Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz Dalai Láma #2929 üzenetére
''Tehát ha valaki jót akar tenni az országért politikusjént, annak előbb hazudnia kell, hogy oda jusson.Ha nem ezt teszi, nem jut oda. ''
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Rive
veterán
Azért a megszorítások ténye -hiába tudtákvolna előre - is eléggé rontja a népszerűséget.
Ja. Ahogy itt a postokat nézegetem, még azok sem igazán vágták le olyan 'nagy' szavak jelentését, mint a 'közigazgatás egyszerűsítése', meg 'támogatások szűkítése', akik naponta szórták, hogy mit kell tenni. Aztán másnap meg hozták pl. a munkanélküliséget, hogy miért is kellett azt növelni. Meg mennyibe is kerül ez a családoknak.
[Szerkesztve]/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
kymco
veterán
Még szerencse, hogy az MDF-et az őszintesége vitte be a parlamentbe Senki nem gondolta volna, hogy bejut...
Igen, én is érzem annak a paradox helyzetnek a lehetetlen voltát, hogy az emberí szív az ígéreteket szivesebben meghallja és tolerálja, mint a megszorításokat....
Vér és izzadság igéretével kevesen nyernek, de az emberek mégis a szavak alapján válaszottak.
Bár abban is van logika, hogy most a kevesebbet ígérő nyert.... de még ez is keményen hazudott.
Ami engem zavar, hogy le akarják nyeletni velem azt, hogy a hazudozásra még büszkék is.www.refujvaros.hu
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Tőzsde és gazdaság
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- EA Sports WRC '23
- Crypto Trade
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest