Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz zebra_hun #3963 üzenetére
Nem tudom Nálad mi lehet a gond, de én pont egy Acer Predator xb270hu-t cseréltem Acer Nitro XV272UP-re és azon túl, hogy az újabb már jobb panellel érkezett működésben és képminőség nem volt visszalépés. Ami viszont egyértelmű, hogy többet kellett foglalkozni a kalibrálásával az újnak.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
laychi
veterán
válasz zebra_hun #4463 üzenetére
Na meg a 30-as széria piaci árának sem kellett volna annyinak lennie, amennyi volt.
Bányászatra alkalmas kártyák árai elszálltak, kiadták az LHR-eseket, meg sem közelítette az MSRP árakat, helyette inkább húzott a non LHR-hez, mert "a gémerekért vagyunk".
És ahelyett, hogy az NV több FE modellt tett volna elérhetővé MSRP áron, mit csinált? Továbbra is tartotta a készlethiányt, valamint modelltől függően árat emeltek.(Legalábbis EU-ban,esetlegesen az USD-EUR árfolyam miatt)
És mint korábban írtam, az is vicc, hogy hogy most az árfolyam javulása ellenére sem csökkentettek az áron, hanem a korábbi listázott áron árulják a kártyáikat... + [link]#4464Jacek FPS-t kell figyelembe venni, nem a pontot Az elég manipulatív tud lenni
Egyébként ahogy olvastam eléggé ajánlott a 32GB rendszermemória ezek mellé a kártyák mellé, lehet, hogy az is befolyásolta a mérést, hogy nekem csak 16GB van. De lehet, hogy f*szság.[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz zebra_hun #4764 üzenetére
És mi van azzal aki egyáltalán nem használ fülest? Viccet félretéve, Gainward tényleg nem ciripel. Hihetetlen, hogy felborult a látszólagos "rend", nem? Asus-ok, MSI-k ciripelnek, a "szutyoknak" gondolt GW meg nem. Na ezt a pofára esést!
#4766: jajaja. Majdnem. Fáj, ugye? Xar lehet. Pedig ez van gyerekek.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
nutella1
őstag
válasz zebra_hun #4771 üzenetére
7080 SLI-m, 7080 ti SLI-m GW-k voltak, azok is stimmeltek. Utána kizárólag ASUS Rog-ot vettem, de egyedül ennél a szériánál be kellett látnom, nem szabad, hogy csak a fess sznobizmus diadalmaskodjon rajtam. Esetleg ha kijönne Asus-ból egy cincogás mentes Rog White v2, de az már megint masszív sznobizmus lenne.
#4774: Reméltem is. Örvendek.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Laraxior
titán
válasz zebra_hun #9467 üzenetére
Miért sok? 1.42V-on tök átlagos
(akkor ezért a limietk tömkelege, ezt már nem is néztem)"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz zebra_hun #9470 üzenetére
Kipróbáltam e-core nélkül is a CPU-t. Sottrben ugyanazt hozta, mint az összes maggal, csak 10°C-al, és 50W-al kevesebből. Memória olvasás is ugyanaz maradt.
Persze a többszálas bencheknél a CPU kevesebb pontot kapott, de a GPU score mindenhol ugyanaz.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
válasz zebra_hun #11009 üzenetére
az 1% és 0,1% FPS a lőtéri kutyát se érdekli, neked most ez lett a rögeszméd, hogy olyanokat mérsz amit csak erre kifejlesztett programok mutatnak ki, hogy 0,001 másodpercre le esik 150 ről 80.ra az FPS amit te játék alat soha észre nem vennél, de eről már korábban volt egy eszmecserénk sz.tem!
ha folyamatosan, folyékonyan fut egy játék akkor ki nem sz@rja le hogy egy ezred másodpercre le esett 80ra az FPS!
egyébként se ez volt a demonstráció lényege most.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz zebra_hun #11015 üzenetére
igen! ez teljes mértékben így van!
csak engem(és sz.tem másokat sem) addig nem érdekel amég nincs érezhető hatása a játékra, amíg csak a programokkal tudod kimutatni hogy ott le esett 0,05sec re az FPS addig nem érdekel senkit, ha meg érezhető hatása van akkor úgyis észreveszed és elkezded keresni az okát!
szóval nem kell ezt ennyire túl tolni hogy már túlzásokba esel.
-
-
Laraxior
titán
válasz zebra_hun #12228 üzenetére
Ez lesz a jó, köszi
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
félisten
válasz zebra_hun #13802 üzenetére
Persze, régi a 3dmark, rossz is, de illene az ilyeneket normálisan futtatni.
Azért mert régi, nem jelenti azt, hogy kukára ítéljük.Vs.
Nem fogunk sok százmilliós gépeket cserélni, mert a w10, vagy w11 alatt nem fut a hozzá tartozó Simatic. Azt sem értem, hogy miért nincs nativ soros port manapság. USB-s szemét nem mindig jó.
Az egyik egy online célokra (is) használt rendszer, a másik meg egy ipari szintű rendszer.
Nem egy kategória. Az első esetén én nem bánom, hogy fejlődünk, és nem Win95-ön meg 98-on szüttyögünk ma is. Azért a Win95 -> Win98 -> (Win2000) -> WinXP -> Vista -> Win7 -> (ok, Win8-at felejtsük ) -> Win10 váltás valóban minőségi változásokat hozott, pozitív irányba.Ahogy a régi 3DMark már nem releváns, mert nem 5-6-7 éves játékokkal játszik a többség, hanem maiakkal... Persze, hogy nem törődnek vele, jó hogy nem a 3DMark99-el szórakozunk 2023-ban...
Privát vélemény, de második felét pedig két oldalról is meg lehet közelíteni:
1.: A Siemens mégis azt szeretné, hogy cseréld csak le frissebbre a rendszeredet.
2.: Ott lett elszúrva, hogy a Siemens Windows alapú OS mellett döntött. Linux alapon esélyesen jobban lehetne stabil hátteret biztosítani, csak hát a Windows alatt könnyebb (volt) az élet...A natív soros port mókás téma, nálunk USB-s eszközök lógnak virtuális soros portokon, mert így lett a felette dolgozó réteg kialakítva. Én szabadulnék a soros porttól inkább...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
félisten
válasz zebra_hun #13812 üzenetére
Félre értés ne essék, én is egy-két évente beretrózom magam, és visszanézem a régi nagy Amiga demókat.... De ez egy másik téma...
[Steel Nomad a neve az új 3DMark benchmark-nak] , de még nem jelent meg, csak belengették, hogy ez lesz az új etalon, mindenki töltse fel a folyékony nitrogénjét...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
SoulReaver
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest