Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Gömbcsuklót nyáron cseréltünk az enyémben. Gyárit vettem bele tavaly októberben 6.xxxFt-ért.
Gumibakokat -ha szólsz- tudtam volna küldeni.Amikor beraktuk a hátsó hidat a haverom az én gumibakjaimat -kipufogóét- minden áron le akarta cerélni.Merthogy neki újak vannak...
Ha kell,tudok kérni pár darabot.
Annyival olcsóbb lenne. :-) -
Elims
veterán
Passz.Azzal -a lehet,hogy oltári marhasággal- nyugtatom magam,hogy a ventillátor kapcsoló gomba fentebb helyezkedik el a hűtő szélében és lehet,hogy nem éri/lepi el a víz a kevés mennyisége miatt.Majd ha öntök még rá akkor minden jó lesz.
Persze erre nem sok esély van... A gombának akkor is kapcsolnia kellene,ha nem éri víz,bár ezt nem tudom 100%-ra sajnos.
Lehet,hogy "megfőztem" a gombát,amikor a termosztátott addig felmelegítettem,hogy kihajtsa a blokkból is.
Akkor még ment.Akkor engedtem le a régi vizet.Akkor felment 100° köré és onnantól nem megy.
Kíváncsi leszek ha öntök rá még fagyálló folyadékot.Tiédben hogy áll?Gondolom nem kell évente szórakoznod vele.. :-)
-
Elims
veterán
Aszrakurva...... :-OO
Egy évre???????????
Én majdnem negyedévente fizetek annyit!!!! Most voltam bent két -ugyanolyan- banknál megérdeklődni,hogy miért???
Nem tudták megmondani.
K&H-nál vagyok,számlám is ott van.
Eddig fizettem 13300-at (baleseti adóval),most szintet léptem a bónuszban és nem olcsóbb lett,hanem 18200Ft. lett negyedévente. Most. Okt.29-én van az éves fordulóm,úgyhogy már lemondani sem tudom.
Tiszta szipka..
A bankban meg felhívták a biztosítót és nem tudták megmondani,hogy miért lett több 5000-rel.
A válasz "Mert ennyi." volt.
És jössz te,25e Ft. 1 azaz EGY évre. :-))))
Tiszta vicc. -
Elims
veterán
Már úgy van,hogy a szerződéskötéstől évenként van a zárás.
Nekem Okt.29. Ezt beszívtam.Bár azt mondta az egyik bankos ember,hogy próbáljak meg írni egy emailt/levelet a biztosítónak,amiben az áll,hogy kérném a biztosításidíj újra kalkulálását.
Megírtam az email-t,elküldtem tegnap,de még nem válaszoltak..Pont ez miatt vagyok egy kis faluba állandóra bejelentkezve.És pont nem jó. -persze pest biztos tenne még rá-
A másik ember meg azt mondta (egy nap két K&H-ban voltam,ezért),hogy próbáljam meg majd,jövőre azt,hogy bemegyek hozzájuk,beadom,hogy vége,majd kössük újra.Több ezer kedvezményt kapok. -
Elims
veterán
Megjött a válasz..:
"......A meghirdetett tarifa szerint a xxxxxxxx-es sz. szerződésének az éves díja a 2012-es évre 56196 Ft.
A biztosító a meghirdetett tarifát nem változtathatja meg.
Tájékoztatjuk, hogy a szerződésére a terjedő időszakra számlázott 18264 Ft. tartalmazza a baleseti adó összegét is ( 4215 Ft.).
A baleseti adót a Népegészségügyi termékadóról szóló 2011. évi CIII. törvény II. fejezete értelmében számláztuk ki.A fent leírtak alapján kérésének nem áll módunkban eleget tenni, a biztosítás díját nem módosíthatjuk.
Kérjük tájékoztatásunk elfogadását!
Köszönettel: ........
Korrektek?.. Elhajtottak mint a legyet.
Lehet az volt a baj,hogy befizettem tegnap előtt az első 18e-s csekket.
Tiszta szívás. Azt a +20e-t inkább neked adtam volna vagy bárki másnak.Vagy bármi csak ne a biztosítónak.. -
Elims
veterán
Nekem meg csak a gondok jönnek.. :-/
1 hete porvédőt akartunk cserélni a bal első féltengelyen -benti,blokk felőli részen-. Tudtam,hogy rizikós lesz,mert szétugorhat,tűgörgők,stb.
Kár volt darálnom. Az egész csillag -tripod- + a kehely -csésze- amiben benne van + a gyűrűk a tűgörgőkről szarok voltak. Szinte egy az egyben.
Egyetlen bütykön voltak meg az összes tűgörgők a gyűrűvel a többi 2-n nem.
Ott kellett hagynom a "haveromnál" a kocsit.
Nagy hiba volt. Azóta a váltó is kottyan.
Most meg kitalálta a húgom,hogy ő ezzel szeretne vissza,kimenni.
Fasza.
Féltengelyt találtam,de apróságok még lennének.
Téligumit tegnap vettem. Semperit,195/65/15 kb.90%-os.
12e Ft. volt a 4db. Garanciával.Ha szar,kicseréli.Nekem is kell futóművet állíttatni.Most egy igazi szerelőnél van a kocsi.
Átnézi. Azt mondta,hogy minden O.K.,csak a kétoldali kormányösszekötőt kell cserélni.
Elég baj,hogy a többi hibát nem találta meg..
5e-ért nem állítanak szinte sehol futóművet,Patrick.
Nem értettél félre vmit?
Ja,a biztosítóval is harcolok még.. Az union-nál 21e+6e baleseti adó lenne nekem Évente.
Most 76e évente. Kb.50e megmaradna,
Az már jelentős... Sok követ megmozgatok most a cseréért. -
Elims
veterán
Jaa,akkor azért annyi. :-)
7-8e alatt nem hallottam sehol.Most alaposan át kell nézetnem.Megtesz majd egy pár km-t..
Lámpái is szarok.Nagyon lefelé hord.Igaz,a hátulja meg nagyon fent van,a rúgók felnyomják..Olyan mint egy szöcske.Neked a futómű állításon van még vmi gubanc vagy már patent?
Az a biztosítás Nagyon Korrekt!!!
Neduddki: Köszi! Sajnos nem pesti vagyok.
A gyertyákkal kapcsolatban megkérdeztem egy nagyon heptikés autósboltost. (Hatvan 21-es autós sarok,igazi bolond hozzáértő) Ő azt mondta csak élettartamban jobb az irridium gyertya.Másban nem. Pedig majdnem megvettem.
-
neduddki
nagyúr
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Elims
veterán
Az nem volt olcsó... :-((
Nem tudom mennyiért mennek ezek az alkatrészek csak sejtésem van,az meg kevesebbre jönne ki.
Bár ki tudja,hogy milyet tett alá...
Szerintem mindegyik rozsdásodik kivül-belül. Persze nem mindegy,hogy mikor.
Vehettél volna vmi szutykot is,feleárban megúsztad volna. Kb.3év és ugyanúgy kilyukadt volna,így meg még egy 10-est minimum elmegy.
Mondta a szerelő,hogy melyik mennyibe kerül? -
Elims
veterán
Jaaa,hogy bosal!?
Attól jobb nincs.
Ha nem tolatsz rá vmire lehet,hogy örök életű lesz. :-)
Komolyan.
Milyen a kocsi alja?Úgyértem,hogy az alvázvédő mennyire van még rajta? (Ha láttad az alját)
Lassan itt a tél és ha jársz vele télen azt érdemes megcsináltatni..
Igaz,az is 30-40 e Ft. :-/ -
neduddki
nagyúr
HI!
lemehettel volna akkor mar 5w-re full sintre
udv
neduddki
mod: sracok azt tugyatok hogy ugyanaz az alapolaj csak aadalekljak a brandek:- )
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Elims
veterán
Ezt nem tudtam..Nem hallottam még.
Nekem a castrol-t ajánlotta egy jó ismerősöm,akinek autósboltja van.
Tőle vettem elég jó áron.Igaz,dízelbe való volt,de azt mondta nem gond a benzinesbe dízel olaj,fordítva már gáz.Nekem is ilyen méretű gumi van rajta.
Gyárilag. Nem tudom miért amikor méretre vmivel nagyobb kocsi a többi peugeot-tól.. ?
Én tavaly vettem (Figyelj!Minden szavam igaz!) 4db semperit-et 12eFt-ért. 90%-osak,téli gumi.
A gumis barátom rakta fel és csak annyit mondott,hogy iggen jól jártam.Nem öreg,nem szálszakadt,nagyon jó gumi.
Egy ismerősömtől vettem,akitől 2éve 2db yokohama szintén 90%-os gumit 7eFt-ért vettem. :-)
Szintén a gumis barátom tette fel és a véleménye ugyanaz volt.
Ha Hatvanhoz közel laksz,intézek neked,garanciával.. De ezek használt gumik,állapotuk kitűnő. -
neduddki
nagyúr
Hi!
mert a 5w-tol full sintesec es nem annyovla drgabbak mint amennyivel jobb a hidegfojekonysag es stabilabb az olaj a kesobbiekben is
udv
neduddki
mod: azert a bp-re aszondani hogy nem szereti ejnnye /nekme azzal jart a turnyo, de mar regen/ mikor kb Ok az egyik akik komojjan veszik a acea idokorlatos eloirasait
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Az tényleg messze van. :-)
Hallottál már a forensis-ről?Több ismerősömnek megcsináltattam ezt a kártyát. Kedvezményt ad sok mindenre,többek között a gumikra is.
Ha jól emlékszem volt kormoran a listában.
15eFt. körül már an ezekkel a méretekkel téli gumi (talán kormoran).
Érdemes utánanézni.Akksi neked még bírja?
-
neduddki
nagyúr
HI!
szerdan 386ert tankiltam az orczyn midnefle trukk nelkul /az atkari agip meg khmmm hogyne mondgya agy maga mogott kivannivalot/
gumi ugyben pedig automax, autogumibolt, gumiabroncsfleni, gumidirect es utanna argepudv
neduddki
mod; Elims: Nked is ez tudom valasozlni
4 gumi mar ingyenes hazhozszallitas szokott lenni es a nagyok gyakran olcsobbak kiskerbruttyoban mint ahejji kicist netto nagykerbenmod: h asporolni akartok akkor pl erste joker 4300ft eves dijj, es ha kiemte teszed a tankolast akkor havi 30khufig 4% terit vissza v. otp blu 3% havi 50khufig /ha jol emlexem/
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
a tuzkokert nemvagyokoda a a 2tusokatbukott vizes feken enfelnemtennem meg ingyense
hasopronbanvagyunk ugysimindenapatmegyunk vmit mindigkitanalunk:- )udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
enel a korfaorgalomnal van billa, benzit kut meg, meg mas is /aldi/lidle/?
mert abillabaszoktunk legruyare ot bevasarolni majd nem svajciar /itthopn akciosanszokott 6khuf/lenni:- (/udv
neduddki
p.s. egessegetekre
-
Elims
veterán
Ez a lényeg. :-)
Én úgy hallottam,hogy jó gumi az összes barum.
Sok sznob ember csak ezt használja,mert egy szentendrei gumis erre esküszik nagyon.Egy biztos! 100x jobb mint a nyári és ha "csak" ennyi pénzed volt akkor így van,elől van jó helyen.
Sajnos ahogy írod is,nem csak tőlünk függ a baleset...Mennyi nektek a súlyadó a kocsira?Nekem majdnemhogy változó.. :-o
-
neduddki
nagyúr
HI!
Te otod az t csinas zamt akarsz, sajnos ellenben nem csak Te kozlekecc azutakon ezert ezsajnos nem amagangyed:- (
ezket elmomdva meg foleg rossz valasztas egy rossz lekopott oreg gumi melle rakni telit...
bocsas mrg de ijjen oijjan tuningro lmodozol nagy kerekekkel /ha jo emlexem/ es akkor gondot okoz 2 teli gumit ,megvenni ez szamomra erthetln felfogasudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
igy van tejjesn egeyrtek de amig az oto legfontosabb mechanikai latresze a gumi nincs rendben addig az en felfogasom szerinte nem kototk masra es rmeeny fjeztm i kirabban is hogy meguszod gubanc nelkul a veyes idoszakot
udv
neduddki
mod: en is imadom a 406 formajat, ha csak megkozleitn a mechanika es lektronika a civic-et nekm is lenne
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
hogyne vezettem vola:- ) sokkal erosebb kokertebbul megcsinalt a futomuves szertn doh a budos eltbe ne cseeljem le mert ijjet nemkapok /a 6genesk szeitnme meg jatek a futomu az Ovekehez kepest:- )/
udv
neduddki
-
Elims
veterán
Igazad lehet.. Viszont -Ne adj'isten- ha gond lenne,akkor már nem érte meg és inkább jobb lett volna akár használt téli gumi is.
Tudod,azt szokták mondani,hogy az emberi egészség többet ér mint 10-20e Ft.
De persze én ebbe nem szólhatok bele. :-)
Kíváncsi lennék Neduddki véleményére... :-)Akksi. Új akkumulátort kell majd vennem.
Neked milyen van benne? Mióta van benne? -
Elims
veterán
Pikk-pakk megvan a baj.. Nyomják mintha száraz lenne 30fok meleggel.
Pedig én jónak hallottam a jász akkut.
Neduddki: Köszönöm!! Megfogadom az ajánlásod.
Elég lesz a kocsihoz a 70Ah? Egy akku forgalmazó azt mondta,hogy 3literes motorhoz nagyobb kellene. Igaz az?
Szerintem elég a 72Ah.Az akksi hely is kb. akkora. -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
de az, az hogy errol az emberek nagy resze ne mtud tezzik raja nem ertiaz meg nem azt jetni hogy ez ne hujjeseg
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Crypto Trade
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.