Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dqdb
Topikgazda
válasz Dictator^ #26799 üzenetére
Próbáltad az ablak méretét maximalizálni vagy ha maximalizálva van, akkor visszaállítani kisebbre? Ha letöltést indítasz, akkor a popup megjelenik, és ha igen, akkor az kattintható? Próbálj meg esetleg egy hordozható telepítést a stabil, béta vagy fejlesztői változatokból (jobb oldali oszlop), hogy ott jelentkezik-e.
Ilyen jellegű hibáról nem olvastam, ezért a fentieken túl nincsen értelmes javaslatom.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
őstag
válasz Dictator^ #26799 üzenetére
Nekem ugyan ez a probléma egy régi, creators update-es Asus P50IJ-n, friss felépítéssel raktam rá. A másik, mindennapos laposomon Windows update-el ment fel a frissítés, ott nincs ilyen gond (ha van egyáltalán jelentősége). A reklámblokkoló kis izé a címsor jobb oldalán sem jön fel.
-
Dumi86
senior tag
válasz Dictator^ #27629 üzenetére
Nem tudom nálam működik amit írtál Friss Win10(2napja telepítve),legfrisebb Operával telepítve. Lehet ezért jó nálam nem tudom.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
dqdb
Topikgazda
válasz Dictator^ #27629 üzenetére
Hehe, ez eléggé rosszul néz ki, ilyennel még nem találkoztam.
Workaroundként azt tudom javasolni, hogy:
1. telepíts egy hordozható Operát
2. másold át a Bookmarks fájlt a normál Operád profiljából a hordozható Operáéba
3. konfiguráld ott be a gyorshívók ikonjait
4. másold vissza a Bookmarks és BookmarksExtras fájlokat a hordozható Opera profiljából a normál Operáéba
5. töröld le a hordozható OperátA másoláskor ne fusson az Opera, a profilok helyét a névjegynél tudod megnézni.
-
dqdb
Topikgazda
válasz Dictator^ #28755 üzenetére
opera://settings/addresses
A ki- és bekapcsoláson túl sok lehetőséged nincsen szabályozni a dolgokat.Az elmentett adatokat a profilod alatt található Web Data nevű SQLite adatbázis tárolja, azon belül az autofill nevű tábla, amely leegyszerűsítve mezőnév-érték listákat tartalmaz.
-
dqdb
Topikgazda
válasz Dictator^ #28757 üzenetére
Ctrl+Shift+Del és ott tudod az automatikus űrlapkitöltés adatait törölni. De csak az összeset és egyszerre, egyes tételeket nem lehet külön.
Ha mégis csak azt az egyetlen tételt törölnéd a többi adat elvesztése nélkül, akkor kell egy SQLite tool és azt használva kitörlöd a kérdéses sort.
Közben megnéztem, a bővítményekből is csak a törlés érhető el, vagyis ugyanaz a funkcionalitás, amit a beépített ablak nyújt, és értelmes szerkesztőt nem lehet készíteni.
[ Szerkesztve ]
-
-
dqdb
Topikgazda
válasz Dictator^ #29664 üzenetére
uBlock Origin a lenti szűrőkkel + SponsorBlock és nincsen probléma. YouTube-ba be vagyok jelentkezve felhasználóval.
Ja, most esett, hogy ez Vivaldi alatt van Opera alatt is gyorsan ránéztem, ott is megy a YouTube rendesen. Tiltsd le a beépített reklámszűrőjét és a trackerek szűrését is tiltsd le, mert azok okoztak problémát a múltban is többször túl agresszív takarítással, és mehet az uBlock Origin mindkettő helyett.
-
dqdb
Topikgazda
válasz Dictator^ #29667 üzenetére
Illetve most látom, hogy van 4 féle saját szűrőd is.
Ezek egyike sem a YouTube-ra vonatkozik, csak 1-2 oldalról rejtettem el vele zavaró elemet.A trackerek blokkolását kikapcsoltam (eredetileg be volt), de így is letilt a youtube..
Akkor tényleg passz.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
Topikgazda
válasz Dictator^ #29669 üzenetére
Igen, az Adatvédelem alatt a Reklámok blokkolása, és böngészés akár háromszor gyorsabban és a Nyomkövetők (tracker) blokkolása opciók ki vannak kapcsolva.
Az nem tudom, hogy számít-e és ha igen, akkor mennyire, hogy ez nem a stabil verzió, amiben megnéztem, hanem a béta.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
Topikgazda
válasz Dictator^ #29775 üzenetére
Hülye kérdés: véletlenül nem sikerült Operában valahogyan kezdőlapként beállítani azt az oldalt?
Ilyen feature-t nem találok a jelenlegi verzióban, csak azért kérdezem, mert abban az esetben, ha pár óráig nem használod az Operát, akkor az az alapbeállítás, hogy az ikonjára kattintva nem a legutoljára használt fülre dob, hanem nyit egy új fület. Szóval ez megmagyarázna a jelenséget részben.
-
félisten
-
Dictator^
veterán
válasz Dictator^ #29782 üzenetére
Idáig teljesen jól működött. Nem jött elő semmi.
Reggel arra keltem, hogy valami meg akar nyílni, csak válasszak böngészőt (nem alapértelmezett az opera).
Megnyitottam és megint ez a : dontkillmyapp weboldal volt.
A Huawei optimalizálója nem lehet? Kevés a tárhelyem már egy ideje..és folyamatosan fut.Hogy tudnám megnézni, hogy mi nyithatta meg a böngészőt ? Mármint melyik alkalmazás kérvényezhette?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest