Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
Zscca
tag
válasz orbano #33964 üzenetére
semmiben ez bonyolultabb vagyis nem az,de én érzékeny vagyok lelkileg soxor mondjuk ha ő lett volna lehet hogy elkezdtem volna könnyezni és nagyon fájt volna hogy már nem ölelhetem meg nem csókolhatom meg nem szerethetem már lehet hogy sírtam is volna kicsit
én ilyen vagyok
nehezen heverek ki bármit
most mit csináljak? szerintetek engem nem zavar hogy fiatal éveimet erre vesztegetem el? arra hogy sírjak valaki után? úgy érzem többé nem tudnék mást szeretni úgy érzem mástól már nem kaphatom meg ami tőle ha kis időre is de megkaptam
úgy érzem mással soha nem lesz olyan mint vele volt
utóbbi így is van,deaz elsőt szerintem mindenki nehezen éli túl nekem nem ő volt az első az első még 19 éves koromban volt utána szenvedtem vagy 3 évet
úgy éreztem ő volt az igazi és elhagyott engem
tudjátok az a legrosszabb hogyha nagyon elrontok valamit akkor ez a büntetés hogy elhagynak tudom hogy mindenkinél lehet ez,de van olyan hogy aztán megint összejön valami és újra együtt lesz két ember
én nemtudom ragaszkódos típus vagyok ez nagyon szar és mellé még túl érzékeny is
de ezek lelki dogok nem tehetek róluk
úgy érzem
szóval ha őt láttam volna baromira fájt volna hogy vége lett meg az is hogy nagy fájdalmat okoztam neki lelkileg azért mert elhagyott és akkor abban a percben utáltam mindennél jobban
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Android játékok topikja
- Microsoft Excel topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest