Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
pohár
félisten
-
nagyúr
dehogy is, hiányos az, ahogy a mester is megmondta a kedvenc blogomban :
" amik közül pár a hiányos nemi életemre vonatkozott. Ehelyt jelenteném ki, hogy a nemi életem valóban hiányos, minden férfié az, akit nem minden nap három különböző kurva sz.p le a Copacabana Beachen (nem a magyaron, hanem a brazilon) és ha a kurvák elfogynak, egyszerűen átugrik mondjuk Beverly Hillsre Hughhoz, hogy ott vészelje át napi két playboy-nyuszi sz.patásával azt a pár napot, amíg meg nem jön az új sz.p.sk.rva-szállítmány Tahitire, ahol olyan finoman tudnak ukulelézni a lányok, de ez mellékszál, most már hagyjuk a romantikát "Ui. ja, és munkahelyen még nem csináltam...
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
csapos2
addikt
Ki készítette a statisztikát, és mi alapján?
Mert tény, hogy nem rossz dolog a jó végén lenni az eseménynek, de azt is hozzá kell tenni, hogy ez egy igen sok tudást és tapasztalatot igénylő dolog. Egy nem túl jól indított produkció, akár tönkre is teheti az együttlétet, illetve nagyban ronthatja az élményt. Szerintem.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen routert?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs