Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azt hiszem igen. Ezt kellene megcsinálnom. A kolléga ezt javasolta. Vagyis remélem jól értelmeztem, és nem írok baromságokat.
És ha vannak logfájlok, akkor látható, hogy melyik eszköz akar abba az irányba kommunikálni. Nekem mindegy, ki segít ezt beállítani. 
Nagyon messze állok én ettől a témától, de ha itt kapok/találok segítséget, akkor hajlandó vagyok vele foglalkozni. Egyéb esetben meg marhára nem érzem, hogy egyszerű userként nekem tenni kéne ezzel kapcsolatban bármit is. Vagyis egy szolgáltató mégis hogy várhatja ezt el egy felhasználótól? De javítsatok ki, ha tévedek. Tegyük fel, ez megtörténik a szüleimmel...
OK, hívjak szakembert. Na de komolyan, akarok én ezért fizetni? Nem. Inkább fizetek egy ügyvédnek, hogy nézze át a szolgáltatói szerződést.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És ha vannak logfájlok, akkor látható, hogy melyik eszköz akar abba az irányba kommunikálni. Nekem mindegy, ki segít ezt beállítani. 
OK, hívjak szakembert. Na de komolyan, akarok én ezért fizetni? Nem. Inkább fizetek egy ügyvédnek, hogy nézze át a szolgáltatói szerződést.