Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.mini
aktív tag
Sziasztok! Ma kitisztitottam a proci hűtőjét, de nekem ahhoz ki kell venni a procit is. visszaraktam, de nem indul a gép. amikor bekapcsolom nem sípol, de van hangja, zúg. Mi lehet a baj? mást nem bántottam, csak az elemet vettem ki és be, hátha működik, de nem. alaplap abit is7-e2.
proci intel 2.8 ghz -
P.mini
aktív tag
Amikor mondtad, hogy reseteljem a ramot, akkor kivettem őket, és vissza de nem lett tőle jó. :/
Már nem tudom mit csináljak, a procit kivettem egy párszor, nem jó, nagyon precízen visszaraktam, mindent bedugtam de nem jó. Valami ötlet még van? bárkitől? már nagyon rosszul érzem magam, hogy elkúrtam. -
P.mini
aktív tag
válasz P.mini #18236 üzenetére
Van egy régi gépem, abban a hdd volt a
rossz. Beletettem a mostani gépből a hdd
+t és müködött, csak az a 256 ram kevés
volt benne. Ezért a régi gépbe átraktam a
Ramot, a vga-t, dvd írót, és már nem jó a
gép. ugyan azt csinálja mint a másik
géppel, nem csipog, és most 2-3 mp után
le is áll. Szerintem a ram vagy a vga a
ludas, úgyhogy hnap majd tesztelgetek. -
P.mini
aktív tag
Sziasztok! Adott egy számítógép. Elég régi, majdnem 10 éves. Nem kapcsol be, még a bios-ig se jut el. Nem is csipog. Honnan tudhatnám meg, hogy mi lehet a baja. A gép maga nem érdekel, csak az ami a merevlemezen van. Több évnyi fontos fényképek a párommal. Ezeket szeretném valahogy "kiszedni". Sajnos másik gépbe való áthelyezés most nem megoldás, szóval ezt kéne valahogy újraéleszteni. Tehát mit nézzek át? Ha leírjátok, hogy milyen adatot írjak le, szívesen megteszem. Előre is köszönöm! További kellemes estét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest