Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz TTomax #19436 üzenetére
Azt még nem. Meg fogom nézni bár van egy olyan érzésem hogy egy teljes rendszer reinstall kéne. A hiba elég furcsán néz ki.
Miután visszaraktam a gyári biost és feltettem a 195.62-t azután kb egy hónapig ment gond nélkül. Aztán újra elkezdte ezt csinálni.
Így szokott kinézni:
Tolom a GTA4 multit már vagy kb fél órája, órajelek, hőmérséklet, venti bőven optimális és egyszercsak elmegy a kép pár másodpercre (látszólag úgy mintha a driver állna le) és amikor visszajön már csak 400/800/600-on megy a kártya. Ilyenkor kénytelen vagyok kilépni a játékból és utánna bármilyen alkalmazást, stressz tesztet indíthatok nem vált fel 400/800/600-ról. Következő lépés ezután egy újraindítás és utánna már működik rendesen.
Az érdekessége ennek a jelenségnek az, hogy teljesen rendszertelenűl jön/nemjön elő. Van hogy egész éjszakán át tudok multizni gond nélkül. Valami köze biztos van a driverhez is de soha nem csinált ilyet addig míg bele nem nyultam a kártya biosába.
Azóta meg már visszaraktam a kártyáról lementett eredeti, érintetlen biost is de ez a jelenség még mindíg megvan, igaz ritkult.Why don't you knock it off with them negative waves!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest