Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Kidus
őstag
En Erste-s vagyok, korrektek, pontosak, mindig segitokeszek, ha nem is kersz tanacsot de ugy latjak valami nem stimmt, szolnak, es szemelyesen is jo tapasztalatom van veluk, ahol viszonylag gyakran megfordulsz, ott szinte pajtaskent udvozolnek. Es ugy vettem eszre, nem kivetel vagyok
Par pelda:
Mikor telefonos ugyintezeshez kertem pint, felcsorogtek mobilon, hogy megjott, megkerdeztek, hogy kenyelmesebb nekem, elkuldjek vagy bemegyek.
Vagy mikor utaltam kulfoldre, szinten mondtak, hogy ha valami csuszas van, felhivnak. Nem valtottak nekem penzt mondvan, hogy mashol jobb, meg a helyet is megmutattak.
Szoltak, hogyan kene penzt kivennem, hogy ne jarjak rosszul.
Ezek olyan dolgok, amik sok helyen nem jellemzok, akar szarhatnanak is ra, mit hogyan csinalok, de az embernek jol esik, hogy foglalkoznak vele.
Ugyhogy en maradok Erste partiAssuming Control
-
pweisz
senior tag
Jó ötlet. Mit akarsz a ládán faragni? Egyébbként puha fát ajánlanék azzal könnyebb dolgozni. De faragásban nem vagyok jártas. Világítás érdekes lessz, mert az elem az hamar lemerül ha folyamatosan villágít, viszont ha rávan kötve 220-ra az meg elég fura. De szerintem azismegoldható. Egyébbként van asztalos topic is a phn azt is beprobálhatod.
-
Winner_hun
titán
Fának a hársot ajánlom, könnyen faragható, világos fa. A selyem alá minek vatta vagy szivacs? Pláne keményítésnek? Azok puhábbak a fától A világítást, hogy a selyem alól jöjjön arra hirtelen nincs ötletem, legalább is olyan nincs, hogy egyenletes legyen a világítás.
Az üveget a tetejére nem olyan nehéz berakni, bár nem 100%-osan értem, hogy pontosan hogy is kéne. 2 üveglap közé kéne a szárított virág? Amúgy a doboz tetejére kell egy lyukat vágni, a tetejének az aljából kb fél centi széles, üvegvastagságtól függő mély falcot marni és oda be lehet ragasztani az üveget. 2mm-es üveg bőven elég, ha a szárított virág a 2 üveglap között lesz akkor nem árt ha a doboz 7-8mm vastag anyagból van legalább.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
-
VoDaFoNe
aktív tag
okééés! ^^ megcsinálom de mostmár megkérdezek egy moderátort hogy nyithatok e egy olyan topikot hogy Anime rajzok kérésre Vodafontól -t ?? szívesen rajzolok ^^
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
burgatshow
veterán
Az angolod ez alapján kiváló. A RIOS is egy tartalomkezelő rendszer csak saját fejlesztésű. Az enyém is az lesz. Hírek, cikkek és hasonló tartalmak megjelentetése, kezelése, publikálása.
Vannak (számomra commerce) cms-ek: joomla, e107, post-nuke, drupal...etc.
EQMontoya: Bocs bántja a szemem: armani
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Te enm vagy jol!!!!!:- )))
Hat hogy juthat barki is eszedbe ami nagy nepvezereinken kivul:
Eljen Ferika es Viktorke megingathatalan egysege!!!
udv
neduddki
mod: tud vki egy ojjan csupasz pingvint, piros ordogot vagy tok mit, ami samban megoszt egy nyomtatot??? nem arta usb tamogatas sem, ill sunix 4008t-enk az ismerete /vagy ha nem, akkor elokaprak vhonna kouwell 1cp-t is/ koszi
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
csapos2
addikt
A hifis megoldás esélytelen, szerintem. A füles talán célravezetőbb lehet, de ahoz sem fűzök túl sok reményt. Az eredmény mindenesetre engem is érdekelne.
BS Itt van a mi kis betegünk, hogy van az újjacskád?
[Szerkesztve]Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
VladimirR
nagyúr
ha hagyjatok abba, mert kitaposom a rohadt kis egedbeleteket b+, aztan mehettek lopni franciaorszagba, ti kis ciganyok
de ha ez nem lenne eleg, don gatto ratok parkol az uthengerrel, aztan kinyomja a szemeteket, mint a pattanast, belesz*rik a kibelezett gyomrotokba, megfagyaszt, aztan kitesz egy kib**zott kertitorpenek
szerk.: tudja o - amit o irt az a robotkurva c. epizodbol valo
p.s.: Bovebben: [link]
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
''(ha esetleg valami oknál fogva tényleg nem tudnád, akkor a betakarhatlak kérdés szerepelt ama híres narancs, tetves és dugó című rajzfilmben, és arra gondoltam te is onnan idézted. a válasz pedig az előző postom volt, amiből a maradék rész nem illik a fórum arculatába mostani post is onnan származik. Ha esetleg mégis tudtad, és előző hsz-ed egy általam félreértett poén volt, akkor az általad betakart kék modi legyen szíves törlni ezen a post zárójeles részét, hogy ne tűnjek teljesen hülyének )'' by bandus
Így?
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest