- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koczka1002
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5160 üzenetére
Nem azzal volt baj hogy nem értek hozzá, hanem hogy nem én személyesen szereztem be és ezt hozták nekem amíg az asztali gépem kész nem lesz.Csak gondoltam ha lehetne cserélni benne akkor megoldanám ezt és megoldanám hogy megtarthassam
de köszönöm a segítséget azért
-
koczka1002
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5158 üzenetére
http://kepfeltoltes.hu/view/111113/kartya_www.kepfeltoltes.hu_.png
pontosan a képen
-
koczka1002
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy Fujitsu Esprimo Mobile v6536 laptopom.Amibe a proci meg a ram még jó is lenne de a vga az kegyetlen sz..r és egyszerűen játékra egyáltalán nem lehet használni...mondok egy példát : biztos van aki ismeri a Sacred nevű játékot ami a dioablo 1 nél csak egy kicsit jobb grafikával bír és hát szaggat rajta...amivel szerintem mindent elmondtam...valahogy megoldható ebbe egy vga csere?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest