Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Nah, ezt küldtem el az érdeklődöknek (emglepően soka szeretik a virágokat!) :)) mondjuk én is hasonlóan voltam vele 3 éve, amikor egy haverammal megláttuk az Expressben a hirdetést. Bár az első nap után arra gondoltunk, hogy akkor ezt inkább hanyagoljuk, azért már 3 nyarat végignyomtam, és idén is szertnék, ha nem is sokat, de dolgozni. :)))
Nah, arró lenne szó, hogy nem boltban v piacon kell árulni, hanem reggel fogsz egy ''tálca'' (műanyag)cserepes virágot, 40 kicsit és 10 nagyot, és útnakindulsz. Arra és oda és akkor, amikor te szeretnéd... bemész az üzletekbe, irodákba, és megkérdezed, hogy köll-e gaz. :)) Szóval vmilyen szinten ''ügynök'' munka; először ezért nem tetszett...
DE:
-Nagyon szabadon oszthatod be az időd, és tényleg ott árulsz, ahol szertnél, és annyit dolgozol, amennyit akarsz. Ha megelégszer napi 3e forintal, akkor pár óra alatt összeszeded. Ha viszont többre van szüxséged, akkor többet dolgozol. :))
-én áltaklában vidékre megyek, vonattal; nagy élmény a nyáron beutazni az országot; elég jól ismerem már a BP körüli ( r = 100km) kis és nagyvárosokat. Nagymaros a kedvencem. :)))
-jól keres, első évben nekem az napi átlagom 4500 volt, köv. éveben 5300, tavaly meg olyan 7,5 körül. :)) Bár sokat dolgoztam érte.
-ritkajó a társaság; este általában együtt, a ''telephelyen'' berúgunk, mint állat. (és igen, szoktak lenni lányok is.:))) )
-kicsit személyes: nekem NAGYON sokat segített ez a munka, komolyan. 16 éves koromban elég gátlásos voltam, és ugye ismeretlen embereket megszólítani, és elmesélni nekik, hogy miért is rendkívül fontos nekik a nappaliba egy szanzavéra... hááát, eleinter nehezen ment. Most meg élvezem már, ha rábeszéhetem őket, aki meg köcsög, az jól átbaszom (Robin Hood fíling ezerrel:))) ) pl hogy öntözze citromos vízzel, mert azt szeresse! :)))) hehehe.
- stbstbstb.
Ha érdekel, írj, és bár én csak keveset fogok dolgozni szóval én nem biztos, hogy be tudtlak vezetni a rejtelmekbe, de megadhatom a ''főnök'' telszámát. :))
Üdv, Tivadar, PeliScan@PH!''
ha hosszú, akár ki lehet törölni, csak gondoltam, így egyszerűbb, mint megint mailozgatni. :)
Üdv
Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest