Hirdetés
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SAMYka
senior tag
Vasárnap Nyíregyháza-Budapest Budapest-Nyíregyháza fuvar Szombaton fixálódik véglegesre
PH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
Slax
senior tag
biga mester, nincs véletlenül egy tipped arról, hogy hol lehet venni a városban Harmony 515-öst? Vennék egy kulturáltabb távot a mostani tanítható helyett (meg a 3 gyári és az 1 hiányzó helyett), kicsit megtetszett nálad.
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
Slax
senior tag
A héten körülnézek jártomban a városban, a vége szerintem 600-as lesz. Ha nem jóval drágább itt, mint neten (bár általában így szokott lenni). Köszi a javaslatot.
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
Slax
senior tag
Látom sikerült a játék Sian.
-
Slax
senior tag
No igen, csodálkozom is, hogy ilyen gyenge kérdések voltak. Három kérdésnél kellett csak gugliznom, pedig az emlékezetem elég, hm, furán működik.
-
Slax
senior tag
Keph, nekem kevés rajta a funkciógomb. Csak olyan kell, amin kerti és udvari munka + kieg gombok vannak! Amennyit kiadok érte, nehogy már még én nyírjam a füvet is.
[ Szerkesztve ]
-
biga
őstag
Végül is mindig ennyit. Örökbecsű - volt - főnököm legszimpatikusabb megnyílvánulása: "vegyük tudomásul, nála az a dicséret, ha nem b@sz le!". Végül is ennek fényében igazából mikor elköszöntem tőle alapvetően megdicsért. Gondolom az elköszönésébe sűrítette az elmúlt 11 év háláját.
[ Szerkesztve ]
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
Sianis
addikt
Jövőhét pénteken PH! tali a teraszunkon?
Sianis
-
xuldar
addikt
-
-
biga
őstag
válasz Kephamos #5381 üzenetére
Ilyen játék nálunk volt Meg volt még "ki tud több szúnyogot lecsapni 1 perc alatt a keze 1 cm2-es területén", aztán a "Ki tud gyorsabban átköltözni a gépével egyik helyről a másikra (működő internettel lezárva!)" (ez olyannyira sikeres volt, hogy kétszer is játszottuk Meg ilyenek
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
Slax
senior tag
Várni kell még a Harmony távkapcsra, úgy tapasztalom. 5 perce a harmadik bolt mondta vissza a megrendelésem, mert nincs ilyen náluk (hiába szerepel az árlistában, mindegy), és nem is tudnak szerezni. Szal még kuporgatok egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
biga
őstag
Hú látod, nem volt ma eszemben, de olyan helyen voltam, ahol rákérdezhettem volna A Korányin a MasterMind-ba nézzél majd be, ott dolgozik Robi (ha emlékszel rá), régi kollégám Szerintem segít, ha tud, hivatkozz rám De ha beszélek vele és eszemben lesz én is rákérdezek
-
Slax
senior tag
Belesek. Tuti meg fog ismerni, elég jellegzetes a megjelenésem. A netes árlistájukat néztem még a hétvégén, de az elég, hm, ritkás. No, majd megmondja, van-e ötlete. Köszönet a tippért ismét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Öregszem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Nintendo Switch
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest