Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodes
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen nagyobb robogót.
Gyakorlatilag folyékonyra olvastam a szemem az elmúlt 4-5 napban a témában.
Miszerint mire vigyázzunk, mire nem. Volt már "rendes" motorom is, robogóm, smkp, elég sok minden.
Öreg motoros vagyok, sokmindent megcsinálok magam is, de a komolyabb dolgokért inkább szervízbe viszem a vasat.
A moci munkába járáshoz kéne nagyrészt, fele autópálya, fele országút. (Velence-Százhalombatta) Mindkettő viszonylag jó minőségű. Kb 75 km/nap. Nyáron kisebb túrázástól sem riadnék vissza.
Szeretem a megbízhatóságot. Arra gondolok, ha rendesen karbantartom legyen jó örökké
Ahogy olvasgatok úgy jövök rá, hogy kezdeti 5k kevés lesz. Végül is, ha ügyes leszek talán 600-650-et ki tudnék sajtolni a házi pénztárból.
Milyen márákákat nézegessek, milyen évjáratban?
előre is köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
zodes
aktív tag
válasz csongi #18071 üzenetére
Valóban ezt jól látod! :-D
Szeretném használni, amilyen hamar csak lehet (március), ameddig csak tudom, akár decemberig is.
A másik, hogy a munkahelyem különleges. Nagy területen fekszik, konkrétan a belépés és a műhely között 3km is van. De robogóval be lehet jönni, mással nehézkesebb.
A Burgmant Én is néztem, de vegyesek az érzelmeim ezzel a típussal kapcsolatban.
Sokan agyon dícsérik, sokan pedig lehúzzák a sárga földig. De nézegettem már 400-ast ebből a típusból.
Illetve Kymco 500-ast is. Nem tudom a Kymco mennyire megbízható.
Volt egy Honda 600-as túrám 5 szezont használtam, egyetlen probléma volt egyszer... elment a világítás egyik napról a másikra. Miután négyen 2 napot kerestük a hibát elvittem egy Honda szervízbe. Ott hatan egy nap alatt megtalálták a kontakt hibát Olasz összeszerelés. Egyébként imádtam.Jaa, eddig Schwalbe-val jártam be Szépen felújítottam. Tökéletes. De csak 5km-t kellet napi kétszer megtenni. Most egy kicsit többet.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
zodes
aktív tag
Köszi
DigitXT: Nézegettem az Aprilia Atlantic 500-ast... tetszik is van is itt Érden egy eladó
Az olasz dolgokkal fentartásaim vannak. Volt Fiat Puntom, most meg egy Fiat Pandat fújt ide a szél.
Ezek állandó kontakt hibákkal küszködnek.
Vajon így van ez a motor-iparban is?
Vajon miért lenne másképp.
Műszerész vagyok, egy kontakt hibát megtalálni.......Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
zodes
aktív tag
válasz Hauptmann #18083 üzenetére
Ezt meg honnan tudod?
Ez mindenre igaz!
Amúgy az első gondoltam a Burgman volt, még hónapokkal ezelőtt. Most, hogy olvastam sokat és itt beszélgetek veletek, csak erősödik bennem ez az érzés.
Az az igazság, hogy ráérek szerintem, vagy van időszak, mikor még érdemesebb vásárolni?
Úgy értem, hogy március környékén egy picit feljebb mennek az árak?Csongi! 182 magas vagyok és 80kg . DigitXT mondta volt Bálnád. Használtad hosszabb utakra? Kényelmes?
[ Szerkesztve ]
-
zodes
aktív tag
válasz DigitXT #18080 üzenetére
Baszki, ilyen időben motorozni Még kocsiba ülni sincs kedvem.
Szegény, legalább egy ponyvát dobhatnál rá
Szerintem is elég lenne a 400-as. Itt bent a munkatársaim is végig követik a motorvásárlási agonizációm.
Ma azt mondták vegyek egy Smartot!
Kész vagyok! Ekkora marhaságot még életemben nem hallottam.....egy motorosnak ilyet mondani!Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
zodes
aktív tag
válasz csongi #18088 üzenetére
Szia!
Olvastam több helyen, hogy a Bálnában 500 Piaggio blokk van.
Erről ezt olvastam:
"A motorikus problémák elkerülése miatt érdemes a 2004 utáni, EVO sorozatból válogatni, aminél már a termosztátházat a hengerfej bal oldalához tették, így a lassú bemelegedés miatti olajhígulás (a hidegben lecsapódó benzint a dugattyúgyűrű lehúzta a karterbe) már nem jelent problémát."
Azonkívűl elektromos problémákat ír, amit így nem tudok hova tenni, elég tág fogalom.
Te a rendbetételen mit értesz? Megveszem a kiszemelt áldozatot. Majd dobjam szét és ellenőrizzek le rajta mindent? Vagy elég, ha egy jó szerelőhöz elviszem, hogy nézze át?
(Jó szerelő ismérve, hogy ért hozzá, megcsinálja valóban, ami rossz és nem vág át a palánkon.....annyira )Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- HP nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest