Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
Hát semmi különbség a 2.0 vagy a 3.0 PCI-E között!
Itt a 2.0-val
Itt pedig a 3.0-val.® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz Dreamie #6271 üzenetére
Ilyen Palitot tudok is venni!
Ramirisben van , csak annyiba kerül , mint egy Ti (187'000Ft)® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
Én már csak annyit mondok AMD-ra , hiszem ha látom ! Természetesen a bugás mentes driverekkel érvényes szerintem! Én már nem hiszek az AMD-nek semmit el! Mindég jönnek a nagy dumával , utána meg a nagy semmi! Szerintem ez a nagy Titan gyilkos 290X is elég nagy ......
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz BlessedElroy #6410 üzenetére
Majd ha megjön a vízblockom , akkor még megrángatom kicsit! Most megyek játszom egy keveset!
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz Motion_Blur #6623 üzenetére
Én azt vettem észre , hogy egy pont után ha emelem egyre rosszabb eredményeket hoz!
Nekem nem bírja a 220-at.
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz Motion_Blur #6623 üzenetére
Nekem pl. 76/154 FPS-t hozott +195 , +450-el.
Tehát majdnem ugyan azt mint neked a +220/300-al.Tirexi!
Igen valami ilyesmit vettem észre! Akkor majd folytatjuk a vízblockal , ha végre valahára EK hajlandó lesz gyártani belőle eleget![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz hszilard666 #6627 üzenetére
Szerintem igen!
Mivel vizezve lesz akkor még gondolom fog tudni pár +MHz-t.® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz BlessedElroy #6730 üzenetére
Igen elég nagy a különbség már alapból! Viszont szerintem nem olyan drága , ha azt nézed , hogy 150-200 egy jó VGA és azt lehet egy éven belül cserélheted ki , de a monitor 3 év múlva is ugyan olyan jó lesz !
Olyan mint egy jó táp! Egyszer veszel egy jót és arra lehet építeni bármilyen hardvert!
Hogyha 1 VGA akkor szerintem a Ti , ha pedig 2 db VGA akkor bőven jó a sima 780-as , mert párban nagyon ütősek és azért nagy az árkülönbség 2 db Ti és 2 db 780 között![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz BlessedElroy #6732 üzenetére
Én szemüveges vagyok pár hónapja! Sokat változott a világ körülöttem!
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz h.adam.92 #6736 üzenetére
De Full HD és 2560×1XXX nél már a Texturák is élesebbek, sokkal jobb,szebb képet ad, mint egy hagyományos monitor, és TV.
norb55-öt idézve! Mivel nagyobb a felbontás több a pixel így élesebbe is és nem csak a panell tehet róla , mert 27" 30"-re kiterjeszted a fullHD-t akkor lehet akár milyen paneled , attól nem lesz éles mert széthúsztad nagyobb kijelzőre ugyan azt a mennyiségű pixelszámot!
Legalábbis szerintem , de én is tévedhetek!
Azon már a Ti sem segít!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz h.adam.92 #6738 üzenetére
Ha növeled a felbontást és vele együtt a monitor méretét, akkor nem lesz élesebb a kép !
De mivel növelem a colt így marad élesebb mintha nem növelnéd a felbontást csak a képernyő méretét!
Viszont szerintem sokkal részletesebb ezen a felbontáson minden , mint a 24" fullHD-ban.
Van aki isteníti , de nekem nem jött be! EZ pl. Hiába 27" es és hiába 120 hz!norb55!
Tele van a PH besúgókkal és jelentik!
Elhiheted , hogy mindjárt mi is fel leszünk nyomva![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
Gilthanas!
Ezekkel az a bajom , hogy minden meleg levegő a házban marad és + ventik kellene elszállítani onnan és + venti bejuttatni a friss hűvös levegőt és lassan ott tart az ember , hogy fel száll a gépház!
A REF legalább kitólja a házból és még így is bemelegszik! Bár nekem tök mindegy , mert levizezem és nem nagyon tartok egyetlen ventit sem a házban! Csak itt van 4 db venti!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz Gilthanas #6753 üzenetére
Ighen jobb a hűtése , de csak abban az esetben , ha tudod biztosítani a friss levegőt és nem áll meg a házadban , mert azonnal felfűti a belső légteret 50 fokra. Akkor viszont már megszűnt az előnyer szerintem.
Az a komoly kis hűtés tolja minden fele a meleget és ezért is lehet jó , de rossz is!
Kérdezd meg a Tirexi-t miért cserélt házat is a VGA-k-al. Mert ki kell vinni a házból a meleget és erre nagyon kevés ház alkalmas hatásosan![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz Gilthanas #6757 üzenetére
Itt a lényeg az amit a HAf-X esetében látsz és a corsair Carbide Series® Air 540 .
Nagy felületen és teljesen át tud szellőzni a ház valamelyik irányban!
Ezekbe jöhet nyugodtan a szuper hűtésű 780 Ti OC!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
Hogy értem el? Csak piszkálgattam , de szerintem nagyon sokat fog a vízhűtés még jelenteni!
Látványosan emelkedett az FPS játék alatt!
Szerintem hatalmas ez az NV akár ki is mit mond az AMD-re!
Tudjátok a Titan gyilkos 290X-re gondoltam főleg!
Többet az életben nem hiszek semmit el amit az AMD kampányol!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
Én még mindég játszom a Settlersa 7-el. 3 éves játék és majdnem sírtam mikor a 7990-es összecsinálta magát! 15 FPS-el akadozott!
NV-nél ilyent nem tapasztaltam még! 2560×1440-ben gyönyörűen megy még az a ..... BF4 is 70-90 FPS Ultrán!
A többi Gamet nem is említem! Ez kell nekem , hogy azzal játszak amivel akarok nyugodtan és ne azt lessen , hogy ki jött már a 76. BETA driver , mert hátha most jobb lesz! Ezt játsza az AMD évek óta a driverekkel és még mindég fent tud maradni! Nem is értem! Vagy mindenki COIN bányászik? Akkor megértem miért AMD.® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
Én csak egy sima Asus Ti-t vettem , mert vizezni akarom , de nagyon meg vagyok elégedve vele!
Gilthanas!
Ne zavarjon össze , mert az egy szétszedett VGA.
A Martixoknak is és a HD7990-eseknek is van ilyen hűtő keret.[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz Motion_Blur #6891 üzenetére
Elviszi , de azért én nem mondanám , hogy persze bőven elég , mert 2 db GPU oda fog verni rendesen és a radi okádni fogja a meleget! Nem kell fűtened a szobában! Szerintem olyan 60-65 fokig viszi le majd a GPU hőmérsékletet és pörgetni kell a ventit rendesen majd a radin! Arra vigyázz , hogy nagyon kevés házba megy be a 6cm vastag radi ventivel együtt! El ne számítsd magad! Szerintem a Corsair 800D -be is csak venti nélkül fér be! Bele fog ütközni a lapodba meg a Ram slotokba!
Viszont a 4.5 cm-es már nehezebben viszi majd el![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz Motion_Blur #6895 üzenetére
Azt hittem a páros az a GTX780-ra értetted , de így már értem , hogy a procival. Így már vígan el megy! Vedd meg nyugodtan a 4.5cm-est , mert azt eladni is egyszerűbb mindég! A 6cm-es az már ventivel 8.5cm lesz és az már sok lesz szerintem! A normál 4.5-el nem lesz gondod!
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
No megnéztem az Én volt 800D-et és igazad van , (de te tapasztalatból tudod) szűken befér , mert nekem a kisebbik volt bent és így van hely rendesen még!
Hiába régen volt mikor megjelent!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
Így jár az aki ismeretlen vizekre evezik! Gondoltam és Barom , hogy 1 éve kint a 7990-es majd minden OK lesz már driverileg! Sosem értettem azokat akik képesek meg venni és várni a csodát , hogy majd minden OK lesz a CF driverel! Azt hiszem egyenlőre NV mellett maradok! No mondjuk lássuk be , hogy amit a BF csinál az sem kutya! Lehet nekümk Szuper csúcs GTX 780Ti-nk! Most már fogalmam nincs mire állítsam be , ha az ultra az nem is Ultra!
® SimonYana ®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest