Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
válasz GombócArtúr #1650 üzenetére
Apró lépés a függőség felé.
-
Ergil
aktív tag
válasz GombócArtúr #1650 üzenetére
nem rossz, PC-n játszottam mind a 3 résszel...
Majd he eljutsz a sárkányig akkor szóljálAz ott egy madár? Talán egy repülő?... Nem... ERGIL!!!
-
Wildmage
senior tag
Hi!
Itt a nyár. Részemről végeztem mindennel és ráérek. Szóljatok,ha akartok valamit alkotni! -
mzprox
aktív tag
Én is benne lennék valami nyári mókában .Nem szervezünk valamit a jövőhétre?
-
SLYM
veterán
Bocs az offért, de most néztem, hogy van ilyen topic is. Ez az a régi szerepjáték, amit hónapokig is lehet jáccani, és bármiről szólhat ugye? D&D= Dungeons&Dragons nem? Még ezt se tudom... A PC-Guru Doom könyvéből olvastam erről(Daikatana - John Romero - ID Softvare.....Daikatana a legfőbb fegyver amivel az elővigyázatlan Romero egy több hete-hónapja tartó játékot kivégzett, mert nagyon szerette volna megkaparintani a kardot, és a mesélő (az ördög szerepében) felajánlotta neki valamiért cserébe, de átvágta(mert Romero nem vette figyelembe, hogy az ördöggel beszél) és az a poklot zúdította rájuk. John Carmack volt a mesélő, és mivel Romero által a világ elpusztult, vége volt a játéknak. A Társak kérték Carmackot, hogy jáccanak, úgy mintha ez nem történt volna meg, de ő ezt nem engedte. Így ért véget egy ballépés miatt egy több hónapja jáccott játék. És így lett a nagy bukás a Daikatana, és így nőtt ki egy nagy cég(amit John Romero alapított) az ION-Storm-Warren Spector miatt nem ment tönkre. Na bocs ha picit hosszú lett, de eszembe jutnak a dolgok, na meg már 1* 2* jáccottam ilyet egyik ismerősömmel(meg az ő haverjaival), de ők nem D&D nek mondták! Ha erről szól vagy igy jáccák a játékot valaki írjon, mert engem ez akkor érdekelt, amikor olvastam a Doom könyvet, és elfelejtettem, de ez a topic nagyon felkeltette az érdeklődésem, ámbár még nem olvastam 1 hsz-t se belőle. De majd pótolom.
szerk: látom már hogy ez az amire számítottam, mármint a topic arról szól, amire gondoltam
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
UP!
-
SLYM
veterán
Látom majdnem egy hónapja nincs új hsz (rajtam kívül) ha nem is lesz zárni kéne a topicot, és ki kéne tenni a végére egy linket az ezzel kapcsolatosakkal.
-
mzprox
aktív tag
Mostanában kicsit szétszéledt a csapat, de talán egyszer összeáll megint...
-
SLYM
veterán
up!
-
SLYM
veterán
feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
SLYM
veterán
up!!!!
-
SLYM
veterán
még 1 up
-
Ergil
aktív tag
Na itt vagyok, hogy ne érezd magad egyedül
Régebben elég sok klubb volt és ha még mindig érdekel játék, akkor nézz körül az rpg.hu fórumán, ami ugye csak az ilyen játékokról szól...Az ott egy madár? Talán egy repülő?... Nem... ERGIL!!!
-
SLYM
veterán
a szokásos up!
-
SLYM
veterán
és ez a hétvége?
-
SLYM
veterán
úgy látom nem nagyon ér rá senki ezen a hétvégén se.
-
mzprox
aktív tag
márpedig ha nincsenek szerepjátékos ismerőseid csak így megy a dolog. Itt a PH-n nincs túl nagy érdeklődés ez iránt (nyilván mindneki mmorpg-ben nyomul.. )
Én jelenleg játszom egy másik csapatban, de azt is jó nehéz összehozni: sok ember és mindenki dolgozik ráadásul úgy, mint Sztahanov elvtárs -
mzprox
aktív tag
a Morrowind kezdetben nagyon hangulatos volt, de a szabályrendszere miatt egy idő után unalmassá vált. Az oblivionnak félő, hogy csak a grafikája lesz jó. Ami szerepjáték nekem mostanában bejőtt: Kotor, Neverwinter nights (régebbről pedig a falloutok az igazi klasszikusok)
-
SLYM
veterán
topic on!
-
SLYM
veterán
valaki?
-
SLYM
veterán
up
-
SLYM
veterán
újabb up!
na mégegy-na meg mégegy up! -
SLYM
veterán
up
-
SLYM
veterán
up
-
SLYM
veterán
up
-
SLYM
veterán
up
-
SLYM
veterán
up
-
Gambit
őstag
Ergil: Bálintnak (tudod, a surranónak... ) kéne a különböző spéci anyagaid elérhetősége. (Modulok, leírások, ilyesmi.) Ha tudsz, létszi segíts! Köszi előre is!
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Ergil
aktív tag
Hali Gambit! Bocsi, de az elmúlt negyed évben szinte egyáltalán nem fórumoztam.
Anyagok sajnos lekerültek az FTP-ről helyhiány miatt, de írd meg mire gondolsz, és esetleg feldobhatom őket egy DVD-re, ha pontosítunk egy kicsit.Az ott egy madár? Talán egy repülő?... Nem... ERGIL!!!
-
Face8814
őstag
Vááá!
Most láttam meg ezt a topikot. Igaz kb 1995-ben játszottam utoljára AD&D-vel illetve más szerepjátékkal, de mostanában előbújt belőlem a ''régi játékos szellem''.
Abban kellene segítség, hogy nem tudtok egy linket, ahol a Player's Handbook magyarul fenn van? Nézegettem pár AD&D-s oldalt, de sehol semm találtam.
Előre is THX!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
SLYM
veterán
látom az utóbbi 2.5 évbe se került egy post se a topicba. de én nem adom fel
szóval ha tolja még itt valaki a PH-n az ad&d-t akkor az jelentkezzen pls. illetve arra is kíváncsi lennék, hogy ennek a csapatnak a tagjai tolják e most valahol. illetve ha itt a PH-n van a szerepjátékokkal kapcsolatban egy még nem halott topic, valaki dobhatna erről egy linket. thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Politika
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Házimozi belépő szinten
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest