Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz bandus #25456 üzenetére
Az segít, hogy a múltkor láttam a Móriczon egy embert kézzel törölni a seggét a szobor mögött, aztán úgy ment oda koldulni másokhoz, hogy először kezet fogott velük?
Én közben meg vártam azt a szerencsétlent, aki 40 percet késett a hardveraprós személyes átvételről, de majdnem a már gyomromban lévő ebédem bánta.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Lortech
addikt
válasz bandus #25456 üzenetére
Nem veszel róla tudomást, elfordulsz, elsétálsz szó nélkül, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Nem tudsz mit kezdeni az ilyenekkel, hiába beszélsz hozzájuk akár szépen, akár erélyesen. Nulla, zéró, gátlás van bennük az utcán eltöltött idő miatt kialakult közöny és az elivott agy miatt. Velem is volt már hasonló szituáció, nekem is hamar elborul az agyam az ilyen helyzetekben, de egyrészt elég nagy baj neki saját maga is, nem hiányzik még egy verés is, másrészt nehogymár egy ilyen nulla ember miatt te kerülj bajba.
A Kosztolányi mellett lakunk, mostanában alig lehet lemenni a Feneketlen tóhoz sétálni egyet nyugodtan, mert az utóbbi időben elárasztották a hajléktalanok, kéregetők, a rosszabbik fajtából. Pl. május elsején rendes népünnepély volt a környéken, egymást érték a csatak részeg csöves csoportok már délelőtt 10 körül.Thank you to god for making me an atheist
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest