Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz bobalazs #11409 üzenetére
IMAP, de akkor is újra és újra letölti őket, mivel törölte a tartalmát. Pontosan mit töröl? Az egész Local-t, csak a mail könyvtárat, vagy csak a lexicon és store mappákat?
De böngészőt értelmetlen dolog sandboxie-ból futtatni. Az max arra jó, hogy mikor valami célszoftvert keresel, akkor feltelepítesz vele egy rakás Shareware-t, ami utána nem hagy nyomot (jó esetben) a gépeden. (OFF)Én egyszer próbáltam még XP-n, de a tizedik "rossz memóriacímre hivatkozott" és egyéb hibák után (ami Sandboxie nélkül nem állt fenn) kivágtam az egészet.(/OFF) Azóta biztos fejlődött, de ha ez olyan egyszerű lenne, akkor az MS sem hagyta volna ki a Win7-ből a SteadyState-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest