Hirdetés
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Tavaly mi is Spanyolt választottuk . Egészen pontosan a Loret de mar részt Barcelónától egy fél órányira . A part változatos , sziklás és apró kavicsos -homokos . Szinte mindig fújt a szél így a fürdőzés nem volt annyira kellemes a hullámok miatt . Barcelona és környéke viszont gyönyörű. A stadion nekem és másoknak kicsit csalódás volt amúgy ,de pont meg tudtunk nézni egy meccset ami ezt kicsit elnyomta . Annyi látni való van , hogy egy hét nem volt elég .Ha valami konkrét érdekel szívesen válaszolok !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
Mi tömeg közlekedtünk ! Vettünk egy mindenre jó bérletet most nem tudom mennyi volt ,de ha hazamegyek meg tudom nézni mert megvan és azzal jártuk a várost. Javasolták nekünk utazás előtt a city buszokat amiket csak túristák használnak ,de nem lehet rá a nagyobb helyeken felférni annyian vannak . A metró hálózat jól kiépített .A külvárosi vonatközlekedés szintén jó és olcsó .A belváros amúgy olyan mint pest autós közlekedés szempontjából .Nekünk a szállodában a parton félpanzió volt ,de ezt a városi kirándulásokon nem vettük igénybe . Minden hasonló áron van mint itthon pesten vagy egy picit drágább. Nagyobb látványosságok mentén vannak szendvics árusok azt érdemes megkóstolni . Helyi serránó sonka bagett + különböző sajtok és züldségek egyvelege 4,50Eur volt és felnőtt létemre alig bírtam megenni annyira sok volt és finom . Mivel nagy kávés vagyok így sok helyen kóstoltam vettem ,de valami borzalom mindenütt. A másik a fagyi ami szintén az ehetetlen és íztelen kategóriát súrolja . Viszont a helyi ételek specialitások a jó vörösbor az igen finom .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
Mindíg volt tengeri kaja minden étkezésnél és ami külön jó volt , hogy bár fél panziós ellátásra fizettünk ,de délben nyitott újra az étterem és akkor mentél amikor akartál .így aztán ha te ebédre váltottad a vacsit akkor sem volt semmi .A desszertek nem olyan jók jellemzően száraz piskóta alapú sütik .Hagymás bab van minden étkezéshez ami lehet chilis vagy paprikás édes nagyon finom köretnek .Azért elég változatos volt a kaja , mert csirke-pulyka gyakran volt sőt bárány is .Kagylókat elég gyakran ettem . Hoztam is haza konzerveben mert baromi olcsó volt ( 0,7 Eur) . Előtte egyiptomban voltunk az előtt törökben és azt kell mondanom eddig a sorrend a török-Spanyol lenne de csak éppen a török javára .Az emberek nagyon kedvesek és tényleg nem csak úgy mert kötelező .
-
jozefgucci1
addikt
válasz Vampire Bat #3335 üzenetére
Szia mi szombaton jöttünk haza Zakhyntosról és nem tapasztaltunk semmit a válságból vagy tüntetésekből . Nyugalom van , napsütés .
-
jozefgucci1
addikt
A nyaraláson igaz , már túl vagyunk ,de a 20.i héten mennénk még valahová kicsit kirándulni , szlovákia, szlovénia ? Tud valaki valami olcsó , jó lehetőséget a témában ? Akár sátorral is .
-
jozefgucci1
addikt
-
jozefgucci1
addikt
válasz animatrix11 #3394 üzenetére
Munkatársam volt egy hónapja két gyerekkel kocsival görögben és mondta , hogy voltak menekültek valóban az úton . Nem volt semmi incidens csak vigyázni kelett egyes szakaszokon , mert hordában közlekednek szana szét ki mivel tud .
Más ! Tegnap kilátogattunk az egri strandra és hát ami ott van az borzalom. A víz agyonklórozva és tömeg volt , tele lengyelekkel ! Az árak annyira nincsenek elszállva . Sajtos tejfölös lángos 550 Ft egy Hekk+köret+savanyú 1800 volt ! Viszont kisfiamat odaküldtem fagyiért egyedül . Kapott 2x200 Ft-ot mert 350 a fagyi és jön vissza szegény a blokkal +fagyi , hogy a néni nem adta oda a visszajárót ! Hogy lehet valaki ilyen ?
-
jozefgucci1
addikt
Ha erre jártok akkor javaslom ellátogatni Egerbe . Szépen csinálják a várat és a belváros is kész . Igaz a dobó tér túl modern ,de a többi szép . Aztán akkor útba esik Szilvásvárad is . Ott lehet enni egy jó kis pisztrángot fokhagymásan .
-
jozefgucci1
addikt
válasz kovacsroli #3405 üzenetére
Azért máshol is megvan ez szerintem. Tengerparti helyeken a légkondiért kell fizetni plusszban . Apartman esetén a takarítás jön még hozzá és ugye önellátás .
-
jozefgucci1
addikt
válasz concret_hp #3424 üzenetére
Egerben van egy pár jó hely . Merengő étterem pl .Kis sarki étterem ahol van menü is és jó adagokat adnak jó áron . Palacsinta vár benn a belvárosban . Hatalmas adagok és az árak is elfogadhatóak . Aztán jönnek a városközponttól távolabbi éttermek . Western söröző-étterem . Hangulatos jó hely. Fekete ló étterem . Régi szocreál hely az Érsekkert mellett ! Hirtelen ennyi jutott eszembe .A szépasszonyvölgyben a csárdák még nagyon jók ,de ott már érezhető az áron , hogy frekventált helyen vagyunk .
-
jozefgucci1
addikt
válasz LeventeV #3454 üzenetére
Simán ! Nagyon sokáig egy ilyen túrazsákkal utazgattam . A 120Literes Hegymászóval. Azonban nem praktikus , mert a futószalagba beakad , gyűrődik ami benne van és egyszer egy V.S.O Remy bánta ezt a zsákot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest