Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mp54
senior tag
Óvatosságból a Paypal-hez nem csatoltam a bankkártyám...csak "átrakattam" a pénzt oda (valami szlovák bankon keresztül), hogy tudjak fizetni.
Ekkor is be lehet állítani (ha igen: hol?) hogy ne a Paypal váltson?
Szerk.: lehet, az előző hsz-ban ott a válasz?
Azaz az egyenlegre tudok HUF számláról pld EUR-t rakni, mert hogy EUR-ban kel fizetni?[ Szerkesztve ]
-
mp54
senior tag
Tele van a búrám…
Külföldön vagyok, Paypal-lal KELL fizetnem. Van a Paypal-on egyenlegem bőven, de a fizető ablak az egyenlegből fizetést NEM ajánlja fel, csak azt, hogy csatoljak egy bankkártyát, amit eddig sem akartam (mert néha sok pénz van rajta, és féltem...), most meg különösen nem, mert a szállodai WIFI nem biztonságos!
Mit tegyek? (az anyázáson kívül...)
Kösz!
Szerkesztés: MÉG NINCS elég egyenlegem, mert még nem érkezett meg...
Lehet, hogy azért kér kártyát? Ha lesz elég egyenleg, fel fogja ajánlani az abból fizetést[ Szerkesztve ]
-
mp54
senior tag
Már másodszor nem tudtam választani, hogy ki konvertáljon...mindkét esetben HUF egyenlegről fizettem és nem ajánlott fel választási lehetőséget...Ez mindig így van? (majd' 300-ért váltotta az USD-t)
Kösz![ Szerkesztve ]
-
mp54
senior tag
Félek a Paypal számlámhoz csatolni a forint bankkártyámat, mert időnként nagyobb összeg van rajta és nehogy lenyúlják....
Praktikus lenne a csatolás, mert tudomásom szerint csak ekkor választhatom azt a lehetőséget, hogy a saját bankom váltsa a forintot devizára (ez jobb nekem...), ne a Paypal !
Összefoglalnátok, miért nem kockázatos a csatolás? Mit tegyek és mit ne tegyek?
Kösz! -
mp54
senior tag
Küldeni fognak nekem egy Paypal invoice.t, amit ki kell fizetnem. Honnan fogom tudni, hogy megérkezett, hol keressem?
Kösz! -
mp54
senior tag
Küldtem Paypal egyenlegemre bakszámlámról (Unicredit) átutalással forintot. Utaláskor a közleménybe bemásoltam a Paypal által megadott hosszú, főleg betűkből álló "kód"-ot
Ma reggel a pénz a számlámról elment. Meg fogom én így ezt kapni? Mennyi idő múlva?
Kösz! -
mp54
senior tag
Próbáltam Trustly-val pénzt küldeni Unicredit-es számlámról az egyenlegemre, de azt írta:
"a számla zárolva van, keresse fel bankját". Más normál utalást tudok csinálni! Mi lehet?
Nincs csatolva se számla, se kártya...Kellene?
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest