Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a szárazság nem jó. már tavaly is fél méter hiányzott nem egy tóból. jó lenne, ha most nem hiányozna. így nem poén a pecázás.
-
biga
őstag
Nos Sian akkor úgy látom a WII meglett Édesapád mrgküzdött érte rendesen
Más:
Elsősorban a nyíregyháziaktól (esetleg Nyírtelek Nyírpazony) szeretnék segítséget kérni. A kérés nem igazán a topic témája, nem is szívesen keverem ide (politikai szinezetű ), így akit esetleg érdekel, annak privátban részletezem. Ha mindenkit érdekel, akkor itt nyílvánosan, de nem szeretném elvinni a topicot rossz irányba''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
biga
őstag
Hát épp ez az, hogy nem tudom, hogy elfér-e Legszívesebben itt tenném fel kérésemet, mert egyszerűbb De a téma erősen eltér, ezért kértem beleegyezéseteket Addig, míg más nem szól hozzá, addig aki kéri annak pü-ben megy
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
Sianis
addikt
Szerintem is belefér a topicba egy kis félprivát dolog. Max ha nem tetszik, akkor írunk egy csomó hozzászólást és elmerül vagy felrepül, kinek hogy.
Wii: Igen klassz kis találmány, egy idő után igen gonosz ellenfelek jönnek mindenfajta játékokból. Ticsi pedig többször bebizonyította, hogy a csuklópánt nem felesleges.
Sianis
-
biga
őstag
Nos akkor copy:
Nos a következő a helyzet. Felkértek arra hogy legyek országgyűlési képviselőjelöltje a frissen (újra)alakult Torgyán-Kisgazda Koalíciónak. Hosszas gondolodás után, és a feltételek megbeszélése után (nem vállaltam párttagságot, nem vállaltam, hogy főállásban politikus legyek, illetve később bármikor visszaléphessek) végül elvállaltam. Ebben nagyrészt az is közrejátszott, hogy gyakorlatilag nincs a dologgal vesztenivalóm, viszont - figyelembe véve munkahelyem "stabilitását" minden lehetőséget meg akartam ragadni, ami szembejön (Na meg az is közrejátszott, hogy azért a Torgyán Kisgazda Koalíciónak túl sok esélye azért nincs a bejutásra ) Fontos, hogy nem egyénileg, hanem listán indulok! Szóval konkrétan rám szavazni nem lehet, csak a listára, amiben szereplek (tehát a TKK-ra)
Ezzel azonban épp csak beindultak a folyamatok. Gyakorlatilag így aztán képviselő-jelölt lettem. Ez azonban véglegessé akkor válik, ha összegyűjtöm a megfelelő számú kopogtatócédulákat. (minimum 1000-re van ehhez szükségem) Kifejezetten jó helyröl, a megyei lista első helyéröl indulok (ez gyk azt jelenti, hogy ha a TKK bejutna a parlamentbe, akkor a megyéböl én lennék az első, aki bejut ). Körzetem az 1.sz választókörzet, ami gyakorlatilag Nyíregyháza északi része, Örökösföld, Sóstófürdő, Sóstóhegy Nyírtelek, Nyírpazony. Feladatom tehát, hogy ebböl a területböl a lehető legtöbb kopogtatócédulát (ajánlószelvényt) összegyűjtsem. Ebben szeretném a segítségeteket kérni. Ha e körzeten kívül van ajánkószelvény (de pl a környékröl, tehát más választókörzetböl), az is segítség, mert természetesen mondjuk a 2. választókörzet képviselőjelöltje is átadja nekem az ő ismerősei által szerzett, de hozzám tartozó ajánlószelvényeket.
Fontosnak tartom megemlíteni, hogy ismertek, nem vagyok politikus, a barátságot többre tartom bármikor ennél az egésznél. Senkit nem fogok tehát zaklatni ez ügyben, senkire nem fogom rábeszélni magam, senkire nem akarom ráeröltetni a dolgot. Ha tehát nem igértétek még senkinek, illetve tudtok olyat ti is a családi-baráti körböl, aki hasonlóan gondolja és úgy gondoljátok, hogy ezzel tudtok/akartok segíteni megköszönöm
Még csak azt sem várom el, hogy az ajánlószelvények után, ha valóban képviselő-jelölt leszek, a TKK-ra szavazzatok. (Természetesen ha mégis így tesztek, azt megköszönöm, hiszen ahhoz, hogy én be is juthassak, ahhoz az kell, hogy a TKK bejusson a parlamentbe, tehát min. 5%-ot szerezzen )Ja igen: Ne keressétek azonban még az ajánlószelvényeket, azokat legkésőbb febr. 11-ig postázzák ki mindenkinek, tehát ez inkább ilyen előzetes kérés. Mikor megkapja mindenki őket, utána indul a begyűjtés
Azt sem várom el senkitöl, hogy olyan dolog mellé tegye a voksát, ami nem felel meg az elképzeléseinek. Ha nem ismernétek a programját ( [link] ), annyit elmondanék, hogy alapvetően nemzeti jobboldalt képviseli, de a Jobbiknál mérsékeltebb, kevésbé radikális elképzelésekkel.
Mégegyszer jelzem, ha nem szándékozom barátságokat feláldozni ez ügyben, tehát ha zavar a dolog, tekintsd tárgytalannak a dolgot természetesen
Samy: ha úgyis becopyztam, ha nem bánod ide válaszolok természetesen köszi, ha az nem is közvetlenül engem fog segíteni, hátha az ottani képviselőnek meg van ebböl a körzetböl ismerőse, aki meg nekem adja Mellesleg ha bárkinek van a körzetemböl ismerőse, azét is szívesen fogadom
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
ngabor2
nagyúr
-
biga
őstag
válasz ngabor2 #4863 üzenetére
Törölje. Nektek fontosnak éreztem szólni. Azért nem ismeretlenként dobtam be ide a hsz-t Aki akarta már elolvasta. Akit érdekel, az reagált is már rá De természetesen semmiképpen nem akartam megzavarni a topicot, egyszerűen csak többe embernek is elkezdtem írni privátban, de így egyszerűbb volt. De igérem részemröl az OFF lezárva, láthatólag úgy is kishíján kinyírtam vele a topicot
-
SAMYka
senior tag
Budapest - Nyíregyháza fuvart keresek
PH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
Sianis
addikt
Írjál részleteket privátban, a cégemnél minden nap van Miskolc - BP és BP - Miskolc menet, csak be kell vinni BP-n egy helyre és valaki biztosan elhozza nekem a héten, én pedig elviszem neked pénteken délután Nyíregyházára, plusz ingyen ki is próbálom neked a gépet.
Sianis
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
üdv!
itt látom vannak helybéliek"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
SAMYka
senior tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #4879 üzenetére
Üdv
Igen nyíregyháza és környéke, de nem zavarunk el senkit ha baszélgetni vagy sörözni akarPH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
SAMYka
senior tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #4882 üzenetére
Én most is sörözök
De ha van kedved akkor a jövőhéten össze futhatunk hátha kedvet kap más is igaz hogy inkább csak hétköznap érek ráPH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
valaki?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Slax
senior tag
Szokott szombat este? Vagy máskor?
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
SAMYka
senior tag
Csütörtök sör?
-
biga
őstag
Jó lenne, és mellé elvben holnap este rá is érnék. De sajnos még mindig nem megy a gázkazánom (pedig már elvileg jön hozzá az alkatrész ), és tüzifám meg gyakorlatilag nincsen. Illetve van, csak mind friss vágás, ami maradt (nem készültem a télre vegyes kazánra, csak hétvégi szinten, így ami volt elfogyott sajnos ). Így egy kínszenvedés melegen tartanom a lakást. Ha nem megyek este haza fűteni, akkor másnap estére, mire megint hazaérnék, valószínűleg csákánnyal kellene bemennem a lakásba Így most - megint - sajnos kihagyom. Pedig most más akadálya nem lenne...
-
SAMYka
senior tag
Ha szeretnél egy dinamikusan fejlődő cspatban dolgozni akkor jelentkezz
Kisteljesítményű kazánfütőt keresek rövidtávú munkára. Kazán lakás van a többit neked kell hoznod, fontos az elszántság eltökéltség.
Kiemelt bérezésNa jó csak poén volt de legyen mondjuk 7 óra és legyen mondjuk öregmocis ha valami gixer lenne akkor rákóczi söröző
[ Szerkesztve ]
-
SAMYka
senior tag
És jön egyáltalán valaki rajtam kívűl?
-
-
SAMYka
senior tag
-
művésznő4
senior tag
Sziasztok Nyíregyiek! Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül
-
SAMYka
senior tag
4900 csak hogy hű legyek magamhoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest