Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz Scholes9 #7502 üzenetére
Mondjuk a BotW távolról sem az az etalon játék (tegnap fejeztem be), mint amit hirdettek róla. Félre ne értsd, nem egy rossz játék, de egy erős 8/10-nél többet nem igazán adnék érte összehasonlítva pl. egy Skyrim minőségével / mélységével.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Kvelstadt
veterán
válasz Scholes9 #7502 üzenetére
Marioba megszereztem 700moon-t az ezerből és egyenlőre az elég. Jót játszottam vele.
Ma kezdtem bele a zeldába valamikor du és kis szünetekkel eddig játszottam. Kicsit fura még zeldában ez az open world mert túl sokfelé lehet menni de tetszik a játék.
Egyébként biztos lesz olyan mikor erősen hattérbe szorul majd a switch de el nem adom az tuti.
Ma vettem hozzá egy mario kart 8at mert tetszik az az új kart meg van benne online is arról nem is beszélve hogy itt a házban is van társaság hozzá."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest