Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SLYM

veterán

Bocs az offért, de most néztem, hogy van ilyen topic is. Ez az a régi szerepjáték, amit hónapokig is lehet jáccani, és bármiről szólhat ugye? D&D= Dungeons&Dragons nem? Még ezt se tudom...:D A PC-Guru Doom könyvéből olvastam erről(Daikatana - John Romero - ID Softvare.....Daikatana a legfőbb fegyver amivel az elővigyázatlan Romero egy több hete-hónapja tartó játékot kivégzett, mert nagyon szerette volna megkaparintani a kardot, és a mesélő (az ördög szerepében) felajánlotta neki valamiért cserébe, de átvágta(mert Romero nem vette figyelembe, hogy az ördöggel beszél) és az a poklot zúdította rájuk. John Carmack volt a mesélő, és mivel Romero által a világ elpusztult, vége volt a játéknak. A Társak kérték Carmackot, hogy jáccanak, úgy mintha ez nem történt volna meg, de ő ezt nem engedte. Így ért véget egy ballépés miatt egy több hónapja jáccott játék.:( És így lett a nagy bukás a Daikatana, és így nőtt ki egy nagy cég(amit John Romero alapított) az ION-Storm-Warren Spector miatt nem ment tönkre.:) Na bocs ha picit hosszú lett, de eszembe jutnak a dolgok, na meg már 1* 2* jáccottam ilyet egyik ismerősömmel(meg az ő haverjaival), de ők nem D&D nek mondták! Ha erről szól vagy igy jáccák a játékot valaki írjon, mert engem ez akkor érdekelt, amikor olvastam a Doom könyvet, és elfelejtettem, de ez a topic nagyon felkeltette az érdeklődésem, ámbár még nem olvastam 1 hsz-t se belőle.:) De majd pótolom.:U
    szerk: látom már hogy ez az amire számítottam, mármint a topic arról szól, amire gondoltam:B

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés