Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz SimonYana #6454 üzenetére
Én észrevettem az 5 és a 2ms közötti különbséget a Crysis első részében.
Akkor lehet kivenni amikor húzod az egeret és nézed a fáknak a lombját.
Ha villódzik (nem textúra) akkor sok a ms. A 2-n is látszik, de nem annyira amennyire az 5 volt.
A 120Hz-es 2ms-om moncsi megváltás volt a régi 60-hoz képest. -
westlake
félisten
válasz SimonYana #6457 üzenetére
Ezzel most nem tudom mit akartál mondani. Jelenleg nincs piacon a Classified-hoz hasonló custom nyákos kártya, így nincs vetélytársa sem. Az ASUS kártyádat meg drágán vetted a referencia kártyákhoz képest, mivel nettó 141.000 forint + ÁFA környékén Gigabyte és Palit "gyártmányúakat" is lehet kapni.
Play nice!
-
Tirexi
addikt
válasz SimonYana #6539 üzenetére
AB szerint mennyi volt a max GPU Mhz?
(#6533) h.adam.92:
Dehogynem lehet. Ha meg akarod sütni a géped többi alkatrészét is a bent keringő 95 fokos levegővel akkor simán.
Így is az volt a bajom, hogy a két VGA amikor 85 fokon megy akkor túl meleg a CPU tőle a gépházban, hát ha a 290X lenne CF-ben tuningolva... Bele sem merek gondolni. Oda a kis 540 Air is kevés lenne.(#6545) SimonYana:
Ehhez viszonyíthasz: [link]
Itt 1280Mhz volt a max.[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz SimonYana #6624 üzenetére
A maglassulási küszöb annyit tesz, hogy ha eléri ezt, akkor elkezdi visszavenni a GPU sebességét, hogy kevésbé melegedjen. (idézet egy másik fórumról)
Mondjuk ez nem teljesen reális, de a lényeg benne van. Nem veszi vissza a Mhz-et a VGA a teszt közben véletlenül?
Tedd 100%-ra a venti sebességet. Nekem alap venti és max venti között kb 5 FPS volt a különbség a Valley-ben. -
-
tag
-
tag
-
h.adam.92
őstag
válasz SimonYana #6737 üzenetére
Ha növeled a felbontást és vele együtt a monitor méretét, akkor nem lesz élesebb a kép
De az U2711, U3011-eknek alapból nagyobb a pixel sűrűségük, mint a kisebb társaknak, így ezeknek ez az egyik előnye.
Remélem nem beszélünk el egymás mellett(micsoda off megy már megint proci985 biztos fogja a fejét )
-
Gilthanas
aktív tag
válasz SimonYana #6750 üzenetére
Ezt en is ertem de elvileg huvosebben tartja a kartyat es halkabb nem? Ez Lenne legalabb is a lenyeg es mindenhol az jon ki hogy ezek a custom kartyak nem olyan rosszak legalabb is en biznek benne tehat csak nem viccbol gyartjak ezeket
Nekem sajnos a viz nem opcio mert eszmeletlen modon nem ertek hozza es most nincs erom felturbozni magam a temabol, illetoleg nem vagyok nagy tuningos csak modjaval a vizezes majd persze eljon nekem is de meg sokat kell errol tajekozodnom (olvasni hulye kerdeseket feltenni).
[ Szerkesztve ]
Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.
-
ÁdiBá
veterán
válasz SimonYana #6785 üzenetére
Én is csak helyeselni tudok.
Semmi problémám nincs az AMD-vel mint gyártó. Most nvidiát nyúzok, mindenki elég butának állította be a GK110-et, de most így hogy ezt használom egész jó véleményem vannak róla.
Rosszat nem igazán tudnék most még felsorolni a 780Ti kártyáról...Brutális teljesítmény nyújt gond nélkül, és nem válogatott programokban, hogy hol jó hol nem.
Ez nem igaz.
Mindenhol hozza amit az ember elvár tőle, ez ami nagyon tetszik.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
cyberkind
félisten
válasz SimonYana #6787 üzenetére
Nálam kb. ugyanez volt, csak a játék amivel játszani szerettem volna az 1993-as Doom volt, szomorúan vettem észre hogy nem elég az fps, még a kép is valamilyen zöld színű volt, kegyetlen jó hogy a legjobb játékkal nem tudok játszani.
Aztán jött az 580, én már egész jó áron jutottam hozzá újonnan, bedobtam a gépbe és láss csodát, minden olyan stabilan és szépen futott mint soha az életben, na ekkor jöttem rá hogy Amd mentes mókát kell játszanom, csak sajnos a túl jó áraikkal csábítanak néha-néha.
Utolsó mondatra -
Motion_Blur
félisten
válasz SimonYana #6894 üzenetére
Csak 1 GPU-t kell elvinnie proci meg kevés feszt kér (4,4GHz@1.25V), még H100i-vel se megy 55 fok fölé.
EK oldalán írják hogy a 800D kompatibilis a 60-as radival, mondjuk azt nem részletezik hogy a ventikkel mi a helyzet. Majd lemérem
Keldor papa:
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
keIdor
titán
válasz SimonYana #6894 üzenetére
Befér a 60mm széles radiátor a 800D-be ventikkel, a gépem a bizonyíték.
Push-Pull-ba is beférne.
Nálam két darab GTX-780-at és egy 3770K-t elvisz egy 360-as és egy 140-es, 60mm széles radiátor.
GPU max temps: 44-46°C, CPU 60°C, de ott a CPU nem tudja leadni a hőt már a kis felület miatt.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ÁdiBá
veterán
válasz SimonYana #7116 üzenetére
Én pont ez miatt nem vásároltam meg még a játékot.
Mindenhol csak panaszkodnak rá hogy teli van hibával, és most az utóbbi időben is egyre több a gond vele.
Egyenlőre még várok vele.Remélem azért egy GTX780Ti - vel kompromisszumok nélkül lehet vele játszani.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
-
Tirexi
addikt
-
WaterWawe
őstag
válasz SimonYana #7923 üzenetére
Ha elfogadsz egy jó tanácsot tőlem, 2db 780 levizezve a legjobb választás. Én egy Dell U2713H monitoron 1440P-ben semmi gyengeségét nem érzem, sőt általában 90-140FPS között mozog BF4 közben úgy hogy még egy kis resolution scale-t is tettem rá 2xMSAA mellett.
Persze, kicsit drágább mint a 290, de ez tuti jó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest