Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz zolynet #1533 üzenetére
Hát szerintem 85' óta ez a leggyengébb albumuk.... Ha a legjobb eshetőséget veszem, hogy a jelenleg általunk ismert összes dal csak demo, akkor sem lesznek a véglegesben olyan nagy változások, max hangszerelésben.... Sajnos többségében maguk a számok gyengék.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Kiskutya
veterán
válasz zolynet #1537 üzenetére
Elsőre nekem is furi volt de valami megfogott benne. Innen is látszik mennyire különböznek a DM rajongók ízlései is! Én se mondom azt hogy ez a legjobb album mert koránt sem az de azért nem annyira rossz mint 1-2 ember állítja. Mondjuk arra kíváncsi vagyok mivel ez kiszivárgott verzió lesz e valami változás az eredetiben.
hmm...
-
LLKobe
veterán
válasz zolynet #1613 üzenetére
A péntek sajna nem jó, meg amúgy se szeretem már a PECSÁ-t annyira. Kiperkálsz majd 2 rugót a belépőre, amiért semmit sem kapsz, viszont a pia drága, és még csak rá sem gyújthatsz...
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest