Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz helkis #16700 üzenetére
Nem hittük sosem felső kategóriának a GK104-et, mert mindenki tudta, hogy van GK110, ott volt a Quadro és Tesla kártyákban, csak mindenki (Abu is) azt mondta sosem fog kijönni asztali vonalra GeForce kártya belőle, de tévedtek.
Továbbá árulkodó jel volt a GPU számozása, és a kártya felépítése.iszilard: Jelen állás szerint teljesen feloldott GM204-es lesz a GTX-880, így ha lesz is Ti, akkor vagy más mag, vagy magasabb órajelen fog járni, de szerintem GM210-ből lesz csak Ti, 980Ti. Egyébként meg teljesen mindegy, hogy hogyan hívják, hogy ott van-e egy Ti jelölés.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
helkis
veterán
jó ok, de teljesítmény alapján azt lehetett gondolni.. csak azért írtam hogy ne gerjedjen rá sok ember a 880-ra, még ha gyorsabb is lesz a mostani csúcsnál, aki most itt van, nem középkateget akar magánál tudni..
+pont úgy volt ahogy Keldor írja, Abu beszívatott mindenkit..egyetlen egy helyzetben van esélye a 880-nak, ha olcsóbb lesz mint a 780 ti, de szvsz ez nem így lesz első körben..
h1mpi - 1.2v az alapfesze?
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
HSM
félisten
válasz helkis #16703 üzenetére
Hát egy darabig pedig lehet a 880 lesz a felsőkategória. Azért benne van a pakliban, hogy sok helyen hozza vagy el is verje a 780-akat, ugyanakkor a szűk memória miatt korántsem biztos, hogy benne lesz az a "nyers erő". Majd meglátjuk.
(#16704) h1mpi: Én egy ilyennel szoktam: [link]. Sajnos nincs bennük szenzor.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz hszilard666 #16706 üzenetére
Hwinfo64-ben.
(#16705) HSM: Ez a VGA megbontása nélkül gondolom nem lehetséges?!
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
keIdor
titán
Ennek is megvan a története. Hiszen régen az előző generáció csúcskategóriáját mindig hozta az aktuális generáció középkategóriája, idővel, jobb driverekkel le is hagyta azt. Példák:
6800GT egy szinten volt a 7600GT-vel.
7900GTX < 8600GT
8800GTX < GTX-260
GTX280/285 < GTX-460/560
GTX-580 < GTX670/680Annyi történt, hogy a 004-es végződésű, eddig mindig középkategóriás GPU-kat most a GTX-670/680 óta bedobják felső kategóriának "álcázva", ezzel elérve azt, hogy gyakrabban cseréljünk. A régi rendszer szerint GTX-660 néven kellett volna jönnie a GK104-nek, a GK110-nek meg 680 néven, de variáltak a zöldek.
Persze ez a stratégia lehet a GTX-480 miatt lett, hiszen az gyengén sikerült, a legelső Fermi revíziókat tették a kártyára. Most kitapasztalják az aktuális csíkszélességet a kisebb GPU-kon és úgy haladnak a nagyobbak felé, ezzel elkerülve a GTX-480 féle incidenseket. Végül is makes sense.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
HSM
félisten
Ha megbontod a VGA-t, akkor nem tudod működés közben mérni. Ha szerencséd van, rálátni valamelyik szélső modulra, illetve a hátlapon lehet a PCB hőfokának méréséből elég jól kövekeztetni a hőfokukra. Mondjuk ott meg a backplate tudja megbosszulni magát, ha van, mert az kitaakrja, nem lát át rajta a kütyü csak a nagyobb kivágásokon....
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz keIdor #16701 üzenetére
pontosítsunk: azt, hogy soha nem fog kijönni, csak igen kevesen mondták. az nVidia azt nyilatkozta, hogy akkor lesz GK110 alapú consumer kártya, ha valamilyen AMD-s lépés indokolttá teszi.
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
TTomax
félisten
Pontosan ugyanaz lesz mint amikor a GTX580ra kijött a 680,a ph teszt szerint dicséretes,hogy 30%al gyorsabb volt,én csak a fejem csóváltam.Most szerintem még annyi sem lesz mert marad azonos csikszéleségen,marha jól lehet majd őket húzni,és relatív "buta" lesz a ficsörök terén,egyébként meg ez lesz a 680 utódja nem pedig a 780-é
(#16714) gbors
Mondjuk bennem is megmaradt ez a sztori,hogy azt mondta.[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
780DCIIOC-ra lehet vizesblokkot rakni,vagy nincs rá? -
kasa85
őstag
válasz Devid_81 #16680 üzenetére
A kártyával semmi gond.Adok rá három nap csere garanciát!
Milyen elő élet Ti is módolt bioszt tettetek fel nem egy tuningos jószág de mint olvastad stabil.Ugyan azok a gondjaim mint nektek a kártya nem lett szét szedve van rajta 3 év garancia,és ami fontos a gyári biosza van rajta.Mert kérdeztem nem azt jelenti fos a kártya épp ellentkezőleg!Nyugodtan olvassák el a kártya hibátlan semmi baja csak ki teszteltem.Ne mondjátok már valahol el kell kezdeni tanulni mokolni a kártyát.Ti is ezt csináljátok szóval oda vissza igaz az jobb aki mokolja emeli a feszt szarrá,hogy menjen plusz FPS el szerintem nem mindent gyárin használtam szóval nem értem miért rontasz bele a kártyám elő életébe.Mint mondtam eladom nem tetszik vissza vásárlom ennyi vagy ott a garancia gyári garanciája van vissza lehet vinni hülye nem vagyok szóval egy kicsit alá becsültél !Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
Devid_81
félisten
válasz TTomax #16692 üzenetére
Lehet, hogy nem lesz, viszont az nagy hiba lenne.
Ambar semmi kezzel foghato eredmeny nincs meg, de tobbnyire mindenki olyan teljesitmennyel varja a 880-at mint egy 780 ti.
Avagy akkor meg nagyon sok ertelme nem lenne cserelni sokunknak, meg a 780-as tulajoknak sem igazan.
Ambar tudom az ujdonsag varazsa majd sokakat elcsabit....
-
h1mpi
félisten
válasz #Morcosmedve #16723 üzenetére
Lesz az is, de sajnos elég sok dolgom van. Közben takarítok A játékhoz nyugalom kell.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Szeretnék egy nzxt kraken g10 est és egy x40 est felfogatni a vgamra. Az lenne a kérdésem hogy kell vennem plusz sünit, hogy nem melegedjen túl semmi? azt az 1 ici pici ventit kevésnek találom. Ha kell vennem sünit, akkor milyet és hol vegyek? és ha már megvan, akkor hova kell felragasztanom őket? Mivel ragasszam fel őket?
A választ köszönöm!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
Kovy:
Nme írja, közben egy fórumon megtalálltam hogy nincs külön rá szenzor[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz hszilard666 #16729 üzenetére
GPU-Z?
De ne szerkeszd már ki!!4!!!!4!négy
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
hszilard666
veterán
válasz Bjørgersson #16730 üzenetére
Kiszedtem, mert nem volt aktuális
más:
Ha a vgan túlmelegszik a vrm akkor a vga lekapcsolja magát, igaz?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
h1mpi
félisten
válasz hszilard666 #16731 üzenetére
Elvileg igen a Phantom 780-am tönkre ment
-
h1mpi
félisten
válasz hszilard666 #16733 üzenetére
Mindenképp hűtsd a vrm-et egy külön ventivel. Ha csak teszt erejéig kell, megteszi bármilyen, akár ipari is.
-
bombibmw
veterán
válasz hszilard666 #16735 üzenetére
Mi történt az mITX-es álmokkal?
-
bombibmw
veterán
válasz hszilard666 #16737 üzenetére
Vegyél 750D-t!
Nálam még ezeken a forró napokon sem volt melegebb 68 foknál a gtx780 BF4 ultrán,multiban.
Meg úgy általában minden hűvös benne. -
kasa85
őstag
Sziasztok egy szakmai kérdésem lenne.
Az Nvidia szoftveren belül a Asztali színbeállítások megadása fülön belül vannak a vezérlő egységek amelyek a színért felelős.A Digital vibrance beállítást 50% alapon fel raktam 70%ra.Működik látszik a színváltozás.Újra indítom a gépen megint a 50% os fakó színteltség van.A Nvidia Vezérlőpultban persze ott a 70%,de semmi fel tolom71%ra megint változás míg újra nem indítom.Valakinek valami ötlet mit tegyek?Köszönöm előre is a válaszokat.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
#Morcosmedve
veterán
Nem a totyik témája, de a Win7-es kollégáknak ajánlom figyelmébe:
© asszongya'hogy
-
kasa85
őstag
Összes szoftvert ki próbáltam mindegyikkel ez van.Tévém van LCD Led 100cm feletti LG 3D írom a tipusát.
Modell Típusa :42LA641S-ZC(#16742) hpeter10
Szia
Régen Radeont használta a 6950CF,és a régebbi csúcsokat.Melegebbek voltak,és élénkebbek a színek.Ezt még a PS3 Xbox 360 nál is észre veszem PS nél Nvidia van fakó az egész Xboxba Ati van sokkal színesebb teltebb a szín.Valaki itt azt mondta a Digital Vibrance tóljam fel jó nem 70%ra,hanem 65re azon volt.Vagy 60 on.Sokkal szebbek a színek így emiatt kell kicsit unalmas,hogy minden újra indításnál be kell mennem a menübe,és állítani rajta.A másik az normális,ha a Youtube megy a hátérben ott hagyom a gépet szól a zene ki kapcsol a hang,és a képernyő pihenő üzemmódba áll.A Vezérlőpultban most maximumra tettem a Energia takarékosságot.Időnként olyat is csinál,hogy egy másodpercre nem ad hangot a Youtube zene,de filmeknél nincs ez.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
TTomax
félisten
válasz kasa85 #16744 üzenetére
Ha HDMI-t használsz akkor mindenképpen futtasd ezt le [link]. Indítsd újra a géped és már látod is amit eddig nem...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
B@dsector
aktív tag
Némi info felröppent a Titan II megjelenéséről.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest