Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
morcosharcos
senior tag
válasz Polarstar #17 üzenetére
Szedtetek már szét ilyen kínaigyártós e-roller / e-bike akksit? A legtöbben még OTP-szenzor sincs, vagy túlfesz-védelem, (egy sz...s varisztor kéne csak bele 50 ft-ért, kispórolják), miközben az átfolyó áramos pc-tápegységekben amelyek sokkal olcsóbb villamos berendezések, ezek majdhogynem alap biztonsági elemek. Nem véletlenül van a feltöltésükkor az a rengeteg lakástűz Kínában meg Oroszországban. Bontottam már szét olyat is, amelyikben a 18650-es cellák csirkeháló-darabokkal voltak sorbakötve a szabályos lemez+ponthegesztés helyett. És akkor a hozzájuk adott töltők minőségéről ne is ejtsünk szót. Hiába a "certified european" jelzet, amíg gyártóik nem veszik komolyabban bennük az alapvető villamossági védelmi megoldásokat, én mindenkit lebeszélnék arról, hogy éghető közegben/felügyelet nélkül töltse otthon ezeket a termékeket. persze az is lehet h minden rózsaszín, csak nekem volt eddig kizárólag sz.r tapasztalatom velük
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest