Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy ezzel a problémával kit kéne fell keresnem vagy már kár vele bármit kezdeni. Elég régen egyszer az ujjam alatt nem messze a tenyér részen erősen oda csíptem.. Ki alakult valami keményedés csomószerű dolog ott..(nem bőr keményedés) Ki is tudom tapintani hogy van ott valami és szabad szemmel is látható szerintem. Mikor sokáig valamit fognom kell például az egeret ,fűnyírót, buszon kapaszkodót egy idő után ilyen kellemetlen érzés fog ell és kicsit meg nagyobbodik. Nem fáj csak érzem hogy ott van valami és egyre többszőr zavar. Ezzel tudnak bármit kezdeni? És ha igen hova lenne érdemes fordulnom?
Össze hasonlítás alap:
Bal kézfej(jó)
Job kézfej(rossz)
~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
-
Sziasztok, 26 éves vagyok és finoman szólva is kezd kilenni a faszom a testemmel.
Fiatalabb koromban volt egy PTX-em ami műtétel végződött... mély harapásom van idővel műteni akarom. Több éve a jobb vállam iszonyatosan ropog kettő reumatológus azt mondta valószínű műtét.. jövőre veszem rá magam hogy megnézessem egy harmadikkal és ha ez is az mondja akkor nincs mese..ON:
Fülem elkezdett lassan 1 hete "sípolni". Folyamatos hangos zaj nem éri. Utána olvastam hogy ez akár lehet tinnitus is ami érdekes lenne..jövő héten rászánom magam és elmegyek kórházba. Akit esetleg ilyet tapasztalt, volt neki megtudná velem osztani miért volt sikerült meggyógyulnia?~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
-
válasz Archttila #2277 üzenetére
Első írásom után következő héten elmentem magánba majd onnét kórházba. Medorol és Nootropil gyógyszert kaptam. Diagnózist tinntutusnak írták meg, csak a hallásomat mérték ki. Nem tudom hogy gyógyszer csinál valamit vagy szervezetem szokik hozzá de mint ha enyhült volna de továbbra is hallom a "csengést" ,"fűl zúgást". Ha gyógyszer túra lejárt én azért nem szeretném annyiba hagyni akkor irány vissza kórház ha már 10 éve nem vettem igénybe eddig őket .
~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
válasz Archttila #2279 üzenetére
Különösebben nem zavar ha csak csönd van, de viszont jah az kurva gáz hogy eddig ha valamit ki kellet hallanom akkor ezt már nem tehetem meg mert van egy alap zajom.
De mondom azért már a végéig megyek aztán lesz ami lesz.~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
válasz Archttila #2281 üzenetére
Valószínű így marad a sípolás .
Semmilyen hatás nem érte a fülem, orvosi tesztek szerint a hallásom príma és dobhártya se sérült. Gyógyszerezés nem segített. CT meg ilyeneket már kihagyom....
Már csak bizakodok esetleg xy év után abba marad vagy orvos tudomány oda jut~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest