Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
950-ből mely kártyák ajánlottak és melyik a legjobb? Ezt az EVGA-t néztem.
-
mcs
veterán
Keveslem a Fire Strike graphics score-odat. Kb. 500-600al kellene többnek lennie. Nincs véletlenül a driverben valami pluszba bekapcsolva, mint például anizotropikus szűrés?
szerk.: A gpu-z terhelve is x8 módot mutat, ha rámész a render tesztre? (kérdőjel)
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz rayoliviero #7602 üzenetére
A kinézett az jó.
Szerintem még ez ajánlott:
MSI GTX950 2GB DDR5 GTX 950 GAMING 2G ez nagyon csendes,és baromi jó a hűtése.ill,én ezt is ajánlom: ZOTAC ZT-90603-10M GTX950 2GB GDDR5 AMP! Nekem is Zotac-om van itt a 2év gari időn felül ha reggeled a zotac honlapján+5év gari van rá!
(#7604) mcs: Alkalmazás vezéreltre van rakva. Igen 8x-os sávszélen megy,mert a másik PCIe sínben van egy 1x-es wi-fi kártya. Sajnos máshogy nem fér el.
[ Szerkesztve ]
-
nandi17
tag
én MSI GTX 950 GAMING 2G tudom ajánlani , nekem is eszt mondták és bevált ,szinte semmi hangja sincs 60fok fölött sem de a asus strix is jó választás
-
4264adam
veterán
Ennyiért már GTX960 is van. 5 ezerrel drágábban 4GB-os kivitelben.
-
miresz
veterán
válasz rayoliviero #7607 üzenetére
De én 960-at vennék abból is 4Gb-osat BF4-re,főként ha multi.
[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
válasz rayoliviero #7610 üzenetére
Gigabyteból van 64 és 67 ezerért. Utóbbinak jobb a hűtése. (WindForce 2)
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz rayoliviero #7610 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
Elég nekem szerintem a 950, még ezt néztem, ez nagyon jó áron van: [link]
Emagnál csak 55 amúgy a 950 Msi Gaming és ingyenes szállítás. Csak nem tudom, hogy visszaküldeni mennyire macerás, ha baja lenne a kártyának.
4264adam: Plusz 5 FPS BF4-ben nem ér meg 13k pluszt, a 950 Gigához képest.
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz rayoliviero #7616 üzenetére
+1
Írtad, hogy néha BF4 "kisza25" is vissza váltott mert megspórolt 20 ezret. GTX950 tuningal GTX960 szintjén van, ha elég 2GB Vram én 950-et vennék.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz rayoliviero #7616 üzenetére
Hát én ezt a Gigát hanyagolnám! Se egy hőcső,csak egy sima alu tömb a hűtés. Ezáltal szerintem b@szott hangos is lehet. Én a helyedben maradnék az általad kinézett,vagy az MSI mellett.
Esetleg még ez,bár a Strix szériára mostanában elég sok a panasz,igaz nem ebben a kategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
-
miresz
veterán
válasz rayoliviero #7622 üzenetére
A 280-nál azért gyengébb lesz a 950. Minden szempontból az MSI,és az általad kinézett EVGA a a legjobb választás.
(#7621) mcs: Köszi! Hmm hát ez érdekes. Lehetséges,hogy a 128bit miatt ennyire kihat,hogy csak 8x-osan megy a foglalat?
(#7624) 4264adam: Hát pl. a Gainward sima alu bordás hangos,és 80C'+ ra melegszik. atért ez is tud melegedni rendesen,ha sz@r a hűtés rajt!
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz rayoliviero #7622 üzenetére
Nem lesz hangos a sima alu borda.
Urak ne felejtsük már el, hogy egy Maxvellről van szó és állandó maximális használatnál 100W-ot fogyaszt!
-
Hunork
veterán
Halihó! Készül egy cikkem, vagy blog, majd elválik, de természetesen én is mértem.
Nálam így néz ki:[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
nandi17
tag
ahogy elnézem nem sokkal marad el a gtx 960 4gb tól
-
mcs
veterán
Igen, 64 bites. Már csak azért is lenne fura, ha nálam továbbra is több lenne, mert a te kártyád magasabbra boostol. Az én gpu-m annyira fostalicska, hogy az 1500 mhzet se bírja hibázás nélkül hosszabb távon. Kb 1485-1490 a stabil max, és akkor a hülye 65 foktól való visszaboostnak hála a feszt is visszaveszi 3 századdal.
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Shadowplayban át lehet állítani a gombokat, hogy mivel mit csináljon? (pl ne alt+f9 legyen a felvétel indítása, leállítása).
Illetve az mitől van, hogy maga a Geforce experience eléggé lassú. Minden más programban azonnal történik minden, csak ez az egy program elég lomha.#KeepFightingMichael
-
LógaGéza
veterán
Ha jól látom volt a MSI GTX 960 GAMING LE 100ME, ami még zöld volt, de hát ez már nem kapható... Na mindegy, akkor Titant kell vennie, nincs mese
Köszönöm
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
-
MrDerekas
addikt
Nem hangos. Hiába csak alu borda a WF2 hűtés rajta, abszolút rendben van. 5 napja tekerem, csavarom, tesztelem, játszok vele és a légáramlás hangja a legnagyobb hang ami jön belőle. Nem komoly házam van, pár ventivel és abban 62-63 fokon tartja magát 1600-1700 (maximum) fordulat mellet szinte semmi hanggal. Ha a hangszigetelt szekrényben van a pc ház, akkor 78 fokon megy 2180-as fordulat környékén (Ilyenkor ugye pang a szekrényben a forró levegő) és itt is inkább a a levegő suhogása hallatszik a ház ventiktől. Részemről ajánlott vétel. (Nyilván egy MSI Gaming csendesebb, de mikor 5+ ezer a különbség akkor elgondolkodtató szempont lehet. Főleg hogy én 9 ezerrel drágábban találtam a gaming kiadást a WF2-höz képest, ami meg már a 960 ára...)
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
aginor
veterán
Akkor hogyan tudjuk majd igazolni, pl eladásnál, hogy mennyi a kiterjesztett garanciaidő?
Látom elindult a kié nagyobb méricskélés, beszállnék én is, már csak azért is, hogy legyen legalább egy AMD-s eredmény.
kártya alapon:
kártya 1380/2000Mhz, boost2 1470 körül van. Ugyanakkor ez meg is válaszolja, hogy van-e értelme tuningolni a magas boost órajelű példányokat:
[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
3800+
őstag
Üdv!
Gigabyte GA-MA770-UD3 rev2.0 lapba a Gigabyte GTX950-OC WF2 VGA-t bele tudom rakni? A PCI-E 3.0 miatt kérdem.
Köszi előre is!
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest