Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
graffin
csendes tag
Kipróbáltam egy 1.4-est, ezt.
Maga az autó rendben volt, kivül belül, nem volt lezúzva sehol.
Dimbes dombos országúton mentem vele, klimával és valóban nem egy vadállat, de elfogadhatóan ment, ha az ember odalépett neki.Valami visont nem stimmel a kocsival: 2008-asnak irják, de megnéztem neten és 2009-ben volt zöldkártyán.
Nincs szervizkönyve, a kereskedő azt mondta, hogy a tulaj nem márkaszervizbe hordta. Ez ugye bármit jelenthet. De találtam egy ragaszt a B oszlopon, hogy 1.5 éves korában, 28k körül volt oljajcserén.És akkor még vegyük hozzá, hogy a hűtőrács még facelift előtti [ha jól látom], ami meg 2007 környékén volt [ha jól tudom ].
Elég béna voltam, mert nem kértem el a forgalmit, hogy lássam az évjáratot, de azzal talán nem tudnak annyit variálni, vagy mégis? lehet, hogy 2008-ban hozták be kintről?
-
graffin
csendes tag
Ennek szerintetek mi lehet a baja? Már legalább fél éve hirdetik, ugyanennyiért...
[Úgy nagyjából ez lenne az, amit meg kellene vennem... pláne a tanácsaitok alapján. ]Jövő héten megpróbálok eljutni kipróbálni egy 1.4-est, hogy legalább tudjam, mit tud.
-
graffin
csendes tag
-
graffin
csendes tag
sziasztok!
egyre erősebb az elhatározásom, hogy belépek az opelesek táborába.
eddig egy 15+ éves Renault 19-em volt/van, de nagy vágyam egy H Astra GTC.
Ami most egy kicsit elbizonytalanitott az az, hogy sok helyen irják az 1.4-es motorra, hogy gyenge. [néhány tesztben már azt is olvastam, hogy előzéskor is érhetnek meglepetések, ezt azért már túlzásnak gondolom...]Még nem próbáltam egyet se, de pár éve mentem egy kombival, 5 személlyel és ha jól emlékszem szintén 1.4-es motorral, az teljesen jól ment.
A mostani autóm 80 Le, de csak 950 kg. Azaz ~12 kg/Le.
A GTC pedig 90 Le és 1200 kg, 13.3 kg/Le.
[Az egyébként érdekes, hogy a hasonló korú és súlyú autók belépő motorja is hasonló:
Golf V: 75 Le,
Mazda3: 86 Le,
Fiat Bravo: 90 Le
Octavia: 75 Le
egyedül a Megane 98 Le
És ezekből rengeteg fut az utakon, akkor azért csak használhatóak... ]Ha hozzáveszem, hogy a renaultban már kiskanállal kell összekaparni azt a 80 Le-t, akkor kb egál, szóval akár jó is lehet. Jobb nem feltétlenül kell, de gyengébb ne legyen...
Egy szónak is száz a vége, mennyire "megy jól" egy 1.4-es? [80 % városban használnám amúgy] Persze, minél előbb ki akarom próbálni, de addig is.
Köszönöm, üdv
g
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest