakítani képes, ügyes ezekben a dolgokban. Látszott az olajügyekből, ahol akkor jöttek rá a megoldásra, amikor már mindenki megszedte magát akinek kellett, most pedig látszik például a játékautomaták használatának és a szinesfémkereskedelemnek a szabályozásából. Nem hiszem, hogy össznépi felháborodást szülne például a nyerőgépek használatának korlátozása, hogy a segély nagy része ne oda kerüljön, vagy a színesfémek felvásárlásának szigorítása, hogy ne szedjenek szét hulladéknak jól működő, de kellően nem őrzött fémtárgyakat.
-
lúzer
veterán
ez már kiakasztó
retekhiradó:németben élő fószer önkényesen leszereltette a radiátorokat, nem fizet fűtést, úgysincs itthon, a németországi lakásában lakik, és fel van háborodva!
Ok: ott olcsóbb a fűtés mint itt.teccikérteni?
-
lúzer
veterán
válasz philoxenia #16862 üzenetére
színesfémmel egyetértek, nagyon is!
botrány!a játékgépek? fene tudja, végülis az az ostobák saját hülyesége, engem akkor se bírnának rá, ha a lépcsőházunkban is lenne 2 tucat
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz philoxenia #16862 üzenetére
A szinesfém felvásárlás szigorítása nem fog bekövetkezni. Túl erős a felvásárlók lobbija. A pénzügyminiszter is fémhulladék felvásárlásáből kaszálta az első néhány gurigát. (állítólag már nem foglalkozik vele, de ki tudja?)
Én támogatnám, mert már unom hogy hetente felváltva tünnek el a csatornafedlapok, meg a telefonkábelek.
Lazán kapcsolódik a témához, de valahogy a falopás és az erdőirtás elleni harcot is fokozni kéne, nem csak a nácik elleni küzdelmet.
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
rdi
veterán
válasz viharhozo #16858 üzenetére
Mondjuk nekem teljesen új, hogy a várólisták rugalmasak...
Viszont ma olvasható a Demokratában OV myilatkozata:
"[I]A mai Demokratában megkérdezik OV-t,hogy mi is a népszavazás igazi tétje.Azt válaszolja,hogy három tétje van:
1.a demokrácia visszavétele
2.a hazugság politikájának megbuktatása
3.néhány intézkedés hatályon kívül helyezése"[/I]
Na most már nem halunk meg hülyén.
Divot az Indexen volt egy érdekes szavazás...., másrészt szerintem kizárólag a fideszesek szerint szar itt minden.
Mi itt a másik oldalon két féle módon szoktunk fogalmazni :
1)itt nem minden szar;
2) Itt nem minden jó.Csak érdekességként felhívom a figyelmedet, hogy veled szemben a három egyszerű kérdésből a tandíjra én igennel fogok szavazni, míg a másik két kérdésben nemmel.
De azért csak fikázd nyugodtan tovább azokat, akik nem értenek veletek egyet.
Fej! Tor! Potroh!
-
rdi
veterán
Láthatóan nem zavar, hogy a számok szerint sületlenség a pénzkivonás az egészségügyből. Azért csak írd nyugodtan, ha már nincs kedved számolni.
Legalább tennétek hozzá, hogy relatív pénzkivonás, vagy valami ilyesmi...Vagy írnátok azt, hogy a szükségesnél kevesebbet kap az egészségügy, mert százalékosan csökkent az eü-re fordított összeg.Azt is többször leírtam már, hogy 2001 -ben (!) egy egyszerű gerincvizsgálatra 3,5 hónapot kellett várni egy megyei székhely kórházában. Az viszont igaz, hogy a maszek orvos a magánrendelésről elintézte, hogy 10 napon belül elvégezzék a vizsgálatot. Akkor az akkori sorbanállás is kamu pénzkivonás volt?
ÁÁÁÁÁ hagyjuk, feladom :=)))
Fej! Tor! Potroh!
-
wwenigma
Jómunkásember
Csak nem mehetne egyedül mert ellopnák belőle a rezet, drága testvírem!
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
lajafix
addikt
válasz hobizoli #16846 üzenetére
hobizoli,
a csavart nem a mérnöknek kell betekerni, ez segédmunka. csavartan sincs szerintem az egyetemen, ez már szakmunka. hát nem szerzett gyakorlatot az istenadta mérnök, majd megszerzi. Ha meg hülye hozzá akkor kirugják. beletanul hamar.
"Az, hogy ezeket egy 8 osztalyos nem tudja az ~normalis, de hogy egy diplomas mernok se...es ki fizette ki a "tanittatasat"? "
nem te. Szerintem a legtöbbnek a szülei fizetnek annyi adót, ami a fejkvótát fedezi.Szóval amit itt leadtál arra nem a tandíj a megoldás.
Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
-
hobizoli
nagyúr
En meg annyira birom, hogy nektek ellenzekieknek meg orokke mindig mindenhol csak a szivas jut...ez tenyleg vicces mar
Szerintem ha az eso esik arrol is vki tehet...nem?
Nincs rajtad egy narancs matrica amikor mesz? (Tuti tipp: tegyel ki egy szegfut meg egy galambot)Bezzeg a Mikola-nal fu minden lenne ma mar az egeszsegugyben, minden korzeti orvosi rendeloben lenne komplett labor, rontgen, meg minden, tiszta mini korhaz lenne az osszes csak agyak nelkul. Es aki megy a rendelobe az ingyen kapja a gyogyszereket is. Ha vki minden heten megy az jogosult evente 3x gyogyudulesre is, hiszen fo az egeszseg. Mentooto is lenne annyi, hogy akarhova kiernek max 5perc alatt, es minden varosban lenne mentohelikopter is, pl Bp-n mindjart 4 is.
Korhazakban is nem ketto, hanem egybol negy menu is lenne, fejenkent nem 550Ft-bol, hanem 1650-bol...ja es persze orokeletMondjuk ez utobbival a temetkezesi meg a sirkofarago vallalkozok kerulnenek az uccara, de hat vkiket fel kell aldozni a lakossag erdekeben...
Afkorz mindezt 2006 majusa ota erte volna el. Hiaba no, vki csinalna is vmit vegre...
hobizoli
több drón kell ;P
-
tildy
nagyúr
Tévedsz:
Nekem is negatív tapasztalataim vannak az összes állami intézménnyel...
Igaz ezek vizitdíj előttiek: azóta dokinál se jártam.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz ToRR3nt3 #16880 üzenetére
Normálisabb helyeken nem azt nézik , milyen tagozaton végezted el a sulit, hanem azt, hogy milyen referenciád , munkáid vannak.
lajafix:
csavartan sincs szerintem az egyetemen
Nem-e?Technológiából és műszaki dokumentációból akkor szerinted mit tanítanak? Még nekünk is tanították, villmérnökin. Igaz már én se nagyon emlékszem rá
Menetemelkedés , csavartípusok, hornyok , kemény forrasztás, lágy forrasztás, sajtolások, blablabla[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz lajafix #16892 üzenetére
Nem tekertem.
RajzoltamFőiskolán iskolai keretek közt egyet sem forrasztottam. Csak előtte, itthon.
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
válasz lajafix #16885 üzenetére
Manapsag mar adnak csak elmeleti szintu mernok diplomat is?
A mernoknek elegge tisztaban kell(ene) lennie ijen dolgokkal, hogy mi hogyan mukodik a valosagban, hiszen ha vmit papiron az elmeletben kitalal azt gyakorlatban is mukodnie kene, es ossze kene tudni raknia egy segedmunkasnak is. Nem pedig benaznia, meg egybol masban keresni a hibat, hogy:
-Mer nem megy bele? Nem jo a menet? Elb@sztatok?
-Nem, csak rossz fele tekered, igy kell, erre
-Jaaaaaaaa, telleg...
(-Omgomgomg...)Gyozike keccsolt igy a kutyahazzal, amikor csavarozta ossze a facsavarral meg az akkusfuroval es atallitotta forgasiranyt. A huje facsavar meg nem akart betekeredni...
De hat o "csak" egy Gyozike. Ha egy mernok ijen szinten ert a szakmajahoz a gyakorlatban, akkor az ot meg a diplomajat meg az iskolat is minositi...meg az egesz felsooktatast.
Es nehogy azt hidd hogy ez ritka...Tandij azon segitene hogy nem jelentkezne boldog-boldogtalan a kzpesuli utan, hanem elmenne dolgozni es fizetne vmi adot is kozben. Igy lassan 22-24 eves korig nem lesz adofizeto, csak felette. Kulonben meg el lehet vegezni ugy, ahogy Tildy is csinalta -meg sokan masok-, siras-rivas helyett, de hat mindig az a legeccerubb.
Emlexem amikor 2000/2001-ben foiskolra jartam, nekem volt tandij, akkor volt 75kHUF/ szemeszter...me' volt?
Jaj, telleg, es akkor ki is volt a fogore'?hobizoli
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
BosXx
aktív tag
jó látni hogy a topicban felvonult a teljes balliberális eszköztár:
-nyílt hazugság (nem volt pénzkivonás, nem volt részeg stb.)
-ócska relativizálás (mindegyik ugyanolyan)
-utóbbi továbbfejlesztett verziója (a másik se lenne jobb, majd kánaán lesz ...)
-hiszti (jönnek a fasiszták, az ellenzéknek minden rossz..)
-személyeskedés---
önerőhöz: még el is lehetne fogadni a könyvtáros/buszos stb példát, de van egy apró különbség, az egészségügy finanszírozásást kiszervezték a központi költségvetséből, külön járulékalapja van, tehát a járulékfizető magánszemélyek kockázatközösségének tekinthető, nem a nagy közös kasszából kivehető vlami. ha lenne BKV-t használóknak külön BKV adójuk, akkor ott sem várható el reálisan h még a bérletért is fizetni kelljen.
Sikeresnek érzed magad? Nézted már a magánnyugdíjpénztári egyenlegedet?
-
tildy
nagyúr
válasz hobizoli #16899 üzenetére
Abban mondjuk lajának igaza van, hogy a gyakorlati oktatás -pl. villmérnökin is - leginkább mérésből, mérés összepakolásából, illetve számolásból, rajzolásból, programozásból áll, nem pedig abból, hogy összerakjanak IRL egy motorvezérlést.
De ez a menetes dolog, főleg egy gépészmérnöktől azért még szerintem is ciki."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple notebookok
- Óra topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest