Hirdetés
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Szia. kevésbé tartanálak ...nak ha legalább reagálnál a privireimre vagy valami..kb 3-4 napja eltüntél holott neked volt olyan sűrgős minden...mindegy csak ennyit akartam...erre se kell reagálnod.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Szia. figyelj...a mailcimem az adataimnál kezdettöl meg van adva...az egyik gondod az volt hogy nincs mailcim...megvolt adva ezt te is tudod...a másik..mondtam hogy beszéljük meg privátba először mert nem szeretem kiadni a telszámomat első kérésre ugy hogy még nem beszéltünk semmit..szerintem ezt is meglehet érteni..nah végüis mindegy..nem haragszom én senkire csak megjegyeztem nah és most végülis érdekelmég valamelyik dodlog egyáltalán?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs