Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
-
Gambit
őstag
Na, akkor addig lécci gondolkodj rajta, hogy mesélsz össze egy hobbitkát egy elf varázslóval...
És akkor első szintről indulunk?
Mert akkor nem leszünk éppen ütőképes páros...''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
Persze, nem is azt akartam mondani, csak amikor kitaláltuk, még nem úgy volt, hogy pont egy tolvaj meg egy varázsló szakad le a harcosoktól. Érdekes lesz mindenesetre! Amolyan Survivor!
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
warmaster
aktív tag
Hy Ergil!
körbenézel ezen a site-on, hátha van alami online mesélő progi, csak nekem nagyon be van lassulva a netem.
Bővebben: linkA kultúra úgy hull le rólam, mint másról a ruha a boldog szerelemben...
-
warmaster
aktív tag
meg ezt is érdemes megnézni.
Bővebben: linkA kultúra úgy hull le rólam, mint másról a ruha a boldog szerelemben...
-
Ergil
aktív tag
mzprox, merre vagy? Jossz a mobilodert?
Az ott egy madár? Talán egy repülő?... Nem... ERGIL!!!
-
Ergil
aktív tag
válasz warmaster #364 üzenetére
Beleneztem a linkekbe, rengeteg dolog van fent, ido kell hozza.
Volt egy igeretes program, az RiPG, ami elvileg egy P2P alapu chatprogi online mesekre, de hiaba irjak a programban, hogy angolul is van, nekem meg eddig csak portugalul/spanyolul sikerult elinditanom
Meg nezelodom, kov jatekrol meg nem tudok nyiltakozni, a tobbieknek is kellene karaktert generalni meg elosztorit csinalni.Az ott egy madár? Talán egy repülő?... Nem... ERGIL!!!
-
Ergil
aktív tag
Na en is fellottem egy servert, erre elvileg tudtok csatlakozni.
Toltsetek le a 2.1beta-t felrakom az FTP re. En mar beleptemAz ott egy madár? Talán egy repülő?... Nem... ERGIL!!!
-
warmaster
aktív tag
No nekem menni kell, ezt még ösze kell hangolni, de lhet, hogy menni fog.
A kultúra úgy hull le rólam, mint másról a ruha a boldog szerelemben...
-
Ergil
aktív tag
Hat sajnalom , nem tudom mi tortenne, ha en is atallitanam erre a portra
egyebkent jelenlegi allapotban egy egyszeru IRC cliensnek latszik, egy kozos kockadobas generatorral.
Eleg regi fejlesytes mar, remelem talalok vmi jobbat...Az ott egy madár? Talán egy repülő?... Nem... ERGIL!!!
-
Ergil
aktív tag
Mzprox! Hazaertem Pestre, 6 ig a Deak teren vagyok, utanna otthon, ha kell a mobilod
Az ott egy madár? Talán egy repülő?... Nem... ERGIL!!!
-
mzprox
aktív tag
... a fél hat már közel van... remélem nem indultál el mert e megerősítésre várok
-
Ergil
aktív tag
Bocsi a kesoi valaszert, volt meg egy kis dolgom
Ket kijarat van (egyik az aluljaroban a masik a teren), igy gyere fel es van ott egy kis templom a ketto kozott, talakozzunk a bejaratnal, mondjuk 50kor, addiggra mindketten oda tudunk erniAz ott egy madár? Talán egy repülő?... Nem... ERGIL!!!
-
Ergil
aktív tag
Telefon letudva
Ki hogy er ra a kozeljovoben? (Nekem csak hetfotol , addig minden nap van valami)
A hetfo unnepnap, en nem dolgozom, es meg lehet, hogy ra is erek.
Wildmage-rol halott vki? HAHO Wildmage, jelentkezz!!!Az ott egy madár? Talán egy repülő?... Nem... ERGIL!!!
-
Ergil
aktív tag
válasz warmaster #394 üzenetére
Attol fugg ki er ra, egy csomoan nem jelenteztek, elosztori nelkul nem latom ertelmet nagy kalandot tartani...
A jo hir viszont, hogy hetvegen hazamegyek videkre, ahol altalaban van kedvem idom ilyesmivel foglalkozni (kalandotletek, egyeb dolgok kidolgozasa)Az ott egy madár? Talán egy repülő?... Nem... ERGIL!!!
-
mzprox
aktív tag
Nekem valószínűleg jó a hétfő (azaz legalábbis nem rosszabb, mint a többi... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Politika
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest