Hirdetés
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz trufa12 #15815 üzenetére
1465 az a base clock ugye? Mert akkor az látszólag 1600fölé boostol (1621)...ha 1500 base meglenne az boost 1656MHz...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz trufa12 #15848 üzenetére
Hol látod a boost órajelet?Illetve hogyan nézed meg?Azért érdekel mert ott valami gáz van ha csak 50MHzet boostol...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz trufa12 #15852 üzenetére
Megtennéd,hogy elindítasz egy heaven/valley benchet ablakban és ránézel GPU-Zvel,a sensor fülre kattints át.... és ott klikkelj az órajelre amíg maxot nem mutat. Én ezt a GPU-tweaket nem nagyon szeretem,nem egy jó program.. nem csodálkoznék ha a GPU-Z egészen más értékeket mutatna.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz trufa12 #15854 üzenetére
Az ott egy Gpu-Z,de mindjárt megmutatom mire gondolok,és rögtön megérted.
Itt is van...
A GPU-Z szerint az én VGA-m 1416MHz-re boostol.... az Asus GPU-tweak is ezt mondaná... közben ahogy látod a GPU-Z sensor fülön,ez bizony 1580MHz,és bizony MSI Afterburnerben én ennyit is adtam neki.
99% biztos vagyok benne az a G1 nálad 1500+on megy... és mennie is kell.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz trufa12 #15856 üzenetére
A szenzor fület nézd meg ahogy én is. az a real time clock,nem az adatlap.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz trufa12 #15861 üzenetére
Akkor bizony annyit megy... mondtam,hogy az kizárt hogy nem megy a G1-ed 1500+on.
Amúgy gratula,nem sok 970 megy 1600at...
(#15864) odorgg
Ez gonosz volt..
(#15862) G4ula84
Shanghai az egyetlen egy map ami cpu limites,de 4,5GHz elég neki... olyan mint karkand volt a bf3ban.(#15858) qad
Mennyin ment a vga?Amugy a G. score rendben van.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz trufa12 #15865 üzenetére
Szívesen!
(#15866) Szaby59
A Strix nem nagyon tolerálja ha jól melékszem... Ffodi-t kérdezd meg neki van strixe ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
-
blu79
addikt
válasz trufa12 #15889 üzenetére
- ezzel én is így vagyok , játékra vettem, és ha már itt tartunk akkor lenne is egy kis gondom, a Son of Rome játéknál , egyes pályákon az fps nagyon leesik, van olyan pálya ahol 70-84 Fps is van meg van olyan pálya ahol 40 körülre is leesik az fps meg 50 körülire és ilyenkor olyan furcsa a játék, nem sima egyáltalán, minden maxon supersampling ki van kapcsolva, monitorozva azt vettem észre, hogy a gpu kihasználtság csak ritkán 98% , mert általában 25-30-55-60-75 meg stb a kihasználtság, másnál is van ilyen gond gtx 970-el ?
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
MPowerPH
félisten
válasz trufa12 #15887 üzenetére
Nem, a VGA-kat. Beallitasok a programban olyanok, ahogy le lett irva. Nezek egyet OC-val is.
Viszont a min. FPS SLI-vel bugos lehet. Egyes korok elott, kozvetlen miutan valt a kamera, hirtelen megakad.(a kep olyankor meg csak ki sem vilagosodik rendesen)
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
proci985
MODERÁTOR
válasz trufa12 #16052 üzenetére
engedelyezz nemi virtualis memoriat es probald ugy.
a 970 DX alatt ha az utolso 0.5GBhez er, akkor ugy nez ki elkezdi a virtualis memoriat hasznalni. ez lehet indok.
egyebkent hatterben afterburner, a mem - vram hasznalatod mindenkepp logold, abbol ki kene derulnie.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
eldarin
tag
válasz trufa12 #16081 üzenetére
Én is játszom az Inqusitionnel és nálam simán megy 80-90 fps-el, úgyhogy én bekapcsoltam a v-syncet és még nem láttam reccenést rajta egyszer sem.
Minden beállítás maxon van és 2X élsimítás is van rátolva egy G1 970-el.
Mondjuk nem tudom te mekkora felbontáson játszod, én FHD-ban tolom.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz trufa12 #16151 üzenetére
Mint írtam is vannak olyan katasztrofálisan optimalizált Játékok amikhez a nasa gépe sem lenne elég. Ezt el kell fogadni és kicsit lejjebb venni a grafikabol ez van. Nálam ez sima ügy 😉 szóval jó kis kari ez a 970 és egy darabig az is marad 😊
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Cooley18
aktív tag
válasz trufa12 #16630 üzenetére
? Ha egyszer egy panel FHD felbontású, az fizikálisan annyi képpontot tud megjeleníteni, nem többet. Ha van 3 almád, nem tudsz belőle 4 egész kisebbet csinálni... Ha a DSR-re gondolsz, az csak annyi képponttal számoltat a kártyával, majd leskálázza a monitor felbontására.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz trufa12 #16646 üzenetére
Személyesen vettem, vittem be és hoztam haza utána, szóval lehet anélkül is kivárják.
JoolsNOS
Nemtudom mit csinálhatsz azzal a táppal, mert én még sosem hallottam a 450es XFX hangját pedig csak egy olcsó házban van
Énis csend mániás lettem, így az összes venti 800-900-on forog fixen Biosból állítva.
Egyedül a vinyó hangoskodik már csak, de tervben van egy SSD...[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
válasz trufa12 #16668 üzenetére
De felkonvertálja a képet az adott felbontásra.
Az teljesen mindegy, hogy mit látsz, hiszen jelent esetben nem a monitor a befolyásoló tényező a teljesítménynél.
Itt a lényeg a FullHD megjelenítésre kérhetsz WQHD akár nagyobb leképezést is.
De ez minőségben kevésbé, teljesítményben pedig annál inkább befolyásolja a VGA.
Lásd én egyedül StarCraft2 ben használom a 4K.
CrySis3 még WQHD ban is necces, 4K egy kártyával meg felejtsd el.Próbálj ki egy új játékot FullHD felbontásra leképezni 4K.
Rájönnél egyből, hogy a monitoron látott változatlan pixel mennyiség hatására játszhatatlan lenne mégis a program.Míg egy megfelelő kijelzőnél, WQHD, 4K felbontásnál amit ténylegesen tud is a monitor pixelszámban is, brutális látványbeli különbségeket tapasztalnál.
Igazából én úgy értelmezem a DSR funkciót, hogy ha egyszer beruházok 4K-ra akkor feltudom mérni a számítógépem illetve GPU teljesítményét, hogy elég lesz-e oda.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
LackoMester
addikt
-
ÁdiBá
veterán
válasz trufa12 #16753 üzenetére
Nem lesz ilyen soha. Az uj Radeonoknak és az uj Geforce kártyáknak is lesz türőképességük.
Kijönnek a nagy vasak majd márciusban egy két hónap múlva jönrá olyan játék ami megmakkan az uj kártyákon is.En minden WQHD-ban jatszom. Nem mennék vissza FullHD-ra Nem beszélve hogy nem kell agyonhuzott msaa-sem.
ÁdiBá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest