Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok van egy Draytek Vigor 2500-as vezeték nélküli routerem és ezzel szeretném megosztani a chellot. Ha valaki tudna ebben segiteni pls irjon. Próbálkoztam a MAC cím másolásával is de nem jött be :/
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok!
A minap vettem egy dlink - dkt110-es starter kit-et. Hazaértem, beüzemeltem, hagytam hogy a router beconfigurálja magát minden szép és jó, aztán egyszer csak gondol egyet a cucc és megszakad a net. A windwosban látszik, hogy egy pillanatra kiirja, hogy hálózati kábel nincs bedugva, aztán ugye ujra lekéri az ip-t, és megint megy. Ezt általában random csinálja, de azt vetetm észre hogy amikor hugom bekacsolja a gépét, és a wifin keresztül rácuppan a routerre akkor is ezt csinálja. Van valakinek valami ötlete, hogy mitöül csinálja ezt, vagy mi lehet a megoldás?
Előre is thx.Chello-m van ha ez számít valamit is.
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Rambovits
senior tag
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Dlink Dir301-es router, és egy pppoe-s internet. Ma kötötték be a netet, a helyzet a következő: a szolgáltató a MAC címem alapján engedélyezi bent a központban a kapcsolatomat. A szerelők behúzták a kábelt, bedugtuk a gépbe, megy minden csodásan. Mondom igen, de nekem routerrel kéne a dolgot megcsinálni. Router admin felülete előránt, internet connection--> manual settings, beállítom neki a felhasználónevet, jelszót, Mac címnél a router MAC címe van. Mentem a beállításokat, újraindul a modem, felhívom a bácsit a központban hogy szeretném regisztrálni a MAC címemet, oké, látja az új címet, átregeli rá, minden ok. Szerinte. A dolog úgy működik, hogy egyetlen internetes programom működött az a skype. Commanderbe megpingeltem a routert, majd az index.hu-t is mindegyik végigment. futtattam egy tracer-t az is végigment az összes állomáson. De a böngészőm továbbra sem volt hajlandó semmit sem előhozni. Megpróbáltam szűz win7-en azon se. A szomszédos szobában lévő gépről csatlakoztam wifivel, a pingelés ott is megy, de böngészni továbbra sem lehet vele. Ha valaki tudja, hogy mi lehet a baj, mi lehet az a beállítás amivel baj lehet kérem írja meg.
Köszöni: Rambovits
Szerk: Gépen továbbra is csodásan muzsikál a net, ebből gondolom, hogy a routerrel lehet a baj.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- 28.Lenovo E550 4x2000Mhzprocesszor Processzor:4x2000Mhz Memória: 16 gb SSd:Új 240 Billentyűzet:magy
- Samsung Galaxy A53 5g 128GB ( független ) új állapotú
- 25.HP 840 G3 laptop Processzor:6300U Memória:8 gb ddr4 SSd:256 gb Billentyűzet:világító Full Hd Akk
- GAINWARD GeForce RTX 4080 Phoenix 16GB videokártya - Alza garancia: 2027.11.13.
- Nubia z50 ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs